Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Jutro kody w apce, 50pkt za kod umożliwiający zakup do 5 biletów.
Ooo dzięki za info. Znowu nie podali godziny :/
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
o 10 rusza otwarta sprzedaż na mecz z albańczykami, jak na razie czekam w kolejce i coś czuję, że ciężary będą się dostać do panelu
Śnieg Garbatym Nosom
to wtedy na fejsbukowych grupkach reprezentacji się znajdzie i kupi trochę drożej
Śnieg Garbatym Nosom
Ja kupiłem, ale do wyboru jakieś pojedyncze sztuki
w chuj jest na żółte sektory, najtańszych już nie ma
Dodano po 12 minutach 11 sekundach:
ten haracz 20zł dla InPostu to skurwysyństwo, zawsze wkurwia
Dodano po 12 minutach 11 sekundach:
ten haracz 20zł dla InPostu to skurwysyństwo, zawsze wkurwia
Śnieg Garbatym Nosom
Wysłali już do kogoś z Was bilety?
Ja nie dostałem
Mi też dziś kurier odebrał juz
Hehe
Spoiler
Pamiętacie tego piłkarza? Dziś kończy 28 lat. Przed dekadą Polacy dosłownie zwariowali na jego punkcie, gdy w debiutanckim sezonie zdobywał bramkę za bramką dla FC Porto. Kibice wręcz naciskali na ówczesnego selekcjonera Jana Urbana, aby dał szansę Pietuszewskiemu w meczu barażowym o awans do Mistrzostw Świata przeciwko Albanii.
Spotkanie z Albanią mogło być punktem zwrotnym w karierze Pietuszewskiego. Niestety zapamiętaliśmy je jako jedną z największych kompromitacji w historii polskiego futbolu - na Stadionie Narodowym biało-czerwoni przegrali 1:3, po czym Robert Lewandowski ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery, a selekcjoner Jan Urban podał się do dymisji. Kibice do dziś się zastanawiają - jak potoczyłby się mecz, gdyby młody talent z FC Porto dostał wówczas szansę? Tego niestety się nie dowiemy - Pietuszewski cały mecz przesiedział na ławce rezerwowych, ustępując miejsca w wyjściowym składzie Sebastianowi Szymańskiemu, który pod koniec spotkania został zmieniony przez Kamila Grosickiego.
Do pewnego czasu Pietuszewski w FC Porto radził sobie całkiem nieźle. Wszystko zaczęło się psuć w momencie, gdy doszło do zmiany szkoleniowca i na ławce trenerskiej zasiadł Ruben Amorim - to właśnie wtedy Pietuszewski został posadzony na ławce rezerwowych, a niedługo potem przesunięto go do drugiego zespołu. Polak próbował odbudować swoją formę na wypożyczeniach do innych zespołów z ligi portugalskiej, ale epizody w Rio Ave, CD Santa Clara i CD Nacional nie zakończyły się powodzeniem. Po 4 latach Pietuszewski w końcu opuścił Portugalię i przeniósł się na zaplecze Bundesligi, gdzie związał się 1. FC Nurnberg, ale i tam miał problemy z regularnymi występami. Kolejne lata to wędrówki po Grecji i Turcji, aż w końcu wrócił do Polski. Próbował swoich sił w Piaście Gliwice i Koronie Kielce, ale i tu trenerzy zrezygnowali z jego usług.
Oskar Pietuszewski w zimowym okienku związał się z ŁKS-em. Szkoleniowiec Łodzian, Kazimierz Moskal, ciepło wypowiadał się o nowym nabytku i wyraził nadzieję, że pomoże on w awansie do Ekstraklasy. Obecnie ŁKS zajmuje 8. miejsce w tabeli I ligi z realnymi szansami na uplasowanie się na miejscu barażowym o awans do Ekstraklasy.
Jak myślicie, czy jeszcze Oskar da o sobie znać publiczności Ekstraklasy?
Spotkanie z Albanią mogło być punktem zwrotnym w karierze Pietuszewskiego. Niestety zapamiętaliśmy je jako jedną z największych kompromitacji w historii polskiego futbolu - na Stadionie Narodowym biało-czerwoni przegrali 1:3, po czym Robert Lewandowski ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery, a selekcjoner Jan Urban podał się do dymisji. Kibice do dziś się zastanawiają - jak potoczyłby się mecz, gdyby młody talent z FC Porto dostał wówczas szansę? Tego niestety się nie dowiemy - Pietuszewski cały mecz przesiedział na ławce rezerwowych, ustępując miejsca w wyjściowym składzie Sebastianowi Szymańskiemu, który pod koniec spotkania został zmieniony przez Kamila Grosickiego.
Do pewnego czasu Pietuszewski w FC Porto radził sobie całkiem nieźle. Wszystko zaczęło się psuć w momencie, gdy doszło do zmiany szkoleniowca i na ławce trenerskiej zasiadł Ruben Amorim - to właśnie wtedy Pietuszewski został posadzony na ławce rezerwowych, a niedługo potem przesunięto go do drugiego zespołu. Polak próbował odbudować swoją formę na wypożyczeniach do innych zespołów z ligi portugalskiej, ale epizody w Rio Ave, CD Santa Clara i CD Nacional nie zakończyły się powodzeniem. Po 4 latach Pietuszewski w końcu opuścił Portugalię i przeniósł się na zaplecze Bundesligi, gdzie związał się 1. FC Nurnberg, ale i tam miał problemy z regularnymi występami. Kolejne lata to wędrówki po Grecji i Turcji, aż w końcu wrócił do Polski. Próbował swoich sił w Piaście Gliwice i Koronie Kielce, ale i tu trenerzy zrezygnowali z jego usług.
Oskar Pietuszewski w zimowym okienku związał się z ŁKS-em. Szkoleniowiec Łodzian, Kazimierz Moskal, ciepło wypowiadał się o nowym nabytku i wyraził nadzieję, że pomoże on w awansie do Ekstraklasy. Obecnie ŁKS zajmuje 8. miejsce w tabeli I ligi z realnymi szansami na uplasowanie się na miejscu barażowym o awans do Ekstraklasy.
Jak myślicie, czy jeszcze Oskar da o sobie znać publiczności Ekstraklasy?
-
georgefloyd
No i chuj, wszystko na Pyrke. Bortwick za to ma swojego faworyta.
-
Bisclavret
Wiśniewski transfer serie B do przedostatniej drużyny w Polsce i powołany na baraże xd
Liczyłem na to, że weźmie Nowaka
Nie kumam tego. Chłop ma swoje lata, ale jest w świetnej formie i w przypadku awansu na mundial, przy utrzymaniu tego poziomu, mógłby być dobrym zmiennikiem ofensywnym 
Śnieg Garbatym Nosom
- Haczapurjan
Kurwa ten Grosik jeszcze będzie na wózku zapierdalał jak podstarzały Sonic the Hedgehog, ale i tak powołanie dostanie 
nawet jako wunderwaffe w 45 75 minucie zamiast kamila turbo grosickiego, a nowak ma jeszcze tę wartość dodaną w postaci stałych fragmentów gry i generalnie byłoby to bardzo uczciwe powołanie, ale takie persony jak grzesik czy właśnie nowak w życiu nie dostaną już swojej szansy choćby byli w kapitalnej formie (no grzesik aktualnie nie jest, ok) - jacyś tacy zbyt ekstraklasowi, trochę podstarzali
poza tym, nie wiem co obecnie uskuteczniają piętkie i świderskie, natomiast między tymi dwoma drewniakami i tak brak różnicy, zamiast któregoś z nich człowiekiem do zapierdalania na dziadka lewandowskiego spokojnie mógłby zostać marcel reguła (ten z kolei nie generuje liczb)
z tym Grzesikiem to byłem ostrożniejszy, ale Nowaka szkoda
trójkąt bermudzki wola mokotów