NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
ART

Re: NBA

Post autor: ART »

przejebane ze LeBron wygral w finale z gosciem ktory rzucil 83pkt, to zdecydowanie cementuje jego dziedzictwo
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

i nie był nawet tam najlepszym zawodnikiem w najbardziej kompetytywnych finałach w historii
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
DeDoK

Post autor: DeDoK »

w koncu lebumy i inne kobe wyjasnione ze sa nobami, wielki bam
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

mack aka jimson z najbardziej jakościowym kontentem o NBA na polskim youtubie. suby lajki dzwoneczki
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Awatar użytkownika
mas

Czy najlepszym to nie wiem, imo jeśli chodzi horyzontalnie o caloac działalności moze i tak ale tam najbardziej jakościowe sa jednak treści pisane

Patrząc na to dziwić sie nie mozna ze chlop nie gra, co tam sie wydarzyło? W u 15 dzieciaki maja lepiej ułożony rzut; jakby to chociaż rozgrzewkowo wpadało a tu mamy jakiś pat i męczenie tej techniki

Dodano po 2 godzinach 1 minucie 10 sekundach:

xD
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Można się kłócić że Jimson najlepiej PISZE w Polsce o NBA (storytelling, felietony, ogólnie te bardziej kreatywniejsze formy niż sucha analiza który murzyn najlepiej zagrał w meczu) i ma to sens, natomiast nazywać z bomby najlepszym contentem tę nieśmiałą próbę powrotu na otwarty youtube jest trochę na wyrost biorąc pod uwagę, że w pierwszym odcinku (z tych teraz) dalej musieli walczyć czy ich widać i słychać. Trochę przypał być dziennikarzem od 10+ lat, brać hajs za swoją pracę i dalej dostarczać materiały w formie rozmowy na skype w 480p.

Ja z tych polskich obecnie najczęściej odpalam chyba Karola Śliwę i serdecznie polecam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mas

SWN pisze: 18 mar 2026, 11:30 Trochę przypał być dziennikarzem od 10+ lat, brać hajs za swoją pracę i dalej dostarczać materiały w formie rozmowy na skype w 480p.
no nawet uwzględniająć erę zawszepopierwsze/blogów to już nawet ~20 lat; a gość ma za sobą też 1,5k odcinków podcastów więc zrzucanie tego na inny format nie przejdzie, choć z 2 strony współgra trochę to z imidżem chłopa który ma we wszystko wbite
SWN pisze: 18 mar 2026, 11:30 Ja z tych polskich obecnie najczęściej odpalam chyba Karola Śliwę i serdecznie polecam.
+1
Awatar użytkownika
Mizter

ignorujecie fakt tego, ze mack ze znykiem na szóstym graczu najebali już 1,5k (sic) odcinków podcastu, który rok do roku wygrywa głosowanie na najpopularniejszy/najlepszy podcast o nba w pl
Spoiler
lore jest takie, ze koleś udostępnia wszystkie podcasty o koszu w pl na swoim koncie na twitterze i na koniec roku robi plebiscyt. biorąc pod uwagę merytoryke, wiedzę o lidze, luz na mikrofonie (rapowy jak i doświadczenie z palmy) to nie wiem w czym kontrowersyjna jest teza, ze gadająca głowa jimsona z miejsca robi to topowym kontentem o nba na yt, bo umówmy się, konkurencja nie jest szczególnie mocna - keepthebeat robi yt dla mas, a wszystkie pozostałe treści to są rozmowami na skype, oprócz woodena i gortata na postprime, którzy faktycznie wizualnie robią robotę i często dostarczają fajne insides i łączenia z ludźmi ze stanów, dzięki gortatowi, ale tak samo bardzo gortat pierdoli głupoty o dzisiejszym koszu i sie mądrzy

e; ja ze Śliwa mam taki problem ze koleś jest dla mnie mało likeable za czasy covidu i przemycanie szurskich treści

e2; no i gdybym był w tym momencie abonentem 6g nie wiem czy miałbym jakieś argumenty żeby zwracać uwagę na słaba jakość mikrofonu w pierwszym odcinku i brak graficznej oprawy tych rozmow na yt jeżeli jest to z założenia coś ekstra w darmowej formie bez straty na materiałach za paywallem
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Mizter pisze: 18 mar 2026, 12:49 wszystkie pozostałe treści to są rozmowami na skype
Kiedyś trafiłem na youtube na odcinek programu wrzuconego na kanał z jakimiś małymi zasięgami, całość prowadził czarny Polak (przepraszam jeśli to czytasz, ale nie umiem cię precyzyjniej nazwać xd) w koszulce Knicks i właśnie (gościnnie?) Karol Śliwa na ekranie.

Mimo jakichś niszowych zasięgów całość odbywała się w studio, pan czarny Polak siedział sobie elegancko rozjebany na fotelu, highlighty, pytania widzów, tabele z porównaniami, no pamiętam że zaskoczyłem się pozytywnie.

Nie pamiętam niestety nazwy, wiem że nie śledziłem tego jakoś więcej, bo patrząc po historii wrzutek kulała im regularność.

Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
EDIT: chodzi o Kanał5. Materiały po 2-3 tys. wyświetleń, ale fajnie że chłopakom chce się to robić z porządną realizacją .
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Mizter

ziomal to eryk chmielewski, tez się kręci w tym pl internecie o nba i czasem komentuje mecze na eurosporcie. pamietam ze chyba z noculakiem te materiały robili na yt

pamietam ze jeszcze do zeszłego sezonu lubiłem oglądać basketoffice z canal+ i tez robili fajne liczby, wiec przy dłuższym zastanowieniu jakieś opcje wychodzą, a ja oczywiście tez celowo hypuje jimsona żeby sobie zebrali pare lajkow extra, bo jednak siedząc w podziemiu i za paywallem pewnie mu się przyda jeżeli myślą o promocji za pośrednictwem yt
Awatar użytkownika
mas

Chmielewski straszny lamus i stypiarz btw, na asw jak konkurs wsadów komentował to nie mogłem z cringe wyjebać
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

chmielewski to debil jebany
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

SWN pisze: 18 mar 2026, 13:15 całość prowadził czarny Polak
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Ja się nie gniewać. Ja woleć piłka nożna, ale koszykówka też lubieć. Na twoja dziwka wsad robić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Mizter

chce wierzyć w to, ze Luka odpala tryb killer najlepszy gracz na świecie, LeDziad robi last dance, Reaves rzuca za trzy i idziemy po wszystko w tym roku
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

1st round exit
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

: (
Awatar użytkownika
ART

and your 2026 nba champions, charlotte hornets

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Mizter

cj mccolum miał podobny uraz i wyłączony był na miesiąc. nic jeszcze straconego dla detroit, będzie dobrze
Spoiler
Awatar użytkownika
mas

Pistons i Lakers
SWN pisze: 19 mar 2026, 13:401st round exit
Awatar użytkownika
ART

jesli lakers trafia na denver/minnesote w r1 to sa w pizdzie ale houston moga przewiezc

rym| last.fm
ODPOWIEDZ