Czy chciałeś być raperem i dlaczego nie wyszło?
-
georgefloyd
Czy chciałeś być raperem i dlaczego nie wyszło?
Jak dobrze wiemy każdy wczuty w rap chciał być raperem. Ja chciałem być by zarobić duży szmal ale zarobiłem większy więc przestało mi się chcieć. No i może panienki podrywać na bycie raperem ale przecież Azjatki czy studentki z Chille nie wyrwę na rap tak czy siak. Oczywiście je też robiłem więc wyszło na lepsze. A jak to u was wygląda?
- igorzastyy
Re: Czy chciałeś być raperem i dlaczego nie wyszło?
Mi mama zabroniła.
W gimnazjum jakieś tracki plus później pijackie zabawy w free
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Byłem chłopakiem z niskim poczuciem wartości, zacząłem rapować żeby się wyróżniać, żeby pokazać dzieciakom w drogich butach, że może nie mam nowych najek ale mam stilo które płonie i nikt tak w mieście nie zamota. Odechciewa się jednak rapować dla 1000 viewsów, jak człowiek czuje się w czymś dobry to myśli o sukcesie a jak on nie przychodzi to łatwo to jebnąć i się skupić na czymś co przynosi wymierne korzyści. Teraz wszystko do szuflady leci i wyjebane
Popi.jaku
Bo kiedy się słyszę na nagraniach to mam kurwa głos jak Kaczor Donald. A tak naprawdę to chciałem być writerem.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Nie ale producentem
- marmolad_k2
Chciałem zostać raperem, ale tego nie zechciał rap.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
50 cent też zrobił sobie cały album do szuflady tylko dla siebie, żeby sam mógł go słuchać na ipodzie, także gituwa wariat.Popi pisze: ↑17 lut 2026, 7:44 Byłem chłopakiem z niskim poczuciem wartości, zacząłem rapować żeby się wyróżniać, żeby pokazać dzieciakom w drogich butach, że może nie mam nowych najek ale mam stilo które płonie i nikt tak w mieście nie zamota. Odechciewa się jednak rapować dla 1000 viewsów, jak człowiek czuje się w czymś dobry to myśli o sukcesie a jak on nie przychodzi to łatwo to jebnąć i się skupić na czymś co przynosi wymierne korzyści. Teraz wszystko do szuflady leci i wyjebane
a jeżeli chodzi o promocję totalnego undergroundu w plhh to brakuje kanałów na yt, które by agregowały i promowały releasy. Coś takiego ala Hate w techno, lub paka the plug dla amerykańskiego underground hh.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Kiedyś był przecież Yurkowsky i chuj z tego wyszlo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- TooMuchSmoke
Bałem się zaryzykować i w momencie, gdy miałem „peak popularności” (dużo koncertów u siebie w mieście, udział w wizji lokalnej, występ na składance stepów, epka wrzucona na kanał stepów) nie zainwestowałem hajsu i energii żeby pójść z tym gownem dalej. Druga sprawa, ze to był okres „przejściowy” w pl rapie, a my z ziomkiem mielismy swoj dziwny, niezrozumiany dla większości lot (z perspektywy czasu sam dostrzegam sporo przeintelektualizowania, za dużo dziwnych i depresyjnych treści, ale nie takich w stylu smutny bonson xd). A później przy kolejnych projektach to już melanż pochłaniał wszystkie przebłyski ambicji i geniuszu xD no i oczywiscie: praca choroby, wiesz kto przyszedł? dorosłość 
- marmolad_k2
Dawaj ksywę małolat.
To, tylko to na początku trochę roboty trzeba żeby zacząć ogarniać i się znudziło hehe
Ewentualnie na perkusji nakurwiać normalnie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Chciałem ale ten magazyn jednak przyjął moje CV
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Bo Polacy mają w chuju underground i dobrą muzykę generalnie też.
I'm enslaving women from Ukraine,
- SuperRapMaster
Kiedyś chciałem, ale nigdy nie marzyła mi się wielka kariera muzyczna, po prostu chciałem coś tam stworzyć. Napisałem do szuflady jakiś tekst a'la VNM, ale był chujowy. Jeden kawałek nagrałem i nawet zapostowałem na ślizgawce, ale był zrobiony na zabawy i trochę na odpierdziel.