WWO
- igorzastyy
Re: WWO
Niech kandyduje z bratem do Parlamentu Europejskiego pod hasłem "Damy radę"
- igorzastyy
Panie Marszałku, Panie Premierze, wysoka izbo
Próbował już wmówić raz całej Polsce PiS
Stalinowską psychozę że mieć pieniądze to wstyd
Próbował już wmówić raz całej Polsce PiS
Stalinowską psychozę że mieć pieniądze to wstyd
Po tym co się stało z Ponem - serduszko mu drgnęło.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Ale ile on zarobi na 1 koncercie ? Jeszcze bym zrozumiał jakby namówił sokoła na jakąś kurwa trasę pożegnalną , ale jeden koncert ? też liczyłem na album i to by było fajne , chuj że pewnie mało słuchalne, ale by się sprzedało i może nawet Jedker by wrócił na salony rapowe , a i Wojtus by złapał plusa, że pomógł Jędrusiowi. A ten jeden koncert ? Na chuj to komu kurwa i kto to wymyślił ?
- gods bidness
Normalny człowiek by napisał "robię koncert i zapraszam", tymczasem korpo Sokół:
To już nie rap, to rytmiczny strumień świadomości, który wypływa z serca barda miejskiej dżungli jak lawa znaczeń, pulsując w takt mechanicznego serca bitu miasta. Miasta Warszawa.WWOFF - projekt, który zamyka koncertową historię zespołu. Po prawie 20 latach WWO wraca na scenę, by pożegnać się z fanami!
28 listopada 2026, Warszawa - COS Torwar
- igorzastyy
Chciałbym zarabiać teraz hajs jak Jędker
Jędker chciałby żeby podawali mu rękę dostać za koncert pengę
Jędker chciałby żeby podawali mu rękę dostać za koncert pengę
-
WesolyJozek
Jeden koncert na Torwarze to spokojnie maja do wyjecia fajne pieniadze. Poza wynajmem hali i organizacja imprezy zadnych wiekszych kosztow, jak sprzedadza 5 koła biletów srednio po stówce to moze tam zostac Jedkerowi 100 koła, a za to juz mozna sobie wyprostowac zycie, chociazby wynajac małe mieszkanie na 2 lata do przodu.Ema pisze: ↑11 mar 2026, 15:06Ale ile on zarobi na 1 koncercie ? Jeszcze bym zrozumiał jakby namówił sokoła na jakąś kurwa trasę pożegnalną , ale jeden koncert ? też liczyłem na album i to by było fajne , chuj że pewnie mało słuchalne, ale by się sprzedało i może nawet Jedker by wrócił na salony rapowe , a i Wojtus by złapał plusa, że pomógł Jędrusiowi. A ten jeden koncert ? Na chuj to komu kurwa i kto to wymyślił ?
- gods bidness
Ja bym te 100 koła jednak spróbował zainwestować w ruletę albo maszyny.
CC @jędker
CC @jędker
-
nescafeklasyg
I tak najlepsza była ta promocja albumu "wojtek sokół" jako tego PIERWSZEGO W PEŁNI SOLOWEGO, 11111111 WIZJA NARRATORA THE ONE AND ONLY 1ST EVER gdzie na poprzednich płytach była niby marysia ale co ona tam, jęknęła 3 razy jakiś refren, chuja miała pewnie do gadania w kwestii bitów itd czyli praktycznie solo jastrząb był grany już 2 płyty temu.
Drugi koncert ogłoszony. Szok, absolutnie nikt się nie spodziewał że tak będzie jak się pierwszy dobrze sprzeda
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
- TooMuchSmoke
ta książka Jędkera to wyszła ostatecznie? :O