[beef] PiH vs Duże Pe

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrał beef?

Duże Pe
18
28%
PiH
47
72%

Liczba głosów: 65

Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Re: [beef] PiH vs Duże Pe

Post autor: phobos »

ale cipowaty vibe ma ten temat z archiwum@Bolo
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
tybdo_yntogliw

Post autor: tybdo_yntogliw »

Za co tak właściwie Flint miał dostać w papę od Piha? To była jakaś recenzja czy srał na jego poglądy czy bzdury pisał czy co?
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Chyba się teksty flintowe nie podobały w tamtym czasie. Przypadkiem Borixon nie chciał naszczać na Flinta?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Tak, rzekomo Borixon go obszczal. Pih już rok wcześniej w traku "2003" nazwał flinta "pierwszym KAŁOMARZEM rp"
Właśnie z takich powodów Jan Michalczewski pisze pod pseudonimem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ahh raperzy i ich kruche ego
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

jajca pisze: 26 sie 2025, 7:32 Tak, rzekomo Borixon go obszczal.
Flint tłumaczył to w którymś wywiadzie, już nie chce mi się szukać, ale na pewno wklejałem też tutaj, bo zawsze bawiła mnie ta historia. Spotkali się w jakimś klubie, obaj byli najebani, Borixon wskoczył na stół i próbował wyciągnąć siuraka (chodzi o kutasa, nie o nos, jakby co), ale zanim doszło do wypróżniania, to spierdolił się z tego stołu i na tym się skończyło.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
JanuszPawlikowski

Post autor: JanuszPawlikowski »

Rozwala mnie fakt, że kiedyś polscy raperzy siedzieli na forum z kreską i tam pisali :lol: ja trafiłem tam w 2010 i wtedy to już było forum "dla hejterow bez życia" co zresztą Tede podkreślał w co drugim wywiadzie u Rawicza :lol: ciekawi mnie kiedy był ten przeskok z forum na którym normalnie siedzą i piszą czołowi polscy raperzy do miejsca dla tzw. przegrywow
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Nigdy tam polscy raperzy nie siedzieli poza Żuromem (o ile można go w ogóle raperem nazwać), co najwyżej na logoucie anonimowo coś napisali w stylu płaczu Pezeta o ściąganie płyt z neta.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Dla mnie to zawsze było starcie inteligentnego gościa z jakims jebanym troglodyta, ale poznałem kiedys Pe, wiec moze jestem nieobiektywny.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

wygrał pih
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

PIH zdecydowanie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

WesolyJozek pisze: 17 mar 2026, 14:52 Dla mnie to zawsze było starcie inteligentnego gościa z jakims jebanym troglodyta, ale poznałem kiedys Pe, wiec moze jestem nieobiektywny.
Pih ten inteligentny, a Pe troglodyta?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
JanuszPawlikowski

scarz pisze: 17 mar 2026, 13:56 Nigdy tam polscy raperzy nie siedzieli poza Żuromem (o ile można go w ogóle raperem nazwać), co najwyżej na logoucie anonimowo coś napisali w stylu płaczu Pezeta o ściąganie płyt z neta.
Siedzieli wszyscy. Każdy miał ból dupy o "hejterów". Ja wspomniałem o tych, którzy się tam udzielali. Chyba nawet słynne starcie Peji z Kastą było omawiane przez samego Ryszarda na forum.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Ja z tego forum to po latach pamiętam jakiegoś psychofana Rysia o nicku Runej czy coś takiego. Świr pierwszorzędny był.
resurrection

Post autor: resurrection »

LOOŚNE GATKI

TRUSKAWA

MC TERMINATOR

"CIEKAWE CO ROBI TERAZ SNOOP DOGG"

i wiele innych... Ale, kurwa, klasyk. Samo SLG dawne to też klasyk, szkoda że nie ma już tutaj weteranów
JanuszPawlikowski

Rooney z klanu. Zakładał masowo wątki o tym, że Tede nie gra koncertów
Awatar użytkownika
igorzastyy

O, dokładnie tak. Miał chyba okładkę Reedukacji na profilowym.
spoken

Post autor: spoken »

JanuszPawlikowski pisze: 17 mar 2026, 10:07 Rozwala mnie fakt, że kiedyś polscy raperzy siedzieli na forum z kreską i tam pisali :lol: ja trafiłem tam w 2010 i wtedy to już było forum "dla hejterow bez życia" co zresztą Tede podkreślał w co drugim wywiadzie u Rawicza :lol: ciekawi mnie kiedy był ten przeskok z forum na którym normalnie siedzą i piszą czołowi polscy raperzy do miejsca dla tzw. przegrywow
Nie siedzieli tam raperzy oficjalnie przynajmniej
trafiłeś w 2010 czyli mniej więcej jak cwelili Juzka
Tuż lo kultowym temacie o pisaniu disa przez Peje
Tam na portalu z kreską dużo beki było...specjalne pisanie z błędami(prawilne konta Wilkhg czy Minorum gentióm),capslockowcy ze swoim hasłem"LEPIEJ WIDOCZNI,WIDOCZNIE LEPSI"
Jeszcze były jakieś zgrane ataki na inne strony,czy fora z tego co pamiętam

Co do tematu...Pih wygrał chamówą i bezczelnością,ale Pe też dawał radę...bardzo dobry beef
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

JanuszPawlikowski pisze: 18 mar 2026, 6:45 Rooney z klanu. Zakładał masowo wątki o tym, że Tede nie gra koncertów
igorzastyy pisze: 18 mar 2026, 7:26 O, dokładnie tak. Miał chyba okładkę Reedukacji na profilowym.
Z Rooneyem to była w ogóle dobra beka, bo on był po prostu jakimś typem co wyemigrował do UK i zapierdalał na budowie, a świrował hustlera i raz jeden forumers do beki z nim zrobił "wywiad" i ten się chwalił, że na polskie zarabia 6 koła PLN i żyje na wysokim poziomie (jakoś 2011 rok to był, może 2012).
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

to coś podobnego jak ślizger który uważa że złapał pana Boga za nogi bo zarobił 10k czy tam 15 w 2026 zapierdalajac w korpo czy jako inna pielegniarka
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
ODPOWIEDZ