[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ale przecież deklarował. W rapowym nagraniu. Autentyczność, szczerość, prawdomówność. No jak to tak?
Zaraz ktoś mi napisze, że inni raperzy też kłamią...
Zaraz ktoś mi napisze, że inni raperzy też kłamią...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
No zupełnie przypadkowo akcja z domofonem też się odbyła jak Jacenty u Pepików świrował pawiana
Słowo skilla dawał!
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- Haczapurjan
Jakiego skilla ma Tede w porównaniu do Mesa, śmiechu warte porównanie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
Czy w ogóle istnieje w tym kraju raper, który spełnił swe groźby pobicia z dissów?
- Haczapurjan
-
Bizon Twoja Strata
... przy pomocy klapsa.Haczapurjan pisze: ↑10 mar 2026, 13:13 Mes to cipa, żadnego wpierdolu nie spuści. Już go kurdupel Mezo przepierdolił jak zwykłego lapsa
Jak rzekł (DJ 600) Voltaire "osoba z honorem może być rzucona w błoto raz, ale cnota jej hartuje się od tego".
Od tego czasu nabrał hartu w objęciach kobiet, których uroki opiewał dotąd zaocznie, zaktualizował oprogramowanie cyber twarzoczaszki i teraz to już zupełnie inny scenariusz, tak se przyfikać do Mesa.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2026, 13:51 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchać zdania Eldo na temat floł, boki zrywać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- Haczapurjan
Eldoka wie co mówi, a Ty Burak siedzisz na tych sofach i świrujesz filozofa
Mezo nawinal do mesaigorzastyy pisze: ↑10 mar 2026, 13:36 Czy w ogóle istnieje w tym kraju raper, który spełnił swe groźby pobicia z dissów?
Owszem zazwyczaj jestem powiedzmy grzeczny
Ale tobą wytrę sobie podeszwy
po czym przy najblizszym spotkaniu najebal go jak psa, wiec chyba sie liczyPrzyda się pstryczek czas cię zganić
To na pewno nie było tak, po prostu niemożliwym jest udowodnienie, że nie było tak. W 2025 roku jeszcze nie było takiej technologii.Haczapurjan pisze: ↑10 mar 2026, 13:20 No zupełnie przypadkowo akcja z domofonem też się odbyła jak Jacenty u Pepików świrował pawiana
Wychodzi na to, że Mezo to największy i najprawilniejszy Mud Street Fighter polskich rapsów.jajca pisze: ↑10 mar 2026, 14:17Mezo nawinal do mesaigorzastyy pisze: ↑10 mar 2026, 13:36 Czy w ogóle istnieje w tym kraju raper, który spełnił swe groźby pobicia z dissów?Owszem zazwyczaj jestem powiedzmy grzeczny
Ale tobą wytrę sobie podeszwypo czym przy najblizszym spotkaniu najebal go jak psa, wiec chyba sie liczyPrzyda się pstryczek czas cię zganić
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- igorzastyy
Przecież on Wam zawsze powie - byłem w Czechach
No tak, a Mes może w 3 sekundy udowodnić, że nagrywał to kiedy indziej. Tyle że tak jakoś jeszcze nie udowodnił.
A jakby miałby to po fakcie udowodnić? Według metadanych z nagrania (które można podrobić) czy co?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Chcesz mi powiedzieć, że nasz król bitewnego rapu i wielki strateg nie przemyślał sobie tego wcześniej i nie wpadł na to, że on wam zawsze powie: byłem w Czechach, więc na wszelki wypadek powinien być w stanie pokazać czarno na białym, kiedy to nagrywał?
Co to ma być? Udowadnianie, że Mes ma rację, poprzez robienie z niego jeszcze większego głupka i ofermy?
Co to ma być? Udowadnianie, że Mes ma rację, poprzez robienie z niego jeszcze większego głupka i ofermy?
No mógł faktycznie nie wiedzieć że Tede wyjechał do Czech, policzył okna z zewnątrz i według jego wyliczeń okno Tedego się świeciło, czyli obesrany był heh, a nie że nikogo nie było
Jak po fakcie miałby udowodnić że był w tym dniu o tej godzinie?
Jak po fakcie miałby udowodnić że był w tym dniu o tej godzinie?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jeśli nie jest w stanie tego udowodnić, to niech teraz w to nie brnie i nie pierdoli.
Jak Tede z tymi SMSami do Pjusa, tyle że Tede przynajmniej nie nagrywał potem wersów:
Skąd wy niby wiecie, że Mes nie wysyłał mu pogróżek
Przecież on wam zawsze powie: nie pamiętam, piłem z puszek
Nie przyzna: wysyłałem SMSem dissa
Przecież głosówek Pjus i tak by nie usłyszał
Jak Tede z tymi SMSami do Pjusa, tyle że Tede przynajmniej nie nagrywał potem wersów:
Skąd wy niby wiecie, że Mes nie wysyłał mu pogróżek
Przecież on wam zawsze powie: nie pamiętam, piłem z puszek
Nie przyzna: wysyłałem SMSem dissa
Przecież głosówek Pjus i tak by nie usłyszał
Ostatnio zmieniony 10 mar 2026, 14:43 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bizon Twoja Strata
A choćby Sage - pogryzł zdalnie sterowanym psem matkę Sentino, tak że ten nie dotarł na koncert do Szczecina po należne bęcki i musiał wystawić w zastępstwie swojego czempiona - sytuacyjnego pacyfistę Malika. Jakby tego było mało, zrozpaczony Sentence zobowiązał się dostarczyć nagranie ze szpitala dla pogryzieńców, że to wszystko sejdżowska intryga, ale zeżarł je w swojej perfidii ten sam naprowadzany radiowo pies.igorzastyy pisze: ↑10 mar 2026, 13:36 Czy w ogóle istnieje w tym kraju raper, który spełnił swe groźby pobicia z dissów?
Dodano po 13 minutach 36 sekundach:
Czech this out: przychodząc jeszcze raz.
Raz był, Tede siedział obesrany przy zapalonym świetle, nie chciał wyjść do władcy nieruchomości, starczy
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ