Bad Bunny
Re: Bad Bunny
to zajebista cena, na ten w londynie najtańsze były od 500zl, ale też widziałem parę dni temu że na Narodowy zostały pojedyncze sztuki po 1500+ pln
yer a wizard, Harry
Ja pierdole ile
w życiu bym nie powiedział że to już ta półka cenowa jak jakieś Taylor Swifty i inne Beyonce, kosmos cena 
po prostu ticketmaster to kurwy i rżna jak leci, tym razem mi się tańsze udało wyrwać, ale ile to już kurwa razy miałem w koszyku tańsze, wypierdalało stronę i się pokazywały już kilka stów droższe, jebac
tak oczywiscie że powinięte od razu, na płytę 5x 450zł
Ja wbilem tylko napisac ze w moscow mule bit zmarnowany (a szkoda bo zajebisty) i tyle dobranoc
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Szoł jak sam diabeł, mega props
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
widziałem te fragmenty z początku i kurwa no przecież on nie umie śpiewać
jebać pomarańczowego debila oczywiście ale to nie powód by dać propsa
jebać pomarańczowego debila oczywiście ale to nie powód by dać propsa
- marmolad_k2
Nieironiczne lepsze latino robi Skolim, wierzę że za rok to on tam wystąpi.
kurwa odpaliłem to i w trakcie miałem reklamy z 7 razy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
show jako SHOW przezajebiste. W ogóle ten motyw że to było prawdziwe wesele, prawdziwa Toñita, a tam w casita się buja Pedro Pascal, czy Jessica Alba to propsy w chuj
Super choreografia, szczegóły, pokazanie kultury, to jak to okręcili z praca kamery - top.
Natomiast z minusów:
- było widać że Benito zestresowany, to zdecydowanie nie było blisko jego najlepszych występów;
- ja rouzumiem że to jest chyba koncept tego Halftime show? (dwa razy to jeszcze w życiu widziałem), ale no wolałbym żeby zrobić zajebiste wykonanie 3-4 utworów max, a tu jest snippet wszystkiego po 30 sekund. Wjeżdża super aranżacja Monaco i kończą po chwili, bo już trzeba zapierdalać dalej, wtf
Super choreografia, szczegóły, pokazanie kultury, to jak to okręcili z praca kamery - top.
Natomiast z minusów:
- było widać że Benito zestresowany, to zdecydowanie nie było blisko jego najlepszych występów;
- ja rouzumiem że to jest chyba koncept tego Halftime show? (dwa razy to jeszcze w życiu widziałem), ale no wolałbym żeby zrobić zajebiste wykonanie 3-4 utworów max, a tu jest snippet wszystkiego po 30 sekund. Wjeżdża super aranżacja Monaco i kończą po chwili, bo już trzeba zapierdalać dalej, wtf
yer a wizard, Harry
slaby ten wystep, mimo ze muzyke chlopa bardzo lubie to ten sueprbowl to mocno srednio dla mnie. W ogole jak ogladadam jakies filmiki z jego koncertow to wokalnie tam szalu nie ma
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Chujowy. Typ nie ma głosu live. Męczył się tam, a ja razem z nim słuchając tego.
no fakt faktem scenografia dojebana, przepiękne show, ale muzycznie dość średnio
Też bym wolał, żeby poleciały te trzy cztery tracki w całości, no ale tam bardziej się liczy pokazanie szerszego repertuaru
w sumie to też pewnie jakoś to bardziej zadowala część publiki, która potem by szczekała, że gdzie był ten track a gdzie był tamten a tak się dostaje po trochę wszystkiego, więc każdy jest równie zadowolony co poszkodowany
no tak właśnie jest niestety, że głównie tam się daje jakieś highlighty utworów i to czasami zmashupowane z innymi (u kendricka w zeszłym roku chyba dwa tracki tak poleciały)gambler pisze: ↑10 lut 2026, 21:18 - ja rouzumiem że to jest chyba koncept tego Halftime show? (dwa razy to jeszcze w życiu widziałem), ale no wolałbym żeby zrobić zajebiste wykonanie 3-4 utworów max, a tu jest snippet wszystkiego po 30 sekund. Wjeżdża super aranżacja Monaco i kończą po chwili, bo już trzeba zapierdalać dalej, wtf![]()
Też bym wolał, żeby poleciały te trzy cztery tracki w całości, no ale tam bardziej się liczy pokazanie szerszego repertuaru
w sumie to też pewnie jakoś to bardziej zadowala część publiki, która potem by szczekała, że gdzie był ten track a gdzie był tamten a tak się dostaje po trochę wszystkiego, więc każdy jest równie zadowolony co poszkodowany
+1 przecież to jest jakieś despacito 2.0 z jakimś lamusem, który śpiewać nie umie.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish