[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- KlejnotNilu71
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Skurwysyny, to jest właśnie to, co nazywam wejściem z buta mokasyna marki Alkopoligamia
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
-
forcerfromdesert
Zdejmij buty mokasyny, zanim wejdziesz na łeb
- marmolad_k2
Skurwysyny, to jest właśnie to, co nazywam wejściem z buta mokasyna!
- igorzastyy
Jedyny raper, który na Air Maxy mokasyny reaguje nie reaguje wzruszeniem ramion
- Haczapurjan
Mes przewózka typowego cwela na tym klipie xDD
Pieknie polecial. Pamietam jak byly jakies zajawki z twprzenia albumu i Ras mowil ze jedynie Mes sobie poradzi na tym bicie. Tede nawet nie byl brany pod uwage bo wszystko by spierdolil 
widzę że było tylko w offtopiku, a to niepowtarzalna możliwość by odtworzyć ten pojedynek sprzed lat (i nie tylko ten): https://2020fighters.pl/

- marmolad_k2
Co tu robi ten chomik, co chuja wie o rapie i jego przydupas?
Przydu-paz
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- marmolad_k2
Hory Paz z kotem pod pachą 
Kiedy jakiś turniej ślizgawkowy?
Kiedy jakiś turniej ślizgawkowy?
ludzie, dajcie temu tematowi umrzeć. nic odkrywczego już tutaj nie zostanie napisane
no chyba, że bizon twoja strata rzuci nam nowe światło na perypetie mesa, ale chyba odszedł już na forumową emeryturę chłopaczyna
no chyba, że bizon twoja strata rzuci nam nowe światło na perypetie mesa, ale chyba odszedł już na forumową emeryturę chłopaczyna
-
Bizon Twoja Strata
Jestem, jestem, ale zdziadziadziałem.
- marmolad_k2
Jak Eldoka z WWA.
pół roku walki rzempolaka o życie, honor i godność, a tu wchodzi Mezo, i na lajcie mówi że cała ich bójka którą rzempolak wieszczy, to wypłacenie mu liścia, frajerska reakcja i wypierdol z imprezy

"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Straszliwie go musiał Mes pognębić psychicznie, że Mezo po tylu latach zamiast normalnie żyć specjalnie czyha, żeby podesrać swego oprawcę pomówieniami na niszowym kanale. Ciekawe jak długo ćwiczył przed lustrem ten fejkowy luz 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- marmolad_k2
- gods bidness
Witam konsumenta. Mes jednak nie nagrał swojego Ether.gods bidness pisze: ↑25 lip 2025, 0:32 Nas miał ciężki okres przed tym jak go Jay zdissował. A po tym jak go zdissował, miało być po nim. Czy Mes nagra swoje Ether?
Póki co jest underdogiem, a przeciw sobie ma jeszcze ruskie boty.
![]()
Bardziej nagrał swoje takeover, bo o ile Nas zjadł Etherem Jaya, o tyle po latach jako kawałka lepiej się słucha Takeover.
Niestety Tede też nie nagrał Ether. Ether to w ogóle najlepszy diss, mówię wam, kochani.
Nie wiem co ten Jay-Z miał we łbie, jak sobie myślał, że bezkarnie może Nasa zaatakować, bo ten nagrał kilka kiepskich płyt. Może i były kiepskie, ale i na nich było widać, że lirycznie jednak nadal trzyma poziom, nawet jeśli nie składało się to płytowo w jakąś spójną całość. A właśnie liryka to jest coś, co było głównym orężem w tamtym beefie, bo Jay Z wyskoczył z tym, że on jest na topie, prawdziwym królem NY, a ty już jesteś nikim, zapomnianym kolesiem z jedną dobrą płytą. Na co Nas mógł zareagować wykorzystaniem wielbionego w Hollywood motywu o pozornie przegranym i skończonym bohaterze, który powraca z zemstą, jak jakiś Braveheart (nie oglądałem), czy inny Gladiator (oglądałem).
A jak już powrócił, to przemielił go fizycznie, lirycznie, psychologicznie, kochani, do spodu.
Spoiler

-
forcerfromdesert
Stawiam, że za stworzenie tej gierki odpowiedzialny jest jakiś podnóżek raperów. Są takie osobistości jak Hype, Lil Konon czy Skopzzor, ale np Grande nie ma, bo podnóżek mógłby mieć nieprzyjemności
Zjebany potencjal na prawdziwego mortala raperskiego
Wywiad z Mezo spoko. Dal spore propsy Mesowi, tylko ze wierzy za bardzo w narracje flakeusza, cpuna, imbecyla wieprzowego o odklejeniu sie Meserszmita. A jak wiadomo najbardziej odrealniony jest mieszkaniec kredensu wnoszonego przez jego stara.
Wywiad z Mezo spoko. Dal spore propsy Mesowi, tylko ze wierzy za bardzo w narracje flakeusza, cpuna, imbecyla wieprzowego o odklejeniu sie Meserszmita. A jak wiadomo najbardziej odrealniony jest mieszkaniec kredensu wnoszonego przez jego stara.
-
VerminatorX
W takie Def Jam: Fight for NY tylko na polskim poletku to bym zagrał.