Eazy to peja niestety, duży street cred, ruchanie dziwek, własna marka, jakieś kolacje z prezydentem, uliczne dojechanie oponenta w beefie No i niepodrabialny wokal
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Wiem, tamten cytat sugerował nie dość ze Hg to łaki, gdzie Wilku topka raperów z wwa - to jeszcze ze niby eazy to wack, gdzie gość w nwa zjadał resztę dupa a na solowych albumach poza przasnym eazy duz it zajebal ścisła topke g funku i to nie dzięki bitom jak w przypadku drejdela
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Pezet mógł być Nasem bo zaczął od klasyków a jest chyba Asap Rockym - mieli długą przerwę, robią niewymagające hity obecnie
Do Nasa najbliżej chyba OSTRemu przez wieloletnią ciągłość i bycie truschooolowcem choć OSTRy pasuje też do Eminema przez swoje freestyle i szybkie nawijki a trochę też do całego the roots na raz
Kizo ma sporo wspólnego z 50 Centem niestety - myśli tylko o pieniądzach i był dilerem, robi proste hity z gangsterką w tle + różne biznesy
Sokół to biznesman z uznaniem jak Jay-Z głównie przez wizerunek, mafioso postawę i wytwórnię/ciuchy a nie muzykę, choć z paroma klasykami na koncie
Pikers to trochę Tech N9ne - nr 1 niezależny raper w Polsce/na świecie
Ten Typ Mes mi pasuje do Busta Rhymesa, miał swój czas, umie nawijać, umie przyspieszać, miał milion featow, a na starość jest obleśnym zboczencem (taki obraz busty mam po final lap 50 Centa w Łodzi)
Eldo to Guru
Dodano po 31 minutach 57 sekundach:
Białas - Rick Ross albo Lil Wayne
Quebo - Ye
Taco - Kendrick
Sentino - Gucci Mane
Te tris - j cole
Dwa sławy - outkast
Paluch - ice cube
Mezo - ll cool j
Dodano po 1 godzinie 44 minutach 21 sekundach:
Problem83 - może metro i future