Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
tyle ich miał że mu się overflow zmiennej z ilością zaliczonych Ilonek w głowie zrobił i teraz na minusie pokazuje dlatego tak napisał
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Nie mial, bo Ilonka to staromodne imię, nie jest zbyt popularne wśród 18-latek, a głównie takie mes rucha. Mes to taki ogier, ze autokorekta poprawia mu wszystkie słowa na imiona żeńskie
Kurde młody kiedyś też był, w rocznikach ok 85+ jeszcze się czasem to imię zdarzało. No chyba że wtedy z przedziału 5-10-15 interesowała go głównie pierwsza część skali, żeby różnica wieku była zachowana, dla hustla wizerunku ofc
Ciekawe jakie było najmniej oczywiste imię z którym mes coś miał. Ja stawiam na Mariusz
Ciekawe jakie było najmniej oczywiste imię z którym mes coś miał. Ja stawiam na Mariusz
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- Oportunistycznyebaka
Serio można tyle ruchac?
dojebanescam_sakawa pisze: ↑03 mar 2026, 13:41Z kanału nadawczego. Ten to jest potężny RUCHACZ, zamiast ikonki ma ILONKĘ, z którą, O DZIWO - NIGDY NIC NIE MIAŁ (ja w to nie wierzę).Ile razy pisze IKONKA to najpierw ILONKA, też tak macie? Pozdro Ilonki, nigdy z żadną nic nie miałem
- TooMuchSmoke
Pracowałem kiedyś z Ilonką rocznik 90 czy 91 - coś takiego. Mesiwo na pewno z jakas ilonka miał teges szmeges do czynienia, tylko akurat był napierdolony królewskimi i zerwał
mu się film
mu się film
A skąd miałby znać jej imie? Jedyne imię jakie krzyczała to Mes
ona krzyczała tylko 'o boże mes" więc nie dziwi potem w kawałkach "God damn it"
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- marmolad_k2
Rozwala mnie, że na jego kanale nadawczym zawsze są żydowskie flagi w reakcji na posty.
- Haczapurjan
Widocznie jego fani zajawkę na Adolfa mają w głowie
- TooMuchSmoke
a czy na szanownym kanale nadawczym pojawiają się jeszcze jakieś przytyki do tedunia?
Oprócz udostępnienia numeru Numer Raza, to żadnych innych wspomnień o Tede nie ma
Dodano po 23 godzinach 29 minutach 58 sekundach:
rozkminka
Dodano po 23 godzinach 29 minutach 58 sekundach:
rozkminka
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- Haczapurjan
Ładnie psychika rozpierdolona, że aż musi się zwierzać avatarom z internetu, którzy w znakomitej większości z niego cisną. Oj Tedzior piękne spustoszenie wywołał
- marmolad_k2
Pot po tym czole spływa jak po kaczce, kaczce po detailingu.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Ciekawe jak bejbimama zareagowała na ten filmik, wiedząc że dzień później synek do niego jedzie na kilka dni.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Ciekawe jak bejbimama zareagowała na ten filmik, wiedząc że dzień później synek do niego jedzie na kilka dni.
- marmolad_k2
Szkoda, że beef is off, dobre scratche by można z tego zrobić 
Leci od razu do folderu "piotrek sprawa o zakaz utrzymywania kontaktów"marmolad_k2 pisze: ↑10 mar 2026, 19:36 Ciekawe jak bejbimama zareagowała na ten filmik, wiedząc że dzień później synek do niego jedzie na kilka dni.