[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
Karleone

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Karleone »

DjPendzel pisze: 27 lut 2026, 23:00 beef już dawno zakończony po wydaniu epitafium
Prawda w chuj
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Bizon Twoja Strata pisze: 27 lut 2026, 23:10
igorzastyy pisze: 27 lut 2026, 22:30 Nie namawiam do tego oczywiście, bo to hip-hop, który ma łączyć a nie dzielić
Dobrze kombinujesz. Trzeba ich połączyć klatkami piersiowymi na poziomie molekularnym i obwozić po wioskach jako symbol czarnobylskiego hip hopu - podwójny chłop, co sam siebie obraża wierszykami.
Bardziej chodziło mi o to, żeby w razie zdemolowania studia NWJ przez Mesa, nie być oskarżonym o podżeganie.
Awatar użytkownika
Karleone

igorzastyy pisze: 27 lut 2026, 22:30 Nie namawiam do tego oczywiście, bo to hip-hop, który ma łączyć a nie dzielić
Dobrze kombinujesz. Trzeba ich połączyć klatkami piersiowymi na poziomie molekularnym i obwozić po wioskach jako symbol czarnobylskiego hip hopu - podwójny chłop, co sam siebie obraża wierszykami.
Hip hop łączy nienawiścią
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

igorzastyy pisze: 27 lut 2026, 23:15
Bardziej chodziło mi o to, żeby w razie zdemolowania studia NWJ przez Mesa, nie być oskarżonym o podżeganie.
Za późno, jestem już w drodze, namówiłeś mnie. Czyli: zedrę skórę z twarzy Mesa, rozjebię tak przebrany studio Tedego, a w razie wpadki spróbuję Cię nie wsypać.
Bizon Twoja Strata

Kurde, przyznam uczciwie, że z tym niewsypaniem może być trudno. Ogólnie jestem bardzo lojalny, prawilny i tak dalej. Niestety jestem też dzieckiem swoich czasów - ADHD, deficyt uwagi i jak widzę, że ktoś mnie słucha, a jeszcze notuje, to się czuję jak Churchill dyktujący wspomnienia trzem sekretarkom. Zazwyczaj kończy się tak, że policja mnie torturuje, abym wolniej zeznawał, bo nie nadążają z notowaniem.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Odkąd w szóstej klasie podstawówki rozjebano się na mnie, że uczestniczyłem na przerwie między lekcjami, jako widz w solówce dwóch innych uczniów i nie pojechałem przez to na turniej w koszykówkę, odczuwam niechęć do donoszenia na mnie, więc proszę zaniechać. Myślę, że podobnie podle mógł czuć się Jacek G. oskarżony o handel narkotykami.
Bizon Twoja Strata

Jeśli dobrze rozumiem, sugerujesz, że Jacek Graniecki, Tede, handlował narkotykami na turnieju koszykówki w podstawówce I byłeś widzem, jak sprzedawał dwóm innym uczniom na stołówce?

Dzięki, zgłaszam.

Aproto, ciekawą książkę znalazłem w tym temacie. "Czas postprawdy. Nieszczerość i oszustwa w codziennym życiu" Ralpha Keyesa. Dotyka, myślę, tych tutej forumowych pląsów.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Pół roku minęło od ataku na domofon a Mes dalej nie wrócił pod klatuwę Jaculi

Kompromitacja cwela
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
igorzastyy

W ogóle to większość beefów, w których raper grozi oponentowi wpierdolem kończy się tylko na pogróżkach. Powinny być za to minusowe punkty w ocenie, bo grozisz a potem spotykasz oponenta i nawet liścia mu nie sprzedajesz.
Bizon Twoja Strata

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:24 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

WesolyJozek pisze: 28 lut 2026, 17:04 Pół roku minęło od ataku na domofon a Mes dalej nie wrócił pod klatuwę Jaculi

Kompromitacja cwela
Na chuj wracac jak flakus sie chowa jak kret w dziurze
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

igorzastyy pisze: 28 lut 2026, 18:30 W ogóle to większość beefów, w których raper grozi oponentowi wpierdolem kończy się tylko na pogróżkach. Powinny być za to minusowe punkty w ocenie, bo grozisz a potem spotykasz oponenta i nawet liścia mu nie sprzedajesz.
Tak jak armia ułomów grozaca Sentino, który przyjezdza do Polski jako ulaniec, schizofrenik i pizdeusz grający po miastach powiatowych i żaden z Prima Sort Patriotic Step bandytów nie wjechał na koncert, na którym schizofreniczny sebastian z playbacku spiewa tatuażyka.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Karleone

2rzyn pisze: 28 lut 2026, 20:30
WesolyJozek pisze: 28 lut 2026, 17:04 Pół roku minęło od ataku na domofon a Mes dalej nie wrócił pod klatuwę Jaculi

Kompromitacja cwela
Na chuj wracac jak flakus sie chowa jak kret w dziurze
W meblach matki
Awatar użytkownika
2rzyn

Tak jest koleżko. Jego stara opokan napierdala jak czipsy
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Albo Malik Montana grożący odjebaniem jakiegos łaka ze Szczecina, po spotkaniu z nim przerażony pisal ze przeciez nie mają zadnej spiny
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Bizon Twoja Strata

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:26 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Peja też okazał się grzecznym obywatelem. Miało być:

Pytam – jak ty chcesz zrobić w Mielnie urodziny? (Jak?)
Lepiej zmień kurort, dobrze tobie radzimy (Tak, tak!)
Żaden z ciebie street fighter, radzę ci potrenować
Nie zamierzam ci grozić, ważne czyny nie słowa
Przemoc w hip-hopie wszechobecna od zawsze
Nie pieprz mi o pokojowym załatwieniu sprawy, błaźnie

A Jacek Graniecki nie dość, że trzy miesiące później zagrał w Mielnie, to spotkanie z Ryszardem Andrzejewskim skończyło się jedynie rozmową.
Bizon Twoja Strata

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:24 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karleone

Czyli Tede znowu tournament winner
Można zamykać serio
Awatar użytkownika
2rzyn

Tournament winner to znow pan Mes :joint: tede to wiesniak, farmazoniarz, discopolowiec i od wielu lat chujowy raper wypalony, bazujacy na gluchych fanach ktorzy nawet nie posiadaja jego plyt. Mes zjada go cwierc wersem i sekundą swego fllow
ODPOWIEDZ