Bloodborne [PS4]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Bloodborne [PS4]

Post autor: baqlashan »

jak podobało mi się dark souls 2 i elden ring, ale nie podobało ds1, ds3 i sekiro - to warto se głowę zawracać tym bloodbornem? mam basicowe ps4 slim i widze, że tera goty śmiga po 7 dyszek to może i bym sprawdził. na reddicie czytałem, że dla wielu problemem jest limit trwałego 30fps, no ale to chyba i tak lepiej niż w jakimś ds3, które chodzi na ps4 w jebanych 20 :lol:

inna kwestia - w tym dlc to te zmienianie się w potwora to jest wymagane, żeby jakiś fajny kontent / misje odblokować? bo ja chce grać jako łowca potworów, a nie potwór, a jeśli ma mnie ominąć najbardziej fun content to się zastanawiam czy nie lepiej wziąć samej podstawki, hm

Dodano po 53 minutach 6 sekundach:
@Lothia grałeś?
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Warto w chuj, jest inny niż DS, Sekiro i Elden, moja chyba ulubiona gra od FS, ale może dlatego ze od niej zaczynalem te przygody i mam sentyment
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Nie pamiętam żeby było zmienianie się w potwora ale dlc jest must have żeby w pełni zrozumieć ocb (żart i tak trzeba odpalić filmik na yt)
Ogólnie to najlepsza gierka od tego studia walka dużo szybsza niż w ds plus chyba z najciekawszym stylem graficznym
Graj kolego będziesz bardzo zadwolony
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

@baqlashan nie grałem, bo nie mam konsoli, ale jak wyjdzie na PC wraz z Demon's Soulsami za 26 lat to pewnie zagram
Awatar użytkownika
baqlashan

Dzięki za opinie ekoledzy, powijam to dzisiaj
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Lothia

Też w sumie jestem ciekawy, czy Ci się spodoba BB, bo podobno jest dosyć dynamiczna i premiuje agresywny styl gry, a to chyba był Twój główny zarzut względem Sekiro. Daj też później jakąś szybką REKAPITULACJĘ odnośnie wrażeń gier FS
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Promuje agresywny styl gry, bo jest mechanizm, ze chwile po utracie zdrowia mozesz je odzyskać zadawaniem obrażeń.
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

jprdle kupiłem zwykłą wersję zamiast goty i chuj strzelił dlc. nie będę płacił za jebane dlc 2 razy tyle co a podstawkę przecież. przegrałem życie.
Awatar użytkownika
baqlashan

poczekaj na promke
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

do tego w ogóle jakieś promki jeszcze robią? chyba lecą na tym, że exclusive na ps4 i obrosła kultem, że po 10 latach dodatek za 89 zł próbują gonić.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Do 12 marca było za pół ceny.

Na psprices sobie sprawdzaj historię obniżek

https://psprices.com/region-pl/game/629 ... ld-hunters
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

thx za stronkę ale w sumie tę będę próbował opchnąć i kupię jednak fizyka goty bo już dałem się wjebać w wersje cyfrowe na xboxa i nie pójdę więcej tą drogą.
Awatar użytkownika
Lothia

Chcecie mi powiedzieć, że na tych zajebistych konsolach nawet nie można zwracać gier przed ograniem określonej liczby godzin tak jak na steamie?

Haha
Awatar użytkownika
Lothia

i co @baqlashan skończyłeś tę grę?
Awatar użytkownika
baqlashan

powiem tak, nie wymagałem od tej gry zbyt wiele, a już szczególnie biorąc pod uwagę to, że byłem wówczas w całkiem niezłym klimacie lovecraftowskim i chciałem podsycić swój apetyt na tego typu setting, niemniej jeśli miałbym wybrać jedną, jedyną rzecz jaka jest dla mnie nie do strawienia w grach to korytarzowość - te uliczki są tak ciasne, że autentycznie odechciało mi się w to grać, kiedy tylko skumałem, że to nie jest deisgn etapu, ale generalny pomysł na lokacje w tej grze. DS2 level designem bije tego bloodborna na jebany łeb. przegrałem w to, bo ja wiem, z 10h i rzuciłem w pizdu.
ODPOWIEDZ