Dokładnie, masz 100% racji. Prowadzi Bambi, która szerokość bioder ma jak 13sto letni chłopiec i dupy brak. Nie dziwię się, że Polska jest nazywana krainą femboyów jak wam się takie „dupska” podobają. W ogóle tak naprawdę Polki nie są zbyt urodziwe, kartoflana uroda. Zwierzaki tak wkręciły rodaczkom jakim to one nie są cudem świata, że naprawdę tak myślą. Polki najpiękniejsze na świecie, powiedzenie które powstało za czasów PRLu, gdzie nikt nie opuszczał kraju.
najbardziej ruchable raperka
-
georgefloyd
Re: najbardziej ruchable raperka
normalne biodra ma bambiszon, prawidłowe do bodyfatu. To wam kurwa te murzyńskie standardy szpagat te podejście do dupy zepsuło, Michalinka perfekcyjnego bubblebutta ma, zero płaskości.
-
georgefloyd
Napisz od razu, że jesteś ciepły i git. Nikt cię tu nie będzie dojeżdżał. Większa część środowiska rapowego jest homo więc jesteś wśród swoich.
Spoiler

Ostatnio zmieniony 20 lut 2026, 13:52 przez glokk, łącznie zmieniany 2 razy.
- gods bidness
Puściłem kilka fragmentów z wrzuconych tu linków zarowno dziarmy jak i te bejbi v i nie wiem kto, jak i po co miałby tego z własnej, nieprzymuszonej woli słuchać.
-
georgefloyd
Hahahah, ty kobiecej dupy nigdy nie widziałeś kolego.
. Dużo przed tobą. Równie dobrze mógłbyś iść na basen i chłopców podglądać. Z czym do ludzi. Podoba ci się 2hollis?
Nie, ale odrzucają mnie wielkie murzyńskie dupska, wolę kurwa właśnie takie jak nie wiem
Bambi, Natalie Portman, Kate Moss, Anja Rubik. czy nawet Natialia Bukowiecka. Widzialem w życiu sporo dup kobiecych, ale pierdoli mnie ten zwierzęcy atawizm szerokich spierdolonych bioder do rodzenia 200 dzieci, bo i tak dżungla nam zabierze 120, a kolejne umrze z niedożywienia.
Jedyne dwa wyjątki od reguły to duży tyłek igi Świątek i ogólnie tyłki łyżwiarek szybkich.
Bambi, Natalie Portman, Kate Moss, Anja Rubik. czy nawet Natialia Bukowiecka. Widzialem w życiu sporo dup kobiecych, ale pierdoli mnie ten zwierzęcy atawizm szerokich spierdolonych bioder do rodzenia 200 dzieci, bo i tak dżungla nam zabierze 120, a kolejne umrze z niedożywienia.
Jedyne dwa wyjątki od reguły to duży tyłek igi Świątek i ogólnie tyłki łyżwiarek szybkich.
Nadzia nawet miała być pierwotnie w drabince, bo mi tam brakowało do kompletu 32, ale jak szukałem raperek wyskoczyły mi jakieś newsy z tą zdunekk chyba i w ostatniej chwili podmieniłem. Tak oto Nadzia straciła szansę żeby zostać tourament winnerem
-
georgefloyd
Tak jak myślałem, po prostu lubisz figurę 13stoletnich chłopców i tyle. Nie ma nic w tym złego dopóki nie zabierasz się za chłopców poniżej 15stego roku życia. W życiu chodzi o balans. Nie istnieją tylko wieszaki i afrykańskie mamacity x200. Młody jesteś, na wszystko masz czas. Póki co kręcą cię panienki które mają wcięcie w tali jak lekko niedożywieni chłopcy ale z czasem to się zmieni. Ja byłem młodszy to nie lubiłem spaghetti aż pewnego dnia wstałem i coś mi się przestawiło. Tak jak Piotrkowi Zielińskiemu.
Czlowieku, ja starszy od Wdowy jestem.
- gods bidness
W takim razie może ona

- Haczapurjan
Bufet jak w pubie Mentzen
-
georgefloyd
#fakenews ludzie tyle nie żyją
@gods bidness a co to za niewiasta ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Gdzie można posłuchać barsów Mai jakichś?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
@georgefloyd By być precyzyjnym, optymalny tyłek z wszystkich kandynatek miała o ironio dla mnie obecna tu MULATKA Ja22y, potem Bambi, potem Baby V, Dziarma, Natalisa. Odpycha mnie jednie karykaturalne i źle zrobione dupsko Fagaty.
georgefloyd pisze: ↑20 lut 2026, 14:01 Tak jak myślałem, po prostu lubisz figurę 13stoletnich chłopców i tyle. Nie ma nic w tym złego dopóki nie zabierasz się za chłopców poniżej 15stego roku życia. W życiu chodzi o balans. Nie istnieją tylko wieszaki i afrykańskie mamacity x200. Młody jesteś, na wszystko masz czas. Póki co kręcą cię panienki które mają wcięcie w tali jak lekko niedożywieni chłopcy ale z czasem to się zmieni. Ja byłem młodszy to nie lubiłem spaghetti aż pewnego dnia wstałem i coś mi się przestawiło. Tak jak Piotrkowi Zielińskiemu.
dziwnym trafem 90% dup spotykających się z celebrytami, sportowcami i multimilionerami pływające z nimi na jachtach ma kurwa żebra na widoku, długie, szczupłe nogi i zgrabne tyłki - nie ma tam kurwa afrykańskich świń z ulanymi udami i kaczą dupą
jeśli osoby o najwyższym statusie społecznym mogące przebierać w dupencjach bez przerwy wybierają dziewczyny o sylwetce typu Bambi częściej niż jwors to chyba mordo coś jest na rzeczy
może mordeczko zamiast prowokować z pedałami sam się przynaj, że jedyne co możesz poruchać to zalane grube kurwy, które siłą rzeczy z racji gabarytów mają szerokie biodra i grube dupska, a teraz próbujesz przekonać siebie i wszystkich dookoła, że to jest kobiecość
od zawsze ulane baby oraz ich amatorzy przypierdalali się do szczupłych dziewczyn ze zgrabnymi dupami, ale to kurwa proste jak 2x2 że nie dla psa kiełbasa a wielkie grube dupska pieczą podwójnie
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora