Hej hej leśny dziadku <nutki>
Hardcore
Re: Hardcore
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
tak było. Jednocześnie bardzo szybko ta formuła się wypaliła. Teraz jest taki lekki powiew świeżynek w tym gatunku głównie za sprawą wiralowych moshpitów imo.
Natomiast przełom XX/XXI to równocześnie szło z innymi pokrewnymi nurtami HCpunk, HC/SE itd. Bardzo płodny czas tej muzyki i różnych ideologii w Polsce. Nawet u mnie na wsi grały Homomilitia, Apatia, Post Regiment.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
o moshpitach było wcześniej (to na jakiej ty wsi mieszkałeś?) No w złotowie na bank grało 25 ta life (dużo zanim rick ściął dredy, zaczął palić crack i popierać trumpa), w Inowroclawiu Good Clean Fun i L'esprit du clan, w Kołodziejewie xd Schizma, 1125 i jakaś kapela z Niemiec, za chuja nazwy nie pamiętam.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
To jakim cudem i gdzie zrobiliście koncerty Homomilitii, Apatii i Post Regimentu (jezu, jaka Nika była wspaniala, nadal jak słyszę czarzły to mam ciary) Dawaj nazwę wiochy, spytam się Matoła czy ma jakieś foty z tego ansamblu.
na marginesie, mega mi się morda cieszy za każdym razem jak widze robioną przez dzieciaków cover tego ultraklasyka sceny
na marginesie, mega mi się morda cieszy za każdym razem jak widze robioną przez dzieciaków cover tego ultraklasyka sceny
A potem pokończą 18 i w wątku o najbardziej ruchable przedstawicielkach sceny będziesz heatował im rube dupska.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
żadna nie zapowiadala się na murzyńsko-fagatowe coś. Laski ze sceny mogą więcej, choć wiadomo że Kathleen Hanna w prime <3 @dr zjeb
mdk-i, kanciapy, małe lokale. Różnie.
o tak. Bardzo lubię do dziś puścić sobie to czy np. Kolory.
Ale odbijając od dygresji. Interstellar records i takie lepsze Turnstile.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
tu pestka ze schizmy tym razem na perce. bardzo fajne, znam i cenię.
Polsko-Londynska współczesna ekipka, żywiołowi na koncertach, wokalista ex zawodnik futbolu amerykańskiego, potężne bydle, oldskulowa napierdalanka.
Skoro przywołaliście już Nike to pytanie. Znacie jej nowe projekty? Morusa i Destrukt? Widziałem na żywo na jednym gigu z El Bandą. ROZPIERDOL
Łooo Panie!!! Ale dojebany cover <3na marginesie, mega mi się morda cieszy za każdym razem jak widze robioną przez dzieciaków cover tego ultraklasyka sceny
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
TimeXHeist - Szczecin i Kraków w maju!
R.I.P mordy
R.I.P mordy
można Jurasa nie lubić, ale co nasprowadzał moich hc idoli to jego
Candace przemiła dziewczyna, zawodniczka trójboju
Candace przemiła dziewczyna, zawodniczka trójboju
- FruitOffTheWall
polski hc ma sie zawsze dobrze, w sumie miał nw jak teraz
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
I nieeee zmienia się nic!
R.I.P mordy
R.I.P mordy
z dedykacją dla @Klaic
In my rage
I walk the path of true change
Commitment sworn in the name
Of those who will walk the straight edge
Convictions held to my grave