NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Czy najlepszym to nie wiem, imo jeśli chodzi horyzontalnie o caloac działalności moze i tak ale tam najbardziej jakościowe sa jednak treści pisane
Patrząc na to dziwić sie nie mozna ze chlop nie gra, co tam sie wydarzyło? W u 15 dzieciaki maja lepiej ułożony rzut; jakby to chociaż rozgrzewkowo wpadało a tu mamy jakiś pat i męczenie tej techniki
Dodano po 2 godzinach 1 minucie 10 sekundach:
xD
Patrząc na to dziwić sie nie mozna ze chlop nie gra, co tam sie wydarzyło? W u 15 dzieciaki maja lepiej ułożony rzut; jakby to chociaż rozgrzewkowo wpadało a tu mamy jakiś pat i męczenie tej techniki
Dodano po 2 godzinach 1 minucie 10 sekundach:
xD
Można się kłócić że Jimson najlepiej PISZE w Polsce o NBA (storytelling, felietony, ogólnie te bardziej kreatywniejsze formy niż sucha analiza który murzyn najlepiej zagrał w meczu) i ma to sens, natomiast nazywać z bomby najlepszym contentem tę nieśmiałą próbę powrotu na otwarty youtube jest trochę na wyrost biorąc pod uwagę, że w pierwszym odcinku (z tych teraz) dalej musieli walczyć czy ich widać i słychać. Trochę przypał być dziennikarzem od 10+ lat, brać hajs za swoją pracę i dalej dostarczać materiały w formie rozmowy na skype w 480p.
Ja z tych polskich obecnie najczęściej odpalam chyba Karola Śliwę i serdecznie polecam.
Ja z tych polskich obecnie najczęściej odpalam chyba Karola Śliwę i serdecznie polecam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no nawet uwzględniająć erę zawszepopierwsze/blogów to już nawet ~20 lat; a gość ma za sobą też 1,5k odcinków podcastów więc zrzucanie tego na inny format nie przejdzie, choć z 2 strony współgra trochę to z imidżem chłopa który ma we wszystko wbite
+1
ignorujecie fakt tego, ze mack ze znykiem na szóstym graczu najebali już 1,5k (sic) odcinków podcastu, który rok do roku wygrywa głosowanie na najpopularniejszy/najlepszy podcast o nba w pl
lore jest takie, ze koleś udostępnia wszystkie podcasty o koszu w pl na swoim koncie na twitterze i na koniec roku robi plebiscyt. biorąc pod uwagę merytoryke, wiedzę o lidze, luz na mikrofonie (rapowy jak i doświadczenie z palmy) to nie wiem w czym kontrowersyjna jest teza, ze gadająca głowa jimsona z miejsca robi to topowym kontentem o nba na yt, bo umówmy się, konkurencja nie jest szczególnie mocna - keepthebeat robi yt dla mas, a wszystkie pozostałe treści to są rozmowami na skype, oprócz woodena i gortata na postprime, którzy faktycznie wizualnie robią robotę i często dostarczają fajne insides i łączenia z ludźmi ze stanów, dzięki gortatowi, ale tak samo bardzo gortat pierdoli głupoty o dzisiejszym koszu i sie mądrzy
e; ja ze Śliwa mam taki problem ze koleś jest dla mnie mało likeable za czasy covidu i przemycanie szurskich treści
e2; no i gdybym był w tym momencie abonentem 6g nie wiem czy miałbym jakieś argumenty żeby zwracać uwagę na słaba jakość mikrofonu w pierwszym odcinku i brak graficznej oprawy tych rozmow na yt jeżeli jest to z założenia coś ekstra w darmowej formie bez straty na materiałach za paywallem
Spoiler
e; ja ze Śliwa mam taki problem ze koleś jest dla mnie mało likeable za czasy covidu i przemycanie szurskich treści
e2; no i gdybym był w tym momencie abonentem 6g nie wiem czy miałbym jakieś argumenty żeby zwracać uwagę na słaba jakość mikrofonu w pierwszym odcinku i brak graficznej oprawy tych rozmow na yt jeżeli jest to z założenia coś ekstra w darmowej formie bez straty na materiałach za paywallem
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Kiedyś trafiłem na youtube na odcinek programu wrzuconego na kanał z jakimiś małymi zasięgami, całość prowadził czarny Polak (przepraszam jeśli to czytasz, ale nie umiem cię precyzyjniej nazwać xd) w koszulce Knicks i właśnie (gościnnie?) Karol Śliwa na ekranie.
Mimo jakichś niszowych zasięgów całość odbywała się w studio, pan czarny Polak siedział sobie elegancko rozjebany na fotelu, highlighty, pytania widzów, tabele z porównaniami, no pamiętam że zaskoczyłem się pozytywnie.
Nie pamiętam niestety nazwy, wiem że nie śledziłem tego jakoś więcej, bo patrząc po historii wrzutek kulała im regularność.
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
EDIT: chodzi o Kanał5. Materiały po 2-3 tys. wyświetleń, ale fajnie że chłopakom chce się to robić z porządną realizacją .
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ziomal to eryk chmielewski, tez się kręci w tym pl internecie o nba i czasem komentuje mecze na eurosporcie. pamietam ze chyba z noculakiem te materiały robili na yt
pamietam ze jeszcze do zeszłego sezonu lubiłem oglądać basketoffice z canal+ i tez robili fajne liczby, wiec przy dłuższym zastanowieniu jakieś opcje wychodzą, a ja oczywiście tez celowo hypuje jimsona żeby sobie zebrali pare lajkow extra, bo jednak siedząc w podziemiu i za paywallem pewnie mu się przyda jeżeli myślą o promocji za pośrednictwem yt
pamietam ze jeszcze do zeszłego sezonu lubiłem oglądać basketoffice z canal+ i tez robili fajne liczby, wiec przy dłuższym zastanowieniu jakieś opcje wychodzą, a ja oczywiście tez celowo hypuje jimsona żeby sobie zebrali pare lajkow extra, bo jednak siedząc w podziemiu i za paywallem pewnie mu się przyda jeżeli myślą o promocji za pośrednictwem yt
- zemsta1camzata
chmielewski to debil jebany
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
chce wierzyć w to, ze Luka odpala tryb killer najlepszy gracz na świecie, LeDziad robi last dance, Reaves rzuca za trzy i idziemy po wszystko w tym roku