[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
xou

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: xou »

marmolad_k2 pisze: 11 mar 2026, 13:27 Ech, gdyby jeszcze nad Mesem nie wisiała utrata praw do widywania się z synem, to może by wpierdolił temu Tedemu :dunno:
to jakiś żart z tą utrawą praw czy coś mnie ominęło? ocb?
Obrazek
ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Nie, ale chlanie, ćpanie i mówienie o tym w internecie raczej nie zachęca do dawania mu Rysia pod opiekę :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Burak pisze: 10 mar 2026, 14:31
Jak po fakcie miałby udowodnić że był w tym dniu o tej godzinie?
Przeciez nagral filmik jak bije domofon to można pokazac date utworzenia pliku xD

Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Burak pisze: 10 mar 2026, 15:28 Jak znajdzie czas pomiędzy ruchaniem to przyjedzie do Jaculi
Czy ty i 2rzyn się dotykacie?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

mysle że kurwa beef powinien byc rozstrzygniety tak ze wygrywa ten ktorego wybiera kara jako fajniejszego faceta po prostu
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Wyobraź se że jesteś bejbimamą a tu psycholandlord podbija pod klatuwe swoim maserati świeżo po depresyjnym oświadczeniu na kanale nadawczym i z rozbieganym wzrokiem bierze za ręke lil rycha i mówi chodź synku, przed nami kilka dni świetnej zabawy razem.
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Wyobraź se że jesteś bejbimamą a tu psycholandlord podbija pod klatuwe swoim maserati świeżo po depresyjnym oświadczeniu na kanale nadawczym sesji masturbacyjnej u terapeuty łabędzia z rozbieganym wzrokiem bierze za ręke lil Rycha Ciebie i mówi chodź synku kjutko, przed nami kilka dni świetnej zabawy razem
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

:shock:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2026, 11:16 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Nawet zakola się zgadzają.
Bizon Twoja Strata

igorzastyy pisze: 12 mar 2026, 10:03 Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
Jejku. To już kolejny raz i coraz trudniej oprzeć mi się wrażeniu, że tu się jakaś pikieta dokonuje. Nic złego, każdy orze, jak może, a jednak trochę niezręcznie.

Pikieta to wg. "Lubiewa" Witkowskiego np. przysiadanie się do żołnierza pod koszarami (heteroseksualnego "luja") i nawijanie takiej bajerki charakterystycznej: "baby to tylko kasy chcą", "marudzą", "ciągną chłopa do ołtarza". I słowo do słowa, jedno piwko, drugie...

No niezręcznie ziom.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Ten utwór mi przygrywał w głowie podczas tworzenia postu, a konkretnie wers o zrobieniu na dziecko. Mój stosunek do poczciwych kobiet jest pozytywny, ale do kombinatorek socjopatek całkowicie negatywny.

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Mocno niedoceniony album
Bizon Twoja Strata

:oops:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2026, 12:58 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Haczapurjan pisze: 12 mar 2026, 11:31 Mocno niedoceniony album
Mam olbrzymi sentyment, bo to pierwszy rapowy krążek, który świadomie i w całości przesłuchałem i zakupiłem jako młody uczeń za hajs rodziców.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

igorzastyy pisze: 12 mar 2026, 11:39 Mam olbrzymi sentyment, bo to pierwszy rapowy krążek, który świadomie i w całości przesłuchałem i zakupiłem jako młody uczeń za hajs rodziców.
Mi ten album kupiła w ramach "wigilijki klasowej" w liceum moja pierwsza miłość, niestety nieodwzajemniona, więc jakiś sentyment też mam hehe
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

igorzastyy pisze: 12 mar 2026, 10:03 Ta bejbimama też podejrzana według mnie jest. A może go zrobiła na dzieciaka i zostawiła? Może to ten przypadek. Nie jest wykluczone, że Mes Ten Typ wpadł w obłęd przez kobietę. Zbyt dobrą prasę ma na tym forum bejbimama. Nie ufam jej.
Czy żeby być fanem mesa trzeba być niedojebanym?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Bizon Twoja Strata

Ej igorzastty, a jaki jest twój stosunek do homoseksualnych mężczyzn, którzy podsycają resentyment do kobiet, by zaprezentować się jako praktyczna alternatywa, która nie zrobi na dziecko?
Awatar użytkownika
igorzastyy

WesolyJozek pisze: 12 mar 2026, 11:45
Czy żeby być fanem mesa trzeba być niedojebanym?
Nie wiem jak bardzo trzeba być niedojebanym by na podstawie mojego postingu dojść do wniosku, że jestem fanem Mesa
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Wyzywacie od fanów Mesa, a on tylko niedojebany :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
igorzastyy

Bizon Twoja Strata pisze: 12 mar 2026, 11:47 Ej igorzastty, a jaki jest twój stosunek do homoseksualnych mężczyzn, którzy podsycają resentyment do kobiet, by zaprezentować się jako praktyczna alternatywa, która nie zrobi na dziecko?
Bardzo naiwna postawa. Życie to nie dwunasty sezon Dwóch i pół.
ODPOWIEDZ