[gatunek] Jungle/DNB/Garage/
Re: [gatunek] Jungle/DNB/Garage/
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
DJ Krust - Warhead - klasyk
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Dziękuję algorytm dobre gówno dobre wub wub
Mix it mix it
Blend it blend it
Bro nigga wtf is this może to lil boat ludka ale pojebaniec ten mix powyżej proper wub wub na ostrej kurwie
Mix it mix it
Blend it blend it
Bro nigga wtf is this może to lil boat ludka ale pojebaniec ten mix powyżej proper wub wub na ostrej kurwie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
dziękuję pan @fromage twarożek. Takie coś na niedziele było mnie potrzebne. wub wub.
Where my kpop niggas at
Wczoraj chyba dostałem muzycznego bonera bo typ robił sub i zna się i za pokazywał dobre rzeczy ja wiadomix kahn neek i tu odrazu po 10-12sekund już ja wiem co to za sampel ontez bo kiedyś coś tam producowal, ale jak puścił z jego MacBooka to myślałem że random yutub good music innit chyba do trzeciej lub czwartej rano było napierdala ko browar x muzyką o wszelkiej Genr muzyka bo muza vutka Nokia connecting ppl dead ass whuj vajb był ale to że ktoś wie co to te UK wub wuby, wytlumaczyl mi co to prawdziwy dubstep bo ja zawsze myślałem że to Skrillex a tu proper tings, wielkie 5 dla niego oraz w melatoninę w tabletach mi dał bo ja tylko takie a nie benzo do spanie jako że miał całą saszete(?)mała kosmetyczna higiena torebkę wypełniona wszystkim rodzaju tabsach do spania
Jak wspominałem pierwszy raz kiedy mogę komuś pokazać swoje "muzyczne ja" i on tak samo czyli dobre UK gówno duby[jwp001] garage jungle dnb później moomvathony wszystkiego rodzaju później ruskie commercial costam typu Olga co XD barakova Ukraińcy griby ehhh kiedy muzyka tak connect ppl spoko wiecOr był tutaj przypadku kiedy blutut to ci się odpala VLC i odpala nutę z twojego hard disc memory telefonu a tu jakieś ukg x kpop
Wielkie pięć dla dobrych ludzi
Tldr
Było dużo browarów i legit poczujesz się dobrze albo connection tylko dlatego że znacie ten sam typ muzyki, może być dark I kurwa w chuj weird, glitch, I ayayay ale właśnie w tym jest piękno tego że oceniasz człowieka znaczy nie oceniasz ale qué pasa po muzyce, doszło do flying lotus nigga przecież to radyjko w GTA V, subliminal MU wspomniesz all my exes live in Texas k rose bo powiedział że ostatnia gierkę grał to San Andreas jakieś 10y ago xaxax
Btw jest takie coś jak Christian drill oraz Christian wubwub wtf
Wczoraj chyba dostałem muzycznego bonera bo typ robił sub i zna się i za pokazywał dobre rzeczy ja wiadomix kahn neek i tu odrazu po 10-12sekund już ja wiem co to za sampel ontez bo kiedyś coś tam producowal, ale jak puścił z jego MacBooka to myślałem że random yutub good music innit chyba do trzeciej lub czwartej rano było napierdala ko browar x muzyką o wszelkiej Genr muzyka bo muza vutka Nokia connecting ppl dead ass whuj vajb był ale to że ktoś wie co to te UK wub wuby, wytlumaczyl mi co to prawdziwy dubstep bo ja zawsze myślałem że to Skrillex a tu proper tings, wielkie 5 dla niego oraz w melatoninę w tabletach mi dał bo ja tylko takie a nie benzo do spanie jako że miał całą saszete(?)mała kosmetyczna higiena torebkę wypełniona wszystkim rodzaju tabsach do spania
Jak wspominałem pierwszy raz kiedy mogę komuś pokazać swoje "muzyczne ja" i on tak samo czyli dobre UK gówno duby[jwp001] garage jungle dnb później moomvathony wszystkiego rodzaju później ruskie commercial costam typu Olga co XD barakova Ukraińcy griby ehhh kiedy muzyka tak connect ppl spoko wiecOr był tutaj przypadku kiedy blutut to ci się odpala VLC i odpala nutę z twojego hard disc memory telefonu a tu jakieś ukg x kpop
Wielkie pięć dla dobrych ludzi
Tldr
Było dużo browarów i legit poczujesz się dobrze albo connection tylko dlatego że znacie ten sam typ muzyki, może być dark I kurwa w chuj weird, glitch, I ayayay ale właśnie w tym jest piękno tego że oceniasz człowieka znaczy nie oceniasz ale qué pasa po muzyce, doszło do flying lotus nigga przecież to radyjko w GTA V, subliminal MU wspomniesz all my exes live in Texas k rose bo powiedział że ostatnia gierkę grał to San Andreas jakieś 10y ago xaxax
Btw jest takie coś jak Christian drill oraz Christian wubwub wtf
Proper tings fam
Dodano po 24 minutach 52 sekundach:
@gonny_trebor jest jeden dobry trakulec po francusku w drugim mixie
Dodano po 24 minutach 52 sekundach:
@gonny_trebor jest jeden dobry trakulec po francusku w drugim mixie
Czołem! Wrzuciłem sobie na bandcamp mini album w większości drum&bass petardy zrobione przeze mnie. Enjoy!
Dodano po 14 godzinach 23 minutach 51 sekundach:
Jest i na youtube:
Dodano po 14 godzinach 23 minutach 51 sekundach:
Jest i na youtube:
-
Ser Geybin
Trochę bałagan w dyskusji, ale właśnie przez to dobrze się to czyta
każdy dorzuca coś od siebie i robi się taki “show”.
Trochę mi to przypomina klimat z tego filmu
https://munchiescolumbus.com/dancing-wi ... -2019.html — tam też każdy próbuje się wyróżnić i zrobić najlepsze wrażenie, tylko że… w świecie ptaków 
Swoją drogą ciekawe, jak dużo z tego zachowania w sumie mamy też u ludzi.
Trochę mi to przypomina klimat z tego filmu
Swoją drogą ciekawe, jak dużo z tego zachowania w sumie mamy też u ludzi.