Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Ten Typ Mes

Post autor: jajca »

Przeciez powiedzial wyraźnie, ze na czas opieki nad synem akurat bedzie trzeźwy, wiec w czym problem?
Ciekawe jak mes łączy bycie ciągle najebanym z treningami bokserskimi.
Jeśli tak prowadzi się nasza szlachta, landlordzka elita narodu to ani chybi czekają nas rozbiory.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Carlos Monzon lubił wypić, palił chyba z dwie paczki fajek dziennie, a i tak jest najlepszym średnim w historii boksu, a Argentyna go kochała na równo z Maradoną.

Oby tylko Mes nie skończył jak Carlos Monzon.
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

marmolad_k2 pisze: 10 mar 2026, 19:36 dzień później synek do niego jedzie na kilka dni.
I będzie z nim wtedy dwa cztery, nie jak niektórzy ojcowie :damn:
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

aż przeszły ciarki żenady wobec tej pucy, że będzie 24/7 ze swoim dzieckiem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

A ja Mesa jebię 24/7 jak ten zespół :joint:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Puenta wzięła z zaskoczenia, a może to po prostu przedawkowane rozmyślania goclawskie, fakt faktem - kiedy zaczął o innych ojcach to byłem przekonany, że dokończy że no mają te swoje grube żony, no i co im z tego życia. A tu takie deprechacore
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
E-42

Post autor: E-42 »

W naszych warunkach ojciec jak z bajki płaci alimenty co miesiąc, 24/7 to baśniowy klimat już a że wygrzany siedzi też 24/7 inna sprawa
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mes taki doświadczony człowiek i artysta, a nie wie, że w takim stanie na kacu lepiej siąść do kartki i przelać to na papier rapowo, niż nagrywać jakieś narcystyczne prośby, by ludzie mu opisywali swoje nieudane życia, żeby go pocieszyć? Kac przejdzie i jutro będzie lepiej Piotrek, a tak to jeszcze ci prawa do opieki mogą zabrać. W piosence się wytłumaczysz fikcją literacką, a tu nie.
Awatar użytkownika
dr zjeb

I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Samiec zawsze podobno wdaje się w ojca
Mówią; "On zostawił, to ty też będziesz odtrącać"
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mame nie sprzątaj, tate już poodkurzał!
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

dr zjeb pisze: 11 mar 2026, 8:23 I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Ale przynajmniej będzie miał 4 mieszkania, 0 kredytu, więc odejdą mu kwestie finansowe jako powód do depresji.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Nie no, mes chyba do końca nie wytrzeżwiał że tak się obnażył, może mu się kanał nadawczy z oknem rozmowy z terapeutą pojebał.Pierwszy raz mi go tak po ludzku szkoda, widać że ta cała bufonada i "dystansik" to tylko skorupa.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

scam_sakawa pisze: 11 mar 2026, 10:46 Re: Ten Typ Mes
autor: scam_sakawa » dzisiaj, 10:46

dr zjeb pisze: ↑dzisiaj, 8:23
I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Ale przynajmniej będzie miał 4 mieszkania, 0 kredytu, więc odejdą mu kwestie finansowe jako powód do depresji.
to odziedziczy akurat po matce, po ojcu tylko traumy
E-42

Post autor: E-42 »

Posiadłości to przejąłem po matce, po ojcu zakola i rysy na bańce
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Ciekawe czy odpowie coś Sentino na diss.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Jaki diss, sama prawda
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

arystokrata91 pisze: 11 mar 2026, 20:50 Ciekawe czy odpowie coś Sentino na diss.
Za wcześnie, teraz się opiekuje synem, a potem wpadnie w ciąg narkotyczny-alkoholowy, daj mu z pół roku.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Nicmadrego

Post autor: Nicmadrego »

E-42 pisze: 11 mar 2026, 15:51 Posiadłości to przejąłem po matce, po ojcu zakola i rysy na bańce
To wszystko co mi zostało po nim,
Nie nazywam go tatą, bo dla mnie to
Spoiler
tournament winner
Awatar użytkownika
dr zjeb

ODPOWIEDZ