WWO
Re: WWO
Gościnnie Quebonafide, ale to już naprawdę ostatni raz na scenie, może nawet spuści się na linie
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
- igorzastyy
Idę o zakład, że biznsesmen Sokół sobie zagwarantował wyższy procent od Jędkera za koncert
Tak oszukany, ostatni raz się czułem. wysyłając Tytusowi Szylukowi 50zł za dwupłytowe wydanie Sos Ciuchy i Borciuchy, naprawdę nie mogę się pogodzić z tym jak zostałem potraktowany przez Sokoła i mam nadzieję, że karma mu kiedyś za to odpłaci i w Warszawie zacznie się głaskać krówki
życie depcze wyobraźnie
życie depcze wyobraźnie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- igorzastyy
Frosti powinien zainterweniować w tej sprawie
To w listopadzie dopiero ta trasa? Po co tak szybko ją reklamować zaraz kazdy o tym zapomni
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- scam_sakawa
Do tego czasu solóweczka Jędkera, Sokół pozwala fanom nauczyć się tekstów na pamięć do listopada
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- igorzastyy
Dojebany blok na tym zdjęciu pod kątem ilości pięter. Ktoś kojarzy tę miejscówkę?
Nie wiadomo, ale na szczęście panicz sokol nigdy nie musial mieszkać w takim gownie. Ciekawe czy jadąc na wycieczkę ze swojej luksusowej resortowej rezydencji ten pieszczoch systemu wziął ze sobą przewodnika i ochroniarza, czy tez moze tylko stylistę który zadbał o odpowiednio "uliczny" outfit?
Po co mu ochroniarz jak Sokół sam rozbroi oponenta jakby mu groził, już kiedyś miał taką akcję
https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomos ... ia/t4c7d9c"No i kurwa pierwszej nocy na Copacabanie podbił jakiś pedał z giwerą i chciał mnie okraśćchuj mu w dupe. Odbiegł w szoku krzycząc »You crazy motherfucker, vafanculo!" Hahahahaha«"- napisał Sokół, dołączając do postu link z teledyskiem do utworu "Damy radę" jego grupy WWO.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK

Znamienne są WWO na bluzie i niemrawo-smutny "uśmiech" Jędkera, a dwa szatany po prawo uśmiechnięte od ucha do ucha i WWOFF
Jędras by chciał czegoś jeszcze od życia po latach bycia skazanym na infamię, a może jedynie tyle na ile uszaty pozwoli

- igorzastyy
W Europie wschodniej to może i jest uśmiech od ucha do ucha, ale tak poza to nie
Jędker by jeszcze chciał nagrać nowe WWO, ale Sokół się nie zgodzi, bo jeszcze Jędker by za dużo zarobił
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
po prostu jędker ma wyraz twarzy człowieka, co z niejednego pieca chleb oszamał i jest to charakterystyczne dla OG uliczników - silne zmarchy w średnim wieku, opadająca powieka, taka szarobura aparycja, raczej wiecznie naburmuszony z przyzwyczajenia już. dlatego więc jego wizerunek mocno kontrastuje z sokołem, który pewnie nie raz, nie dwa, prosił marysię o polecanie mu jakichś drogich retinoli czy innych kremów pod oczy z chuja ślimaka