nie wiem czy to prowo, ale odpowiem. Jej ojciec nie żyje. Nawijała o tym w kilku kawałkach.igorzastyy pisze: ↑02 mar 2026, 13:10 Tata Admy to jakiś bogaty przedsiębiorca, czy po prostu dobry, empatyczny ojciec?
AdMa
Re: AdMa
chaya pisze: ↑02 mar 2026, 14:50nie wiem czy to prowo, ale odpowiem. Jej ojciec nie żyje. Nawijała o tym w kilku kawałkach.igorzastyy pisze: ↑02 mar 2026, 13:10 Tata Admy to jakiś bogaty przedsiębiorca, czy po prostu dobry, empatyczny ojciec?
Slizgawko nie zmieniaj się
A co do tego merchu z poprzedniej strony to mega słaby.
- igorzastyy
Ja słucham przy okazji oglądając teledyski. Tam gdzie nie ma obrazu nie chce mi się włączać, ale na tym polega kobiecy rap, na walorach estetycznych raczej. Muzyka to dodatek. Czasem się trafi coś dobrego, ale wtedy się okazuje, że to pisał facet i tak się to kręci.
- Haczapurjan
Ale obrzydliwe sflaczałe dupsko
Dobry trik z tym wypięciem sie i pochyleniem do przodu zeby dupe nieco pociągnąć w górę
Dodano po 3 minutach 42 sekundach:
I o jakiej "nominacji do raperki roku" ona pierdoli? Jest takie głosowanie na slizgawce? Bo z tego co widzę to do zjebanych popkillerow jest pierwsza na liście nominowanych, czy moze chciała Fryderyka czy co tam jeszcze istnieje?
Dodano po 3 minutach 42 sekundach:
I o jakiej "nominacji do raperki roku" ona pierdoli? Jest takie głosowanie na slizgawce? Bo z tego co widzę to do zjebanych popkillerow jest pierwsza na liście nominowanych, czy moze chciała Fryderyka czy co tam jeszcze istnieje?
- Haczapurjan
Jej ostry kryzys wieku średniego wjechał. Faceci sobie farbują włosy, kupują nowe zabawki, chcą wyrwać małolatę (18-24), a ta się wije w konwulsjach, bo spermiarze coraz rzadziej bombardują DM-y i taki ostatni łabędzi śpiew, a raczej łabędzi pierd sflaczałej sempiterny, który wręcz krzyczy: "Weź się kurwa potasuj pode mnie jeszcze, ja jeszcze potrafię sprawić, żeby bryknął, nie patrz na te młode lafiryndy".
Upadek Sarumana
Upadek Sarumana
-
georgefloyd
Adma ma kryzys, potężny kryzys. No niestety, kobiety już są tak skonstruowane, że jak nie mają się kim zająć czyt. dziećmi to im odpierdala. Normalna sprawa, jedne skaczą w takich chwilach po arabusach, a inne płaczą i myślą, że cały świat jest przeciwko nim. Po prostu dziewczyna powinna to zaakceptować. Kupić babcine gacioloty, klapeczki z futerkiem i zapisać się do kółka śpiewu dla emerytów i rencistów. Jak ten lamus, chuj do szczania gibkey jej nie zaleje pod korek to do końca życia ruda będzie płakać. Ona też już ma swój wiek. Potem już coraz większa szansa na dziecko z downem, a patrząc na jej chłopa to typ może być nosicielem. Niedość, że będzie rude to jeszcze z downem, ale niefart. Adma, wiem, że to czytasz… napisz do mnie, bedzie zalando, a temu lamusowi powiesz, że to jego dzieciak. Potrzebujesz by ojcem twojego dziecka był kto to wygląda jak prawdziwy og, a nie ma posturę bańki wstańki.
rozpierdala mnie, ze ten gibkey sprzedaje swoją płytę przez maila cośtamcoś[email protected]
eh
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
eh
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
opanuj sie xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
georgefloyd pisze: ↑27 mar 2026, 9:23 Potem już coraz większa szansa na dziecko z downem, a patrząc na jej chłopa to typ może być nosicielem. Niedość, że będzie rude to jeszcze z downem, ale niefart. Adma, wiem, że to czytasz… napisz do mnie, bedzie zalando, a temu lamusowi powiesz, że to jego dzieciak. Potrzebujesz by ojcem twojego dziecka był kto to wygląda jak prawdziwy og, a nie ma posturę bańki wstańki.
Ciekawe jakie to uczucie nagrać płytę o której słyszało mniej osób, niż liczba zainteresowanych twórczością swojej kobity, której btw nikt nie słuchaeddy_wata pisze: ↑27 mar 2026, 9:28 rozpierdala mnie, ze ten gibkey sprzedaje swoją płytę przez maila cośtamcoś[email protected]
eh
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować