Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Przeciez powiedzial wyraźnie, ze na czas opieki nad synem akurat bedzie trzeźwy, wiec w czym problem?
Ciekawe jak mes łączy bycie ciągle najebanym z treningami bokserskimi.
Jeśli tak prowadzi się nasza szlachta, landlordzka elita narodu to ani chybi czekają nas rozbiory.
Ciekawe jak mes łączy bycie ciągle najebanym z treningami bokserskimi.
Jeśli tak prowadzi się nasza szlachta, landlordzka elita narodu to ani chybi czekają nas rozbiory.
- gods bidness
Carlos Monzon lubił wypić, palił chyba z dwie paczki fajek dziennie, a i tak jest najlepszym średnim w historii boksu, a Argentyna go kochała na równo z Maradoną.
Oby tylko Mes nie skończył jak Carlos Monzon.
Oby tylko Mes nie skończył jak Carlos Monzon.
-
dziejaszek
I będzie z nim wtedy dwa cztery, nie jak niektórzy ojcowie
- scam_sakawa
aż przeszły ciarki żenady wobec tej pucy, że będzie 24/7 ze swoim dzieckiem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
A ja Mesa jebię 24/7 jak ten zespół 
Puenta wzięła z zaskoczenia, a może to po prostu przedawkowane rozmyślania goclawskie, fakt faktem - kiedy zaczął o innych ojcach to byłem przekonany, że dokończy że no mają te swoje grube żony, no i co im z tego życia. A tu takie deprechacore
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
W naszych warunkach ojciec jak z bajki płaci alimenty co miesiąc, 24/7 to baśniowy klimat już a że wygrzany siedzi też 24/7 inna sprawa
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler

- igorzastyy
Mes taki doświadczony człowiek i artysta, a nie wie, że w takim stanie na kacu lepiej siąść do kartki i przelać to na papier rapowo, niż nagrywać jakieś narcystyczne prośby, by ludzie mu opisywali swoje nieudane życia, żeby go pocieszyć? Kac przejdzie i jutro będzie lepiej Piotrek, a tak to jeszcze ci prawa do opieki mogą zabrać. W piosence się wytłumaczysz fikcją literacką, a tu nie.
I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Samiec zawsze podobno wdaje się w ojca
Mówią; "On zostawił, to ty też będziesz odtrącać"
Mówią; "On zostawił, to ty też będziesz odtrącać"
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- gods bidness
Mame nie sprzątaj, tate już poodkurzał!
- scam_sakawa
Ale przynajmniej będzie miał 4 mieszkania, 0 kredytu, więc odejdą mu kwestie finansowe jako powód do depresji.dr zjeb pisze: ↑11 mar 2026, 8:23 I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
nescafeklasyg
Nie no, mes chyba do końca nie wytrzeżwiał że tak się obnażył, może mu się kanał nadawczy z oknem rozmowy z terapeutą pojebał.Pierwszy raz mi go tak po ludzku szkoda, widać że ta cała bufonada i "dystansik" to tylko skorupa.
to odziedziczy akurat po matce, po ojcu tylko traumyscam_sakawa pisze: ↑11 mar 2026, 10:46 Re: Ten Typ Mes
autor: scam_sakawa » dzisiaj, 10:46
dr zjeb pisze: ↑dzisiaj, 8:23
I tylko Lil' Rycha szkoda, jeśli już wyrośnie i będzie trybił co zostało rzeczywiście powiedziane na tym filmie (i mogę się tylko domyślać, że w innych sytuacjach takoż): że jego stary normalnie to daje w palnik bo życie jest chujowe fest, ale dla synka będzie na 100% 24/7. Niezłe obciążenie psychiczne i sposób na rozjebanie bliskiej osoby poczuciem domniemanej winy, wielkie dzięki tato.
Ale przynajmniej będzie miał 4 mieszkania, 0 kredytu, więc odejdą mu kwestie finansowe jako powód do depresji.
Posiadłości to przejąłem po matce, po ojcu zakola i rysy na bańce
I rot in this dread, my only world's the one in my head

Spoiler

-
arystokrata91
Ciekawe czy odpowie coś Sentino na diss.
- marmolad_k2
Za wcześnie, teraz się opiekuje synem, a potem wpadnie w ciąg narkotyczny-alkoholowy, daj mu z pół roku.
-
Nicmadrego