[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
warto, ale to gra dla cierpliwych, gram 4 lata i zrobiłem kilkanaście kapliczek bo mi się więcej w to po prostu nie chce grać
Dodano po 16 minutach 35 sekundach:
może ze spoilerami, gdzie trzeba iść by znaleźć jakieś questy albo kapliczki to by lepiej szło, ale co to za robota, łażę gdzie popadnie, sporo kapliczek jest też ukrytych za questem, to dodatkowy problem xd
Dodano po 16 minutach 35 sekundach:
może ze spoilerami, gdzie trzeba iść by znaleźć jakieś questy albo kapliczki to by lepiej szło, ale co to za robota, łażę gdzie popadnie, sporo kapliczek jest też ukrytych za questem, to dodatkowy problem xd
Dla mnie ta gra to przehajp. Niby ogromny ale jednak dość powtarzalny świat. W dodatku to szybkie samoistne niszczenie się broni - dla mnie rzecz nie do zaakceptowania w grach. 
A na chuj wam do switcha 2 cos innego w monitorze niz 4k (no i hdr)? Skoro S2 nie obsługuje vrr w zadokowanej opcji tylko trybie przenośnym?
Nie słuchaj ich Krzychu 27 cali 4k 60hz do switcha spokojnie wystarczy na gierki, jest w pyte
F1 to królowa. Zawsze była.
Ale bieda z tą synchronizacją, faktycznie.
No ale 120 Hz to 120 Hz i zawsze może wziąć drugi monitor dla porównania™.
No ale 120 Hz to 120 Hz i zawsze może wziąć drugi monitor dla porównania™.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
dlatego trzeba sfarmić kapliczki i master sword ogarnąć, on jak się zniszczy to po 10 minutach się odradza, 40 kapliczek trzeba mieć zrobionych, bo 13 serc potrzebnych xd
Aha to spoko już lecę farmić ich 40. 
jeszcze korok seedy można pozbierać, by mieć więcej slotów na bronie, niestety na tym polega ta gierka, łażeniu i eksplorowaniu, ale mi to pasuje w pewnym sensie, siadam se na pół godziny, robię jakiś quest i zapominam na tydzień
Jak podłącze switcha 2 i nie będę zadowolony z jakości grania to wezmę lepszy monitor.
Ale pewnie zimą, bo teraz jest fajnie na dworze, więc wolę wyjść do ludzi niż grać w godzinami na monitorze.
Zresztą ja teraz preferuje gierki do kibla, bo szkoda mi czasu na granie godzinami.
No też się zgadzam. W sensie imo warto zagrać ogólnie, ale kupiłem switcha dla tej gry i skończyłem ją trochę na siłe rok później. To jest po prostu otwarty świat dla których samą nagrodą jest eksploracja, a nie dla osób które od eksploracji oczekują rzeczy pomocnych w rozgrywce. Najlepiej się bawiłem jak ustawiłem se cel że dobra będę ulepszał wszystkie armory itd i wtedy faktycznie lepiej się grało bo szukałem rzeczy potrzebnych i ta eksploracja miała jakiś sens
A i tak BOTW >>> TOTK
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Rozpierdalator
Toć ToTK lepsze, Link ma fajniejsze skillsy i jest dużo lepszy początek gry. w BoTW można się trochę pogubić na początku
Zajebiste gry bo przełamują podejście do otwartych światów (albo w mało gier grałem)
Zajebiste gry bo przełamują podejście do otwartych światów (albo w mało gier grałem)
Lepiej zacząć od BoTW, bo zaczynając od ToTK się dużo straci.
a skąd to możesz wiedzieć
Przecież mam obie gry i w obie grałem.
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Dzisiaj o 22:00 nintendo direct z okazji MAR10.
Już latają plotki, że ma być nowa gra Super Mario Titans, ale pewnie to fake.
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Dzisiaj o 22:00 nintendo direct z okazji MAR10.
Już latają plotki, że ma być nowa gra Super Mario Titans, ale pewnie to fake.
to twoje granie to jak podwalanie w gumie
W końcu"Added “Handheld Mode Boost” to Nintendo Switch Software Handling in System. Handheld Mode Boost will cause compatible Switch software to run as if in TV Mode, so certain functionality may be affected. Please see the on-device description for more details."
- Cz4rny1337
- Moderator
Aż dziw że nie kazali za to płacić 
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
i zajeło im to tylko 9 miesięcy, kc nintendo nie zmieniaj się
ale to i tak byłem pewien ze jak to nie weszło na poczatku to juz nigdy tego nie zrobią xd
Właśnie uruchomiłem Switcha 2.
Trochę mi to zajeło, właśnie się gry od nowa ładują i Expansion Pack.
Switcha 1 V2 sobie pewnie kupię do kolekcji.
Trochę mi to zajeło, właśnie się gry od nowa ładują i Expansion Pack.
Switcha 1 V2 sobie pewnie kupię do kolekcji.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2026, 21:00 przez lygrys, łącznie zmieniany 1 raz.