[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Jakieś tldr kto to jest chodzyniak?
Już wiem co mam myśleć, salutens siemano z wieczora nie rano
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- igorzastyy
Ciekawe ile tam już wycieczek okolicznej młodzieży pod ten blok się odbyło. Pewnie niejeden Kamilek już wpadł na pomysł, że dawaj pukamy w okno i uciekamy. Do Grande cena popularności przyszła sama. Z domu nie wychodził, to mu pod dom przyszli.
no dobra, ale na dobra sprawe w takim razie o czym maja nawijac mainstreamowi raperzy i co to ma do rzeczy czy maja posluch wsrod dzieciakow? maja objac sie cenzura jak bedoes i nie nagrac juz niczego dobrego (nie zeby juz nagrywali)? jesli ma ktos +16 lat i potrzebuje czlowieka na jutube zeby nakaramil go tajemnicami poliszynela typu 'mainstreamowi raperzy to hipokryci i kondony', to mam niestety zle wiesci dla takich osob. dodatkowo, jesli juz mowimy o takim maliku, dzieciakom imponuje bardziej idea gangsterki niz dzialanie. oni chca sie ubrac w tech fleece, pozgrywac cwaniakow, ale i tak wiekszosc nie przycpa niczego w zyciu, nie odjebie jakiejs dziesiony i po prostu sila rzeczy wyrosnie z tego stylu.tkss pisze: ↑16 lut 2026, 13:30 Trochę beka z tych oświadczeń ale zobaczymy czy coś przygotuje konkretnego.
Mam wrażenie że jest tutaj dosyć duża niechęć do Grande, ale czy w najważniejszej kwestii tj. wytykania hipokryzji raperom macie mu coś do zarzucenia? Wg mnie dobrze że ktoś pokazuje hipokryzję czy toksyczność i pochwałę ćpania wśród chujowych mainstreamowych raperów mających posłuch u dzieciaków takich jak Malik czy mr polska
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
WesolyJozek
Fascynuje mnie ze prawilniak rpk leakuje adres Grande, ale gdyby taka akcja poszła w druga strone to byłby kwik ze on tam mieszka z baba i dziecmi i co to za mieszanie osob postronnych xD
Za doxowanie w necie jest chuj do dupy a krynnale
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Nie oceniaj może tak od pokoleń u nich
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
U grande też dom tyle że nie rodzinny i co
Jakis kapusniak pisal zaraz po vlogu bonusa na youtube ze widzial jak stamtad sie chłopak z dziewczyna wyprowadzaja z bagazami, i ze grande mu usuwa komentarze na ten temat. Ale w sumie jak poprosilem o screenshota z dowodem ze cos jest usuwane, to nagle gostek nie wie jak sie wysyla.
- igorzastyy
Jeśli to prawda, to Bonus przechyla szalę na swoją stronę, zmuszając oponenta do zmiany adresu. JEŚLI to prawda, ale przeprowadzać mógł się równie dobrze zupełnie ktoś przypadkowy i zgrało się to z inbą.
Albo koles sobie to wymyslil, beka bedzie jesli kolejny filmik bedzie bez tej samej scenerii. Grande przegoniony. W ogole dlaczego nie ma jeszcze leaku nagrania bez cenzury? Przeciez na swiecie nie ma rzeczy ktore sie kiedys nie wyleakuja...nawet Detox Dr.Dre czesciowo wyplynal, a jakis zajebany filmik detektywa lezy w jakimś skarbcu i nikomu nie zalezy?
Bonus przeczytał oświadczenie grande i po prostu boi się kolejnych ruchów, w tym leaku nagrania bez cenzury, bo uświadomił sobie, że jest tylko pionkiem na szachownicy gry od początku zaplanowanej przez Grande siedzącego w willi w Konstancinie z cygarem w ustach 
Roland, Uszaty i o ironio Gaduła również coś cicho siedzą nagle…
Roland, Uszaty i o ironio Gaduła również coś cicho siedzą nagle…
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
-
arystokrata91
Tutaj tyle elementów brzmi jak z jakiejś komedii pokroju Poranek Kojota, że ja pierdolę XDDD, kurwa nie mogę, Roland, Uszaty i Gaduła

Hahaa, na necie jest challenge kto stworzy lepszego dissa na bonusa w AI. Typ sam sobie kariere skonczyl, internet go nienawidzi. Te dissy beda rosly jak grzyby po deszczu
[url]https://youtube.com/shorts/Eg3wo5qKitg? ... EPOq3S/url]
[url]https://youtube.com/shorts/Eg3wo5qKitg? ... EPOq3S/url]
tylko włączyłem jeden z tych AI dissów i coś się pojawia, że "WYKIWALI ICH JAK UNIA ROLNIKÓW" xDDDDD

psyop

psyop
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
WesolyJozek
Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
Oliwier Brazil pewnie już probuje namierzyc Chata GPT.
Te ai dissy muzycznie i językowo są dużo ciekawsze niż te wszystkie ciepłostrefowe łaki typu Arturo JSP
siema tu bonus rpk w dzisiejszym vlogu lecimy na wycieczke do texas usa rozkminka pod data center z uszatym i pozdrawiam mojego najwiekszego fana sram analtman ktory rozjebal sie na swojego szwagra w sprawie kredytowej w ktorej de facto byl slupem