Remake 2 spoko.
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
osobiście nie grałem, ale jestem dość na bieżąco z serią, no i chyba najlepiej RE2R, potem RE4R, a następnie RE7, RE8, no i zaraz premiera 9tki
LETS FUCKIN GOOOOOO
Podobała mi sie pierwsza częśc, ale jakos mi brakował tam powodu żeby nawalać te runy dalej, a nie zrobiłem ich dużo
Musze wrocic chyba kiedys i na nowo to ogarnąć bo mnie ciagnie troche, a tamto było jak dopiero zaczynałem przygodę z gamingiem poza fifką wiec moze nie ogarnąłem tego mechanizmu, który nakłaniał do napierdalania dalej
Musze wrocic chyba kiedys i na nowo to ogarnąć bo mnie ciagnie troche, a tamto było jak dopiero zaczynałem przygodę z gamingiem poza fifką wiec moze nie ogarnąłem tego mechanizmu, który nakłaniał do napierdalania dalej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- jest_zasadzka
Doradzi ktoś skąd kupić lies of p na xboxa? Jakiś czas temu latała z Islandii za 70 pare zł w myśl złotej zasady może i zarabiają więcej ale przynajmniej mają taniej. teraz u nas 270 zł xd w islandii jakieś 160. za tyle nie chcę.
https://gg.deals/game/lies-of-p-xbox-pc/
Na płycie z drugiej ręki podobne ceny, nawet może trochę niższe.
Na płycie z drugiej ręki podobne ceny, nawet może trochę niższe.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- jest_zasadzka
dzięki. mam series s wiec płyta odpada. poczekam jednak aż znowu zjedzie poniżej 100 zł bo po kilku crapach na ktore wydałem 200 zł już doszedłem do wniosku że nie kupuję niczego powyżej stówy. Oczywiście oprócz gta 6 za które dam nawet 600 zł.
elo, ta batmanowa trylogia arkham to warta zachodu? nienawidzę klimatów superhero, ale batmana w sumie trawię, i gotycki klimat w sumie też ok. jeśli to jest skradanka z zagadkami to spoko, ale boję się, że to jakieś mordoklepanki co biegnie na ciebie non stoper 10 przeciwników i ciągle dajesz te nudne walki. jest trylogia po 20 zeta na ps plus i zastanawiam się czy nie dać temu szansy.
- Cz4rny1337
- Moderator
fajny system walki jest, ja pierwsza i chyba druga czesc bardzo dobrze wspominam i zbieram sie wiecznie zeby ponowic [a rzadko dwa razy ogrywam gry]
no ale to jednak klimat superhero no i sporo tego napierdalanka
no ale to jednak klimat superhero no i sporo tego napierdalanka

Pisałem w Now playingSkończyłem serię Arkham Batmana. W pierwszej (Arkham Asylum) - główna fabuła i większość pobocznych zrobiona, w drugiej (Arkham City) - główna zrobiona, ale do pobocznych to już żadnych chęci nie miałem, więc ruszyłem tylko i zostawiłem - najgorsza część jak dla mnie. No i ta ostatnia (najnowsza część) Arkham Knight jak dla mnie najlepsza i najfajniejsza. Zdecydowanie za dużo zagadek Nigmy do znalezienia, więc tę misję odpuściłem przy około 40 znajdźkach, a pozostałe misje zrobione.
Troche tych bijatyk tam jest, ale dla mnie najbardziej nużącym elementem gry było samo chodzenie. Za wolno i za nudno. Niby dawało to taki właśnie gotycki klimat, ale mimo wszystko bez polotu.
Uważam, że dla samej ostatniej części warto zakupić te trylogię
Crimson Desert wychodzi 19 marca i branża się zastanawia, czy to nie scam.
Niby wygląda jak reskin jednego z nowych Asasynów, ale wielkość świata, podobnież dokurwiony system walki, mnogość systemików jak sadzenie warzywek (xd), czy dekorowanie bazy sprawiły, że gra jest strasznie hajpowana.
Wygląda nieźle, ale nieco podejrzanie, bo do tej pory wszelakie gameplaye to starannie dobrane przez twórców pokazówki
Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
Generalnie hajp dociera do takich absurdalnych rozmiarów, że widziałem (całkiem popularnego) Tweeta, gdzie facet podnieca się, że żadne przejście nie będzie takie same, bo ma gra system dobowy i pogody
-
genocidegeneral
no to będzie albo gra roku, albo farmazon roku, nie będzie nic pomiędzy po tych szumnych zapowiedziach. osobiście jestem sceptyczny
kurde tez mi sie podoba z trailerów itd, ale chyba warto by było poprzednie cześci ograć, moze nie wszystkie ale jakieś, a nie wiem czy jestem gotowy na az takie zaangazowanie w marke
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Człowiek czeka na gta vi to musi o konsoli pomyśleć. Ja zawsze pykałem na pc więc prośba o podpowiedź. Ps5 slim bez napędu będzie git? I czy nówka koniecznie czy warto szukać używek?
- zemsta1camzata
Nie będzie git
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Panowie, nigdy nie miałem żadnej konsoli poza GBP, GBA. Warto pchać się w Switcha? Lubię Nintendo i serię Zelda, ale nie wiem czy warto się zamykać na ich gierki.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy