Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Beznadziejna Barcelona. Zasłużenie Newcastle.
No kurwa mać xD
remis to będzie takie naplucie w ryj
remis to będzie takie naplucie w ryj
Ostatnio zmieniony 10 mar 2026, 22:51 przez Clay, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahahaha niech tego nie spierdola
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Psy szczekają, karawana jedzie dalej 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
zawiedzione mordy zachlanych brytoli piękne obrazki
No samo sobie winne to Newcastle, fajnie się gra na te wysoko stojącą Barcelonę jak ma się szybkich, przecież tyle prostopadłych co oni zagrali na tych wolnych obrońców, to trudno zliczyć nawet. Ale jak w końcowej fazie boiska się nie potrafi dokładnie dograć to tak się potem mści
[Fabrice Hawkins] "To face Paris Saint-Germain, Chelsea is expected to line up at the Parc des Princes with this starting XI: Jörgensen – Gusto, Chalobah, Fofana, Cucurella – James, Caicedo – Palmer, Fernandez, Neto – Pedro. #PSGCFC"
Dawać już ten mecz.
Dawać już ten mecz.
dobra jedziemy, oby coś z rzutu roznego wpadło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
to jest mecz typu: ty do mnie, ja do ciebie
Real Madryt: Courtois; Trent, Rüdiger, Huijsen, Mendy; Tchouaméni, Valverde, Pitarch, Güler; Brahim i Vinicius
Ławka: Łunin i Fran González; Carvajal, Asencio, Fran García, Aguado, Camavinga, Cestero, Manuel Ángel, Palacios, Gonzalo oraz Mastantuono.
City: Donnarumma; Chusanow, Dias, Guéhi, O'Reilly; Rodri, Bernardo; Savinho, Semenyo, Doku; Haaland
Ławka: Trafford i Bettinelli; Reijnders, Stones, Aké, Marmoush, Cherki, Nico, Aït-Nouri, Nunes, Foden oraz Alleyne.
Ławka: Łunin i Fran González; Carvajal, Asencio, Fran García, Aguado, Camavinga, Cestero, Manuel Ángel, Palacios, Gonzalo oraz Mastantuono.
City: Donnarumma; Chusanow, Dias, Guéhi, O'Reilly; Rodri, Bernardo; Savinho, Semenyo, Doku; Haaland
Ławka: Trafford i Bettinelli; Reijnders, Stones, Aké, Marmoush, Cherki, Nico, Aït-Nouri, Nunes, Foden oraz Alleyne.
chujowy Arsenal w ataku
czyli dzień jak codzien, widzimy się w weekend
ale za wpuszczenie Jesusa zamiast Dowmana to powinna być dyscyplinarka bez kitu dla Artety
czyli dzień jak codzien, widzimy się w weekend
ale za wpuszczenie Jesusa zamiast Dowmana to powinna być dyscyplinarka bez kitu dla Artety
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia