I liga i niżej

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

dicegame

Re: I liga i niżej

Post autor: dicegame »

Haha, niech bedzie konsekwentny tylko ten atencjusz
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Oby konsekwentnie jechał do spodu wszelkimi dostępnymi metodami z rakiem polskiej piłki (kolesiostwem i sterowaniem klubami z tylnich siedzeń przez bandytów).
nic na potem
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Wielki klub to i wielki właściciel :bowdown: props oczywiście
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Autystyczny informatyk > kibolstwo
nic na potem
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

A następny wyjazd do Opola więc mam nadzieję, że i tu nie przyjadą
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

:bowdown: :rotfl:
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

:bowdown:
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

kurwa włączyłem posłuchać co pierdoli ten ochlejus kulesza w 1 lidze stylu życia i dupczy o tym walkowerze obopólnym, ziomek pyta go a co z drużynami, które dotychczas nie wpuszczały kibiców wiślacks a ten że musimy patrzeć do przodu a nie wstecz no kurwa to jest cyrk na kółkach, pierdolone dziady z pzpnu mało mnie tak wkurwia jak ta mafijna organizacja
nic na potem
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Jebać pzpn, ten sekretarz zajebany warzycha czy jakos tak nie pamiętam nazwiska tego cwela w ks też pierdolil ze związek w zasadzie już robi wszystko co w tej sprawie może zrobić, czyli co? Karze, zaostrzyl rzekomo kary i karze kluby, ale kluby dalej swoje i oni nic nie mogą
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

To jest cyrk na kółkach przecież. Jakaś banda "kibiców" narzuca niewpuszczanie kibiców innej drużyny, klub za to otrzymuje karę na którą zrzucają się podatnicy Wrocławia - Jarek Królewski znalazł jeden prosty trick na nieskończone źródło finansowania PZPN. Wielki szacun dla Jarka, że ruszył to gówno i to nie patykiem, tylko przypierdolił w nie kłodą, tak, że obryzgało po twarzy kuleszę. Niezależnie od finału turnament winner pan Jaro oczywiście. Mam nadzieję, że do działań Królewskiego dołączą inni biznesmeni finansujący kluby z własnych kieszeni.
nic na potem
Bisclavret

Ale czemu jacyś inni biznesmeni mieliby toczyć batalie o niewpuszczanie kibiców Wisły ?
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Nie chodzi o batalię przeciwko kibicom Wisły, tylko wiarygodność ligi. Przecież decyzja WKS jest wbrew fundamentalnym celom sportu. To jest wizerunkowy kryzys ligi. Wiem, że inne grupy "kumatych" w większości popierają niewpuszczanie kibiców Wisły ale na największych stadionach młyny to jednak chyba mniejszość kibiców a patrząc po reakcjach pikników, to wspierają oni Królewskiego. Myślę sobie, że to może stworzyć jakiś movement pikników przeciwko PZPNowi (bojkot?) ale chyba przesadzam i ostatecznie nic wielkiego z tego nie wyniknie. Trochę dałem się ponieść emocjom chyba.
nic na potem
Bisclavret

No oczywiście że cię poniosło, powiem więcej - ci właściciele milionerzy często mają dobre relacje z "kumatymi" i to nie jest tak jak się komuś wydaje że to są kontakty oparte na jakimś zastraszaniu, oni często są wkręceni w miarę możliwości w realia tego świata i sami rozumieją pewne sprawy. Szczególnie jeśli kibice sami są w stanie iść na kompromisy w relacjach z właścicielami. Dawno już nikt nie robił protestu przeciwko właścicielowi klubu*, dawno też żaden właściciel nie wymyślił sobie że najważniejsza sprawa na sam początek to wywołać wojnę ze złym kibolstwem. Po prostu obie strony się najczęściej dogadują.

* Protest Legii to temat czysto sportowy więc nie wliczam
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Props dla Pana Piszczka
Awatar użytkownika
potter

Przypomnijmy legendarne słowa Aleksandra Roja z TVP Sport tuż przed przyjściem Łukasza do Tychów
- Mam wrażenie, że Łukasz Piszczek na chwilę obecną jest jednym z najlepszych polskich trenerów, mimo że samodzielnie nie prowadził jeszcze zespołu.
:bowdown:

Czwórka od Mielca, 8 mecz bez wygranej, grając cztery ostatnie mecze z dołem tabeli, gdzie zimą dostał piłkarzy jakich chciał, jak na 1 ligę całkiem okej typu Łasicki, Listkowski, Krawczyk itp
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Jaka ta polska piłka musi być nudna żeby pierdolić tyle o sytuacji Śląsk-wisla kraków, weszlo to najabalo z 10 artykułów o tym.
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Normalnie transmitują kopanie z dzieciakami i Kazio Węgrzyn przypomina, że to jest sport

Obopólny walkower. Niech jeszcze Wisła zbojkotuje mecz z Polonią bo na Konwiktorskiej kibli nie ma
Majk

Post autor: Majk »

O Polonię to akurat nie mamy się co martwić, już napisali, że zapraszają, w tamtym sezonie dwa razy Wisła była. Prezydent Opola też zapewnia, że wejdziemy.
Awatar użytkownika
potter

No i po Piszczku
vipdavid

Post autor: vipdavid »

ODPOWIEDZ