[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- igorzastyy
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Miałem wroga w Poznaniu, to umiałem go zabić,
miałeś wroga w Poznaniu to cię kurwa zmiótł
Przypomnijmy, że Jacek Graniecki poszedł na solo pod kinem Atlantic tylko z trenerem, gdzie spotkał 13 kolegów Ryszarda, który postanowił się nie wychylać, gdy zobaczył gotowego do walki Jaculę z doświadczonym sekundantem . Mes skończył zamroczony, zmuszony do poszukania obalenia i zdyskwalifikowany przez ochronę.
miałeś wroga w Poznaniu to cię kurwa zmiótł
Przypomnijmy, że Jacek Graniecki poszedł na solo pod kinem Atlantic tylko z trenerem, gdzie spotkał 13 kolegów Ryszarda, który postanowił się nie wychylać, gdy zobaczył gotowego do walki Jaculę z doświadczonym sekundantem . Mes skończył zamroczony, zmuszony do poszukania obalenia i zdyskwalifikowany przez ochronę.
- marmolad_k2
I kto wie, czy go nie oszczali, jak to wcześniej bywało...
- marmolad_k2
Wiesz jak jest, ksywa to Mez
wytarzany w błocie a i tak fight winner
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Niestety z tej historii wylania sie uległy mes (2011 więc chyba okres cwela tryharda w kapelutku) całkowicie zdominowany fizycznie i mentalnie przez konkretniejszego, idącego po swoje Meza. Dzisiaj wreszcie zrozumiałem, dlatego Linijek Lucyfer z takim namaszczeniem opowiadał o swoim konflikcie z pociesznym hiphopolowcem, wczesniej nie mialem pojecia ze zostal az tak upokorzony, a to chyba jasne ze z jego zaburzeniami jedynym sposobem na przetrawienie takiego psychicznego gwałtu bylo dodanie powagi postaci Mezia w swojej glowie
-
forcerfromdesert
- Zbanowany
gods bidness pisze: ↑17 lut 2026, 20:35 Jeszcze by tego brakowało żeby zgrywał chojraka, grając po weselach i ol inkuziwach w Egipcie dla chłopów, co chodzą w takich butach:
![]()
Chłopie...
2:50 ujęcie na Mesa w mokasynach
Ostatnio zmieniony 17 lut 2026, 21:06 przez forcerfromdesert, łącznie zmieniany 1 raz.
KUPIĘ:
Mokasyny Alkopoligamia
Cię chuj

Mokasyny Alkopoligamia
Cię chuj
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
Wiedziałem, że na którymś klipie je miał, dzięki za odnalezienie
przez Meza albo policjantów
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- marmolad_k2
A potem jeszcze mycie zamszowych bucików na mokro, moczem przez policjantów i jeszcze przez samego Mesa, ze strachu 
Stawiam dolary przeciw orzechom że w tak zacnej familli, jak landlordzka, buty czyści się klasycznie - szampanem - od lat dwustu.
you know the O.P.P.
- gods bidness
gods bidness pisze: ↑13 sty 2026, 22:45 Kiedyś w marynarach chodził po kasynach
dzisiaj gary w barach myje w mokasynach
Dizkret
- Haczapurjan
Ja bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że Mes specjalnie kazał sobie zamontować jakieś metalowe płytki jak Grucha z „Chłopaki nie płaczą”, bo uznał, że dzięki temu będzie mógł więcej ciosów na cymbał przyjąć.
Miałem znajomego, który całe życie opowiadał o tym jaki gaz pieprzowy jest najskuteczniejszy, że gazówki (pistolety gazowe) są bez zezwolenia i są dojebane, że zobacz jaki zajebisty teleskop albo skąd kastet skołować….
No i tak kurwa pytam ziomka, który się z nim kiedyś kumplował, a ja to raczej go znałem z widzenia, co on tak o tych militariach pierdoli, no i później połączyłem kropki. Gość dostał parę razy wpierdol i mu to wjechało na banię i na ego. Z jednej strony nie mógł wziąć odwetu, bo był zbyt pizdowaty i nie umiał się bić, a z drugiej nie chciał zaakceptować statusu beta-cwela. Myślę, że podobnie jest z Mesem. Stąd te próby brania na huki, że Tede boi się wyjść rzekomo z chałupy i tak dalej. Nieprzepracowana trauma z Mejerem.
Miałem znajomego, który całe życie opowiadał o tym jaki gaz pieprzowy jest najskuteczniejszy, że gazówki (pistolety gazowe) są bez zezwolenia i są dojebane, że zobacz jaki zajebisty teleskop albo skąd kastet skołować….
No i tak kurwa pytam ziomka, który się z nim kiedyś kumplował, a ja to raczej go znałem z widzenia, co on tak o tych militariach pierdoli, no i później połączyłem kropki. Gość dostał parę razy wpierdol i mu to wjechało na banię i na ego. Z jednej strony nie mógł wziąć odwetu, bo był zbyt pizdowaty i nie umiał się bić, a z drugiej nie chciał zaakceptować statusu beta-cwela. Myślę, że podobnie jest z Mesem. Stąd te próby brania na huki, że Tede boi się wyjść rzekomo z chałupy i tak dalej. Nieprzepracowana trauma z Mejerem.