[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
kiedy 100 dissow na bonusa
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Jak skończy pisać poradnik jak wygrywać w życie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
i posprząta pokój jak lygrys
- oKulTywowany
I dogra cymbałki jak Mes
This page is no longer available.
Gwardia Bonusowa dalej w natarciu
Według wywiadu u szalonego z detektywem który go znalazł on tam już nie mieszka, tak że szkoda farby (o ile to nie jest farmazon, co też jest możliwe)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
przeniosl sie tymczasowo do jednej ze swoich willi, jak sprawa przycichnie to wroci do glownej bazy operacyjnej w lublinie ulica samsonowicza
Ciekawe kiedy zamierza wrócić i czy w ogóle zamierza wrócić
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
No ja bym nie wracał raczej
zwykly smiertelnik wiadomo ze by nie wrocil ale grande nie dosc ze prowadzi 67:0 w tym beefie to jeszcze wyprzedzil tych troglodytow o 420 krokow
Ja pierdole ta ankieta
forum hiphopowe, pierwsze wyłączenie kariery w historii pl rapa - nie No bonus przegrał, ew remisik hiehie
Beskitu nowy level copium, was trzeba leczyc pojeby
Beskitu nowy level copium, was trzeba leczyc pojeby
-
WesolyJozek
Zmien sobie nick na Roland xD
Już tylko z nazwy. Jako moment przełomowy wybrałbym zagraniczne slizgery, w których na podium wylądował Drake i Kadłub ogłosił, że nie uznaje takich wyników i nie liczą się jako oficjalnie. Potem poszło lawinowo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Chyba jednak pojebałem dwie podobne sytuacje i jedna to Kadłub który nie pozwalał na głosowanie na jakiś tam album który według niego nie spełniał kryteriów (@oldschool kojarzysz?) i głosowanie zostało przeniesione.
Druga to wspomniany Drake którego album wygrał jednym punktem nad Kendrickiem Lamarem i rozpoczęło się piekło:
Druga to wspomniany Drake którego album wygrał jednym punktem nad Kendrickiem Lamarem i rozpoczęło się piekło:
Grabiszczy pisze:Cóż, jeśli potwierdzi się reklamacja (a wygląda na to, że zjebałem, więc najpewniej tak), to wygra Drake. Niniejsza edycja plebiscytu będzie najprawdopodobniej ostatnią, którą przeprowadzam. Nie chce mi się poświęcać czasu i energii na zabawę na forum, gdzie gusta upadły tak tragicznie. Po prostu wstyd, żeby marka Ślizgu stała za takimi wynikami.
Hectic pisze:Niestety młode pokolenie to pokolenie owieczek co biegną za kierowanym przez majorsy stadem ,zamiast szukać czegoś ciekawego samemu a nawet jak coś znajdą to raczej boją się wychylić
https://web.archive.org/web/20190424140 ... 12&t=39621Grabiszczy pisze:muszę najpierw ochłonąć po tym, co się tu stało
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Żeby stwierdzić wyłączenie kariery Grande trzeba poczekać z rok bo ostanio wrzucał to tak rzadko, że nie można mieć pewności czy nie szykuje kolejnych części. Jego fani szczaja na bonusa i pomówienie o 60ne czy nawet wyjście na jaw, że farmazonil o swoim statusie, mnie też to jebie, on ma nagrywać filmiki i wyjaśniać pato raperów a do tego nie trzeba żadnych papierów ani niczego innego a on to umie robić i kręci beczke