[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
no chyba cie pojebało że tak szybko
źródło: lygrys
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
prędzej lite właśnie zrobią, bo switch 2 jest kurewsko duży, ciężko się to trzyma, o ile na 1 switchu grałem czasem w handheldzie (rzadko, bo rzadko, ale grałem), to na dwójce w ogóle mi się nie chce i tylko pad w ręku, oczywiście wyjątkiem jest tutaj sytuacja grania np. w pociągu z wypiętymi padami, a konsola na stoliku, ale to rzadkość
- Rozpierdalator
a mi akurat pasuje że jest większy, mniej się wbija w łapy bez gripa czy tam 3rd party joy-conów, ewentualnie trochę lżejszy by mógł być. tylko ja miałem jedynkę v1 a nie oleda
imo nie wrzucą szybko oleda bo przy tych cenach ramu to by fortunę kosztowało
ja wiem ze oni mają zapasy, ale ten kryzys ma być dłuższy, a w takiej Japonii i tak sprzedają po kosztach bo ciężary
ale lite miałby sens
ja wiem ze oni mają zapasy, ale ten kryzys ma być dłuższy, a w takiej Japonii i tak sprzedają po kosztach bo ciężary
ale lite miałby sens
Już jest język polski w Mario Kart World i Donkey Kong Bananza.
https://youtube.com/shorts/J2X8uwKAV_E? ... hcih6QE9jj
https://youtube.com/shorts/J2X8uwKAV_E? ... hcih6QE9jj
Atari 26 lutego 2026 wydaje
Mega jaranko.The Disney Afternoon Collection na Switcha i Switcha 2Can you feel the buzz? Travel back to the ‘90s with characters from Disney Afternoon programming in this collection of retro Disney NES and SNES games, coming soon to Nintendo Switch and Switch 2. This Switch-exclusive update to the original 2017 collection adds two new games – Bonkers and Goof Troop – to the lineup for a total of eight games, including DuckTales 1 & 2, Chip 'n Dale Rescue Rangers 1 & 2, TaleSpin and Darkwing Duck. This is the first time that Goof Troop and Bonkers have been released for Nintendo Switch or Nintendo Switch 2.Spoiler
- Rozpierdalator
obejrzałem to i jak dla mnie chujnia pozdrawiam. demo Pragmaty sprawdzę chętnie (ale dalej w kategorii chujnia bo i tak wiadomo że to wyjdzie na NS2)
Pokemony FireRed i LeafGreen zmierzają na NS2 wraz ze wsparciem gry na TV
Niby za 30 dolków
Pojebało ich mocno
jak będzie możliwość trejdowania w pokemon home to i tak każdy zapłaci w tym ja
oficjalnie, 9 dych pln
na razie bez home, ma by w przyszlosci
na razie bez home, ma by w przyszlosci
- Cz4rny1337
- Moderator
i zadnych usprawnien ani nic? to jaka roznica vs odpalenie na jakims emulatorze? znaczy no tyle, ze natywnie na switchu + N zarobi? no i ew. pokemon home

taka że możesz zaplacić wielkiemu panu the pokemon company, aby w przyszłości wydali te pieniądze aby nowe pokemony lepiej działały chuj wie na co
pokemon home i trejdowanie najważniejsze raczej, fire red to tam chuj, bo z lets go większość poksów można zaciągnąć, ale jak zrobią gold/silver albo ruby/sapphire to wiadomo że siano będzie leciało strumieniami
Spoiler

Znaczy to, że można sobie EV trenować jakiegoś OP pokemona z innej wersji, potem wrzucić do Go i rozwalać wszystkie gymy w mieście?
Spoiler
Odnotowuje to dla celów historycznych.
Na wypłatę marcową postaram się kupić, te monitor 4K i wreszcie uruchomić tego switcha 2.