[beef] Najpierw Fabolous, potem T.I., a tera Papoose vs 50 Cent
Re: [beef] Fabolous vs 50 Cent
Sam możesz zmienić nazwę, to twój temat przecież
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Re: [beef] Fabolous vs 50 Cent
Ja kończyłem podstawówkę a nie informatykę
Re: [beef] Najpierw Fabolous a tera T.I. vs 50 Cent
50 w tym czasie zarobił grube miliony na kontrakcie ze sky i ciśnie beke z tego jak żyłka pęka tipom małym i mniejszym, dla paru groszy z drobnego podbujania cyfry
I w tym samym czasie, game znowu chce być jego przyjacielem:
https://www.instagram.com/reel/DVPNmi3E ... liMGI1YQ==
I w tym samym czasie, game znowu chce być jego przyjacielem:
https://www.instagram.com/reel/DVPNmi3E ... liMGI1YQ==
- gods bidness
Meet the Jacksons
No grubo się dzieje, trafiła kosa na kamień i pomimo ogromnej sympatii to w sumie ma białas za swoje całkowicie zasłużenie, czekam w chuj na rozwój wydarzeń
Przydałaby mu się nauka pokory czarnuchowi białemu
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Ten drugi syn też puścił kolejny ze zdjęciem zmarłej matki 50 Centa na koszulce.

Jednak te dzieci Tipa to moco corny rzecz i lecą se grubo, bo mają plecy w postaci ojca. Tą koszulka z mamą Fiftiego musi coś odpalić u Curtisa.
no biorąc pod uwage, np to: https://www.youtube.com/shorts/hJfn9reia6I to jak najbardziej
Dodano po 1 godzinie 25 minutach 5 sekundach:
a tu znalazłem wytłumaczenie tego, że fif nie rzuca barsow jak, np. Nas:
https://www.youtube.com/watch?v=pOKCbErJsbc
no niedałoby się zrozumieć ani słowa jakby tak nawijal
Dodano po 20 minutach 50 sekundach:
no i on musi ogólnie mieć grubo najebane na muzykę skoro przez ostatnie 15 lat zajebał z 50 singli z teledyskami, które nie trafiły na żaden album (ewentualnie mixtapy, składanki) i większości nie ma nawet na spotify.
Dodano po 1 godzinie 25 minutach 5 sekundach:
a tu znalazłem wytłumaczenie tego, że fif nie rzuca barsow jak, np. Nas:
https://www.youtube.com/watch?v=pOKCbErJsbc
no niedałoby się zrozumieć ani słowa jakby tak nawijal
Dodano po 20 minutach 50 sekundach:
no i on musi ogólnie mieć grubo najebane na muzykę skoro przez ostatnie 15 lat zajebał z 50 singli z teledyskami, które nie trafiły na żaden album (ewentualnie mixtapy, składanki) i większości nie ma nawet na spotify.
Te dalsze akcje ze zmarłą matulą
W ogóle nie rozumiem fazy, że za 50 letnim 50 centem będą latać teraz te małolaty i tonem żądającym wyjaśnień przywoływać rzeczy z czasów kiedy dosłownie nie było ich na świecie (sprawdziłem i King to rocznik 2004), no definicja akcji proszącej się o odpowiedź dobra ale kim ty kurwa jesteś w ogóle oprócz bycia synem swojego starego
Rozumiem samego Tipa, ale reszta rodzinki to jakby syn Bonusa RPK zajebał teraz diss na Jacka Granieckiego wyśmiewając program w TVNie TVNie Turbo, w sensie kurwa gnoju ty znasz to tylko z opowieści
W ogóle nie rozumiem fazy, że za 50 letnim 50 centem będą latać teraz te małolaty i tonem żądającym wyjaśnień przywoływać rzeczy z czasów kiedy dosłownie nie było ich na świecie (sprawdziłem i King to rocznik 2004), no definicja akcji proszącej się o odpowiedź dobra ale kim ty kurwa jesteś w ogóle oprócz bycia synem swojego starego
Rozumiem samego Tipa, ale reszta rodzinki to jakby syn Bonusa RPK zajebał teraz diss na Jacka Granieckiego wyśmiewając program w TVNie TVNie Turbo, w sensie kurwa gnoju ty znasz to tylko z opowieści
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
te wypociny tego murzyńskiego bękarta podniecają tylko okularnika schizofrenika co sam ten temat ciągnie od początku, u normalnych ludzi to wzbudza uśmiech politowania
@grok kim jest okularnik schizofrenik
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Ależ to trzeba być cwelem, żeby mieć Drake'a w avatarze.
To takie straszne! A tu jakieś nastoletnie obszczymurki mu po zmarłej matce jadą i chuj im zrobi.
No dobra, ale skoro 50 dissuje ich starą, to mają prawo mu odpowiedzieć. Mnie się to podoba, bo bully got bullied. I śmieszna była ta cała faza "o jaki ten 50 groźny w internecie, nie zadzierajcie z nim, bo mema na Instagramie wstawi."
No to mógł odpowiedzieć chyba twoja i by wystarczyło, a z tego co widzę to gnojek tworzy jakieś chore fantazje
"Bitch ass n***a wanna say something about my mama, your mama dead as fuck n***a. Your mama dead as fuck, go dig her up. Go dig her up. Fuck. Post a picture of your motherfucking mama n***a, she dead n***a."
50 byłby debilem jakby dał się sprowokować żeby go ścigać czy nawet wypłacić mu liścia
"Bitch ass n***a wanna say something about my mama, your mama dead as fuck n***a. Your mama dead as fuck, go dig her up. Go dig her up. Fuck. Post a picture of your motherfucking mama n***a, she dead n***a."
50 byłby debilem jakby dał się sprowokować żeby go ścigać czy nawet wypłacić mu liścia
Spoiler
cwel to cie zrobił
- gods bidness
Co tam świszczysz cwelu
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
No ale jednak łamie się wizerunek wielkiego niszczyciela internetowego. Bo jakiś gimbus mu jedzie po zmarłej matce jak gdyby nigdy nic. A tak wszyscy się nawzajem straszyli tym fiftim, a to tylko bogaty dziadek, co kiedyś był raperem.SWN pisze: ↑27 lut 2026, 15:38 No to mógł odpowiedzieć chyba twoja i by wystarczyło, a z tego co widzę to gnojek tworzy jakieś chore fantazje
50 byłby debilem jakby dał się sprowokować żeby go ścigać czy nawet wypłacić mu liściaSpoiler
ogarnij dziure menciu z tym rzucaniem cwelami, ty próbujesz tu od jakiegoś czasu nieśmiało bronić puff daddy/p.diddy
a syn T.I/T.I.P. wygląda na pogodną dziewczyne na tym zdjeciu co wrzucił SWN, mam nadzieję że nic złego go nie spotka
najgorsze co go może spotkać to wyśmianie na profilu IG fiftiego
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Akcja z jim jonsem to nie memgods bidness pisze: ↑27 lut 2026, 15:27 Ależ to trzeba być cwelem, żeby mieć Drake'a w avatarze.![]()
No dobra, ale skoro 50 dissuje ich starą, to mają prawo mu odpowiedzieć. Mnie się to podoba, bo bully got bullied. I śmieszna była ta cała faza "o jaki ten 50 groźny w internecie, nie zadzierajcie z nim, bo mema na Instagramie wstawi."To takie straszne! A tu jakieś nastoletnie obszczymurki mu po zmarłej matce jadą i chuj im zrobi.
His money long
Ludzie mają się czego bać
Ten mały king to tylko obszczymurek
- gods bidness
chyba ci się coś synu popierdoliło albo mnie z kimś mylisz
Dodano po 1 minucie 54 sekundach:
no i to jest właśnie najlepsze. Wielki nasterydowany fifti zaorany przez 40kilowego bladego murzyna w swojej własnej grze.