La Liga - liga hiszpanska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Alavés
2
1%
Almería
1
1%
Athletic Bilbao
12
7%
Atlético Madrid
30
16%
Barcelona
29
16%
Cádiz
2
1%
Celta Vigo
3
2%
Getafe
0
Brak głosów
Girona
4
2%
Granada
2
1%
Las Palmas
1
1%
Mallorca
0
Brak głosów
Osasuna
0
Brak głosów
Rayo Vallecano
1
1%
Real Betis
13
7%
Real Madrid
34
19%
Real Sociedad
19
10%
Sevilla
10
5%
Valencia
1
1%
Villarreal
18
10%

Liczba głosów: 182

Awatar użytkownika
Groszek

Re: La Liga - liga hiszpanska

Post autor: Groszek »

przecież nie bronie mbappe?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Groszek pisze: 08 mar 2026, 21:00 mam dobry humor to ci wytłumaczę vini przez xabiego był ścigany co mecz w 75min do tego kilka razy ława gdzie taki mbappe grał 90min każdy mecz aż do kontuzji kolana przez którą opuścił mecz z city ale wrócił już na następny mecz żeby bić rekord ronaldo z 3 ligowym zespołem po czym nie dał radę pobić rekordu więc sobie odpuścił granie bo niby kontuzja kolana ale wrocil postać 20min z Barca na finał gdzie vini ciągnął tej wózek i od momentu wyjebania xabiego vini zagrał 12 meczy z rzędu po 90min bo pewien cwel chciał pobić rekord ronaldo i co chwilę puszcza info do mediów że może wrócić dopiero na MŚ bo się już nie będzie poświęcał dla zespołu

jeszcze wrzuć info z meczyki że arbeloa powiedział że mendy nie gra bo to jest jego wina.

co powiesz o ardzie który gra chujnie i co mecz pierdoli coś pod nosem bo go arbeloa zmienia? czy ci to nie przeszkadza bo to nie jest vini?
ale co to jest za pierdolenie, tutaj nie chodzi o to kto ile i jak grał, tylko że trener podejmuje decyzje i nawet jeśli zawodnik się z jego decyzjami nie zgadza(być może nawet słusznie) to ma zamknąć mordę, nie robić publicznie scen i podporządkować się woli trenera, a jak coś nie pasuje to może przegadać to w 4 oczy lub razem z drużyną. dodatkowo vini publicznie przeprosił za swoje zachowanie wymieniając wszystkich, oprócz alonso, jeszcze bardziej podważając pozycję trenera.
poza tym co to za usprawiedliwiający argument że inny piłkarz robi tak samo XD
Awatar użytkownika
Groszek

I prawidłowo że się pozbył tego kasztana xabiego zagraliśmy z nim może 1-2 dobre mecze z każdym poważnym przeciwnikiem w pizde lub ośmieszanie się powinniście całować viniego po stopach
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

podziwiam was, że próbujecie dyskutować z tym odklejonym ćpunem, który broni viniciusa :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Groszek

pokaz mi psie mój 1 post który się nie okazał prawda cwelu, każdy mój post o piłce się sprawdził
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

O chuj mu znowu chodzi

Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ