a wstałem tylko na q3
Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
masakra, niezły zawód
a wstałem tylko na q3
a wstałem tylko na q3
tragicznie to wygląda i brzmi na prostych 
i jeszcze ten przyjeb russel z szansami na mistrza, odechciewa się oglądać już od pierwszych kwali
i jeszcze ten przyjeb russel z szansami na mistrza, odechciewa się oglądać już od pierwszych kwali
Powodem wypadku Maxa był problem z oprogramowaniem, który spowodował nadmierny odzysk energii, co zablokowało tylne opony. Wache mówi, że to „łatwa do naprawienia rzecz” i nie ma większych powodów do obaw.
Dodaje też, że gdyby Max nie miał tych problemów, szacuje się, że byłby około 0,3 sekundy za Mercedesem.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- rozklad_gaussa
ten tytul dzordza bedzie znaczyl tyle co nba w bańce
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
nba w bance było bardzo legit i nikt raczej nie deprecjonuje tego mistrzostwa lakers. kurwa karykaturalne jest to video kolka dzordza gdy na prostej puszcza gaz bo musi ładować bateryjke xD
mnie zastanawia ile dzisiejszego hejtu wynika z tego ze to znowu mercedes i russell? a ile czysto sportowy hejt? mając na myśli to, ze w obserwowaniu i byciu fanem zawodowego sportu to często nie chodzi o sport w sam w sobie, a raczej śledzenie nigdy niekończącego się serialu z dobrymi i złymi policjantami
mnie zastanawia ile dzisiejszego hejtu wynika z tego ze to znowu mercedes i russell? a ile czysto sportowy hejt? mając na myśli to, ze w obserwowaniu i byciu fanem zawodowego sportu to często nie chodzi o sport w sam w sobie, a raczej śledzenie nigdy niekończącego się serialu z dobrymi i złymi policjantami
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Spoiler

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
A Maxa jak RBR wygrywał wszystkie wyścigi (poza Singapurem) mniej znaczy? Nie. Nikt nie będzie pamiętał.
HehF1: Hamilton liczy na interwencję FIA ws. przewagi Mercedesa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
on juz nie zdobedzie 8 tytulu 
- igorzastyy
No i tak to powinno działać. Jest źle to naprawiamy. Oby był konsensus i to ogarnęli.
https://f1.dziel-pasje.pl/news/43418/F1 ... po-GP-Chin
https://f1.dziel-pasje.pl/news/43418/F1 ... po-GP-Chin
Bahrajn i Arabia Saudyjska oficjalnie odwołane czyli kwiecień bez wyścigów a z czasem, który można poświęcić na rozmowy o zmianach.
- igorzastyy
Bardzo przyjemny ten dzisiejszy wyścig do oglądania był. Lepszy niż ten w Australii całościowo. Piękna była ta bitwa Lewisa z Leclerciem i walka o miejsca 5-10. Russell też się musiał nagimnastykować, żeby objechać włoski team. Oby Ferrari doganiało Mercedesa z tempem, wtedy emocji będzie jeszcze więcej. Colapinto za jakiś czas trafi do większego teamu, pięknie jeździ, ale pewnie najpierw zrobi to Bearman np. za Hamiltona.
no, ale poza tym odjazdem mercedesa to jednak kwestia baterii obrzydza oglądanie tego wszystkiego
najgorzej to w kwestii onboardów i kwalifikacji, brak jazdy na limicie to chujnia po całości
oby kimi podgryzał regularnie jerzyka
najgorzej to w kwestii onboardów i kwalifikacji, brak jazdy na limicie to chujnia po całości
oby kimi podgryzał regularnie jerzyka
- igorzastyy
No onboardy są straszne. Zwalnianie na prostych to jest dramat i muszą to naprawić, ale pod względem widowiska było ok dzisiaj. Wiadomo, że nie było wielkiej walki o zwycięstwo, ale miejmy nadzieję, że pozostałe zespoły będą się zbliżać do Mercedesa.
- zemsta1camzata
Wheatley za neweya w Astonie xDDDDD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No w sumie to nie dziwi to skoro i tak nadal będzie CTO
- igorzastyy
Najlepiej sytuacje w Astonie opisują te słowa

ładnie stary Stroll musiał mu wyłożyć na stół że tak po dwóch GP odchodzi, Audi fajnie weszło w nową erę regulacji i zapowiadają się na poważny projekt, Aston duży potencjał z tym zapleczem i pewnie kiedyś się wygrzebią z tego gówna w którym aktualnie znajdują się ale i tak lekki szok że Wheatley tak łatwo rzuca robotą
nie wspominając że Stroll równie dobrze w pewnym momencie może w nim widzieć główny problem zespołu i go wyjebać bo chyba nikt tak często nie zmienia szefów zespołu jak on