najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
Misiu kolorowy zwacha na słowa.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Burak, proszę Cię, gdzie jeśli chodzi o bycie ruchable grzecznej Zalii, do wcielenia totalnej energii seksualnej pani xcx.
Właśnie Charli to definicja znaczenia słowa ruchable, może nie ma idealnej twarzy, może ma tu i ówdzie zaokrąglenia, może nie ma wielkich zderzaków czy murzynskich bioder, ale WIESZ, po tym jak się rusza, jak idzie, jaki ma wyraz twarzy, że jeśli wpadłbyś jej w oko to ci zrobi noc pierdolonego życia, przez którą będziesz chodził po sufitach i błagał o litość.
A Zalia, taka wesoła pensjonara.
- marmolad_k2
Panie Buraku, pana odkleiło przez tego Bambiszona 
W sensie z twarzy mi przypomina tylko, trochę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Oglądaj sobie plastiki Kim kardashian. Bambi ma idealną
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
- Cz4rny1337
- Moderator
+1
(można ich wszystkich podjebać do moderacji?)
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- Oportunistycznyebaka
Co z tego skoro zamykasz oczy i widzisz mordę Kubańczyka
Przypominam fakty
Baby V wypada z bitu częściej niż przeciętny raper z beki z lokalnych, w związku z czym ruchanie też byłoby niestabilne i chujowe
Jak zapomina tekstu to improwizuje na zasadzie, chuj, chuj, kurwa, chuj, zapomniałam w związku z tym ruchanie też byłoby pomyłką do zapomnienia
Jest pierdoloną zodiakarą, więc jak jej układ planet nie przypasuje, to i tak nici z tego, choćbyś miał hajs jak @phobos
robi świeczki kurwa sojowe
Nagrywała z Admą, więc zapewne zaraz kurwa przytyje i będzie body positive
Baby V wypada z bitu częściej niż przeciętny raper z beki z lokalnych, w związku z czym ruchanie też byłoby niestabilne i chujowe
Jak zapomina tekstu to improwizuje na zasadzie, chuj, chuj, kurwa, chuj, zapomniałam w związku z tym ruchanie też byłoby pomyłką do zapomnienia
Jest pierdoloną zodiakarą, więc jak jej układ planet nie przypasuje, to i tak nici z tego, choćbyś miał hajs jak @phobos
robi świeczki kurwa sojowe
Nagrywała z Admą, więc zapewne zaraz kurwa przytyje i będzie body positive
- igorzastyy
Zgadzam się, ma coś dziewczyna w tym swoim spojrzeniu przyciągajęcgoglokk pisze: ↑21 lut 2026, 16:26 Właśnie Charli to definicja znaczenia słowa ruchable, może nie ma idealnej twarzy, może ma tu i ówdzie zaokrąglenia, może nie ma wielkich zderzaków czy murzynskich bioder, ale WIESZ, po tym jak się rusza, jak idzie, jaki ma wyraz twarzy, że jeśli wpadłbyś jej w oko to ci zrobi noc pierdolonego życia, przez którą będziesz chodził po sufitach i błagał o litość.
Dziarma w finale to jak odnosząc się do przypadku wyżej Janas ale powołujący Rasiaka.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jak zamykam oczy to widzę jak mi ssie bileOportunistycznyebaka pisze: ↑21 lut 2026, 17:38 Co z tego skoro zamykasz oczy i widzisz mordę Kubańczyka
(Ona, nie Kubańczyk)
Popi.jaku
Brzmi jak podręcznikowy red flag borderline catastrophic scenario, czyli przećpany dopaminą mózg podsuwa nieśmiało pytanie "czy aby nie staję trochę blisko przepaści" pomiędzy wizjami nieziemskiego ruchania, a Ty już tak naprawdę jesteś dawno na etapie że pikujesz coraz szybciej głową w dół.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
głos oddany na Bambi
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- igorzastyy
Jak ktoś ma wygrać turniej, to niech wygra go dziewczyna, która pokonała Leosię, więc kibicuję Baby VNM
w ogole jaki spadek frekwencji po pierwszej rundzie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
bo @Mietek nie miał jak głosować na Karę
W ogole nie wiem kto wymyslil zeby to tak rozciagnac w czasie ale nie byl to dobry pomysl, 82 glosy po X dniach w finalowym starciu to slaby wynik porownujac do poczatku lub do ankiety w tym temacie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy