Pezet
- gods bidness
Re: Pezet
Pezet w jedynej akceptowalnej wersji - dla głuchych.
no nie wiem, jakość jego tekstów tak strasznie spadła na ryj, że jak Łona jestem uprzejmy mieć wątpliwość
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marmolad_k2
- igorzastyy
Spóźniła się z pokazywaniem przy drugim nawijaniu o nauce latania. Można powiedzieć, że się wyjebała z bitu.
radio pezet to płyta jedyna w swoim rodzaju, do której w zasadzie nie ma czego porównać. bity na styku odkrywczości i pokraczności, pezet z głodem na udowodnienie, że jest bigger than rap, nocnomiejski klimat wydawnictwa - jak dla mnie @8na10 w pełni zasłużone i moje ulubiona płyta pezia, w zasadzie jedyna do której regularnie wracam. a gdyby ten track z kano (który jest najlepszy) wszedł na płytę to byłoby i 8,5/10
- marmolad_k2
To niech nagra dobry numer raz.
marmolad_k2 pisze: ↑01 mar 2026, 13:10 Głusi jak to oglądają, to pewnie myślą, że Pezet to łak, bo jego teksty nawet na migi są okropne.
igorzastyy pisze: ↑02 mar 2026, 3:04 Spóźniła się z pokazywaniem przy drugim nawijaniu o nauce latania. Można powiedzieć, że się wyjebała z bitu.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
WesolyJozek
igorzastyy pisze: ↑02 mar 2026, 3:04 Spóźniła się z pokazywaniem przy drugim nawijaniu o nauce latania. Można powiedzieć, że się wyjebała z bitu.
Bardzo dobra gościnka Pezeta, fajnie przewinięta i dodatkowo bit ładnie fituje z nawijką
EDIT:
Własciwie to ta zwrotką zjadł cały swój ostatni album (inna sprawa że o to nie było tak trudno)
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP