Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
- marmolad_k2
Re: Grand Theft Auto [seria]
I dobrze, chcesz być wiedźminem, a rzygasz przy fikołku?
- marmolad_k2
Chyba pierwszy w życiu preorder zrobię 
R* juz wyczekuja na 01/04, zeby opublikowac post jak bardzo VI jest niegrywalna i wciaz znajduje sie w fazie produkcji, dadza na pocieszenie zremasterowana kolekcje Max Payne, a na nastepny dzien wrzuca wlasciwy trailer z gameplayem, pre-order i zaczna akcje marketingowe.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ConeyIsland
Za dzieciaka tłukłem w San Andreas, potem do czwórki podchodziłem dwukrotnie i grałem tylko gdzieś tak do 1/3 fabuły i osrywałem. Piątkę przeszedłem koło pandemii i się mnie w chuj podobała. W online'a nie grałem oczywiście. I... w końcu przeszedłem GTA IV. Piękna przygoda
Od razu machnąłem dodatek TLAD a teraz jestem po kilku misjach w TBOGT. Ahhhh jaki klimacik ma ta gra to jest koniec. Props.
Mogliby zrobić w końcu ten remaster na nowe konsole.
na ps4 w ogóle nie da się zagrać w 4
jak do tego doszło nie wiem, ale huj w dupe R* za to
A na Xboxie One dla pedałów się da.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- ConeyIsland
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- ConeyIsland
To jego syn
- marmolad_k2
Najlepsza postać w balladzie.
- ConeyIsland
Ladies, prepare to suffer <3
Ech pamiętam w IV na trójce w online zapierdalanie z rgp w dedmatchach, dobre czasy tbogt zajebiste a electro choc z Włochem zajebiste radyjko
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Ktoś grał w port Chinatown Wars na psp? Próbuję grać drugi raz. W sumie to jak na handheldowy spin-off to całkiem solidny tytuł. Śmieszne dialogi typowe dla serii. Zawód to soundtrack składa się z samych instrumentali i brakuje stacji radiowej z komentarzem społecznym. Przez to gra jest trochę wybrakowana. Zastanawiam się też nad kupnem wersji na DSa, ale trochę boję się downgrade'u grafiki, dźwięku i sterowania stylusem. Pod warunkiem, że w ogóle znajdę tę wersję w rozsądnej cenie.
Jeśli chodzi o inną odsłonę na PSP, to polecam przesłuchać rozmowy w tym radiu z komentarzem społecznym. Gra się dzieje w latach 80, wydana została chyba w 2009, a niektóre tematy jakby takie polskie. Aborcja, feminism, imigranci i przeświadczenie o wyższości własnego narodu nad barbarzyńcami. Wypisz, wymaluj to, czym od dłuższego czasu żyje Polska.
Grał ktoś w Vice City na PC I Ps2? Macie wrażenie, że gracie jakby w dwie różne gry? W ogóle na ps2 przetestowałem chyba z trzy różne kopie i każda wysypywała się po 10 minutach grania, kiedy miałem włączone radio. Miał ktoś tak? Zastanawiałem się nad kupnem dodatkowej kopii, ale w końcu wyłączyłem radio, a muzyki słuchałem z komórki w tle.
Teraz rockstar dopracowuje swoje gry, ale włączcie sobie chociażby GTA 3 na PS2. Jak framerate jest w graniach 20 FPS, to jest dobrze.
Jeśli chodzi o inną odsłonę na PSP, to polecam przesłuchać rozmowy w tym radiu z komentarzem społecznym. Gra się dzieje w latach 80, wydana została chyba w 2009, a niektóre tematy jakby takie polskie. Aborcja, feminism, imigranci i przeświadczenie o wyższości własnego narodu nad barbarzyńcami. Wypisz, wymaluj to, czym od dłuższego czasu żyje Polska.
Grał ktoś w Vice City na PC I Ps2? Macie wrażenie, że gracie jakby w dwie różne gry? W ogóle na ps2 przetestowałem chyba z trzy różne kopie i każda wysypywała się po 10 minutach grania, kiedy miałem włączone radio. Miał ktoś tak? Zastanawiałem się nad kupnem dodatkowej kopii, ale w końcu wyłączyłem radio, a muzyki słuchałem z komórki w tle.
Teraz rockstar dopracowuje swoje gry, ale włączcie sobie chociażby GTA 3 na PS2. Jak framerate jest w graniach 20 FPS, to jest dobrze.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2026, 20:08 przez gagugi, łącznie zmieniany 1 raz.