Tymon i Pstyk - TBA (2025?) [zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Technikolorysta

Tymon i Pstyk - TBA (2025?) [zapowiedź]

Post autor: Technikolorysta »

Tymon nagrywa pierwszy od 2008 roku i pamiętnego "Oddycham smogiem" materiał. Co więcej, towarzyszyć mu będzie nie Magiera, a specjalista od wyszukiwania sampli z kaset i ciepłego, atmosferycznego brzmienia - Pstyk. Raczej minialbum, niż długogrająca, ale po tylu latach to i tak wiele. Poza tym, spójrzmy prawdzie w oczy - Tymon to ktoś, na kogo akurat warto czekać. Pierwszorzędne pióro weterana nie zardzewiało... A nie, przepraszam. Kunsztowny styl składania słów legendy zachował świeżość. Póki co nie ma singli, są tylko oczekiwania i informacja, że mają się pojawić goście, w tym tacy, których panowie zamierzają wyciągnąć z hip-hopowego niebytu. Jakieś typy? Sam pomyślałem od razu o Sinym, ale on upiera się, że stracił już głos, choć nie ukrywam, że bardzo by mnie taka współpraca ucieszyła. W ogóle, taki wspólny kawałek legend 71 w składzie Tymon, Jot, Roszja i Siny, po tych wszystkich latach, to by było coś! Ewentualnie Rogal DDL. Z aktywniejszych to są dość duże szanse na przynajmniej połowę duetu Andrzej Szewczyk.

I tak sobie myślę, że chciałbym móc powiedzieć, że cichym, choć nierealistycznym marzeniem byłaby płyta Tymona na bitach Zioła. Po "Smogu" i epizodzie z Miloopą trudno mieć jakiekolwiek wątpliwości, że T2 potrafiłby popłynąć na każdym podkładzie. Zresztą, specjalizował się w budowaniu klimatu. Wyobraźmy go sobie na czymś w rodzaju "The 18th Letter"... Dbajcie o siebie i nie bierzcie narkotyków. Z fartem.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Tymon i Pstyk - TBA (2025?) [zapowiedź]

Post autor: marmolad_k2 »

To ja tylko przypomnę jego niedawny featuring.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Wierzę w niego ale jednocześnie czuję stresik że kolejny klasyk się wypierdzieli przy powrocie.Trzymam mocno kciuki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

:bowdown:
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

kiedy to wychodzi ? po ostatnich zwrotach to świntuch lepiej niż wiekszość raperków w PL
Hyphap! |:rotfl: |
Awatar użytkownika
wojtek123

Post autor: wojtek123 »

Megidox pisze: 23 sie 2025, 20:36 Wierzę w niego ale jednocześnie czuję stresik że kolejny klasyk się wypierdzieli przy powrocie.Trzymam mocno kciuki
Nie ma szans że Tymon wypuści jakiś gniot.
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

Umknął mi ten nius, a w związku z sezonem na beefy nawet sobie odświeżałem prehistorycznego Tymona vs WYP3 ostatnio. Jaranko. Będzie jakieś granie na żywo?
Awatar użytkownika
Piroks

Post autor: Piroks »

Wiadomo coś o tej płycie? Ostatnio odświeżałem sobie zmysłów 5 i mi się przypomniało info że Tymon robi nową płytę
Awatar użytkownika
kosciey

Post autor: kosciey »

Działają, bliżej niż dalej do premiery. Sporo ciekawych gości.
ODPOWIEDZ