to jakiś żart z tą utrawą praw czy coś mnie ominęło? ocb?marmolad_k2 pisze: ↑11 mar 2026, 13:27 Ech, gdyby jeszcze nad Mesem nie wisiała utrata praw do widywania się z synem, to może by wpierdolił temu Tedemu![]()
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- marmolad_k2
Nie, ale chlanie, ćpanie i mówienie o tym w internecie raczej nie zachęca do dawania mu Rysia pod opiekę 
-
WesolyJozek
Przeciez nagral filmik jak bije domofon to można pokazac date utworzenia pliku xD
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Czy ty i 2rzyn się dotykacie?
mysle że kurwa beef powinien byc rozstrzygniety tak ze wygrywa ten ktorego wybiera kara jako fajniejszego faceta po prostu
-
nescafeklasyg
Wyobraź se że jesteś bejbimamą a tu psycholandlord podbija pod klatuwe swoim maserati świeżo po depresyjnym oświadczeniu na kanale nadawczym i z rozbieganym wzrokiem bierze za ręke lil rycha i mówi chodź synku, przed nami kilka dni świetnej zabawy razem.
Wyobraź se że jesteś bejbimamą a tu psycholandlord podbija pod klatuwe swoim maserati świeżo po depresyjnym oświadczeniu na kanale nadawczym sesji masturbacyjnej u terapeuty łabędzia z rozbieganym wzrokiem bierze za ręke lil Rycha Ciebie i mówi chodź synku kjutko, przed nami kilka dni świetnej zabawy razem
- igorzastyy
Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 12 mar 2026, 11:16 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet zakola się zgadzają.
-
Bizon Twoja Strata
Jejku. To już kolejny raz i coraz trudniej oprzeć mi się wrażeniu, że tu się jakaś pikieta dokonuje. Nic złego, każdy orze, jak może, a jednak trochę niezręcznie.igorzastyy pisze: ↑12 mar 2026, 10:03 Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
Pikieta to wg. "Lubiewa" Witkowskiego np. przysiadanie się do żołnierza pod koszarami (heteroseksualnego "luja") i nawijanie takiej bajerki charakterystycznej: "baby to tylko kasy chcą", "marudzą", "ciągną chłopa do ołtarza". I słowo do słowa, jedno piwko, drugie...
No niezręcznie ziom.
- igorzastyy
Ten utwór mi przygrywał w głowie podczas tworzenia postu, a konkretnie wers o zrobieniu na dziecko. Mój stosunek do poczciwych kobiet jest pozytywny, ale do kombinatorek socjopatek całkowicie negatywny.
- Haczapurjan
Mocno niedoceniony album
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 12 mar 2026, 12:58 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
- igorzastyy
Mam olbrzymi sentyment, bo to pierwszy rapowy krążek, który świadomie i w całości przesłuchałem i zakupiłem jako młody uczeń za hajs rodziców.
- Haczapurjan
Mi ten album kupiła w ramach "wigilijki klasowej" w liceum moja pierwsza miłość, niestety nieodwzajemniona, więc jakiś sentyment też mam heheigorzastyy pisze: ↑12 mar 2026, 11:39 Mam olbrzymi sentyment, bo to pierwszy rapowy krążek, który świadomie i w całości przesłuchałem i zakupiłem jako młody uczeń za hajs rodziców.
-
WesolyJozek
Czy żeby być fanem mesa trzeba być niedojebanym?igorzastyy pisze: ↑12 mar 2026, 10:03 Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
-
Bizon Twoja Strata
Ej igorzastty, a jaki jest twój stosunek do homoseksualnych mężczyzn, którzy podsycają resentyment do kobiet, by zaprezentować się jako praktyczna alternatywa, która nie zrobi na dziecko?
- igorzastyy
Nie wiem jak bardzo trzeba być niedojebanym by na podstawie mojego postingu dojść do wniosku, że jestem fanem MesaWesolyJozek pisze: ↑12 mar 2026, 11:45Czy żeby być fanem mesa trzeba być niedojebanym?igorzastyy pisze: ↑12 mar 2026, 10:03 Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
- marmolad_k2
Wyzywacie od fanów Mesa, a on tylko niedojebany 
- igorzastyy
Bardzo naiwna postawa. Życie to nie dwunasty sezon Dwóch i pół.Bizon Twoja Strata pisze: ↑12 mar 2026, 11:47 Ej igorzastty, a jaki jest twój stosunek do homoseksualnych mężczyzn, którzy podsycają resentyment do kobiet, by zaprezentować się jako praktyczna alternatywa, która nie zrobi na dziecko?