NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
ja do oglądania nba na nielegalu używam https://vipleague.io
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Hayes 
Dunk contest i chłop wali wsad jakich LeBron zrobił 2137420 w karierze (liczę tylko te z lewej nogi)
Dunk contest i chłop wali wsad jakich LeBron zrobił 2137420 w karierze (liczę tylko te z lewej nogi)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ahahah warto było nie spać, ale nie koniecznie dla poziomu konkursu
Dodano po 25 sekundach:
jak wykurwił abarot przy trzeciej (?) próbie to zaśmiałem na głos
Dodano po 25 sekundach:
jak wykurwił abarot przy trzeciej (?) próbie to zaśmiałem na głos
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- jest_zasadzka
W sumie to było do przewidzenia jak już zobaczyłem mixy tych nołnejmów gdzie zwyklak poganiał zwyklaka. Przy wejściu do ligi w kontrakcie powinien być akapit, że mają prawo ściągnąć każdego jebanego lenia za dredy i wrzucić go wbrew jego woli do konkursu wsadów czy tam innego pokazu. Już konkurs pl ligi (na który się wybieram) będzie bankowo lepszy.
no hayes wyglądał jakby wyciągnęli go z kanapowego marihuanowego limbo wynikającego z kilku dni przerwy w graniu. odjebal swoje i pora na csa
dzisiaj również gramy o 23
dzisiaj również gramy o 23
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Podobno znowu jakaś nowa drama z Durantem przyłapanym na obgadywaniu ziomków z drużyny przy użyciu gównokont w internecie, ale się jeszcze nie wczytywałem. Miał już taką akcję w czasach OKC, kiedy na twitterze pisał o sobie w trzeciej osobie że Durant dostaje chujowy support i zapomniał się przelogować
Pasowałby na ślizgawce
Pasowałby na ślizgawce
- zemsta1camzata
Pierwszy asg jaki obejrzałem od dawna, świetny pomysł z tymi małymi meczami, widać było prawdziwe granie a nie pajacowanie.
Godziny pod Europę też fajne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Godziny pod Europę też fajne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- jest_zasadzka
wracając jeszcze do oglądania NBA to dla mnie idealne jest https://basketball-video.com/. Oglądam na następny dzień w HD, nie zarywam nocy, nic tam nie tnie, zero reklam. Będę płakał jak to zamkną.
Wracając jeszcze do konkursu wsadow jedyna rzecz za ktora chciałbym spropsowac nba to kilka lat temu wpadli sa świetny sposób oszukiwania murzynów wprowadzjac skalę 40-50 gdzie ta pierwsza wartosc to krypto 0 a nie 8.0 co przy wokowym ocenianiu jury daje jakikolwiek pole do manewru, i choc tr średnie potem bolą konserwatystow tak kiedyś nikt nie mial psychy dać mniej niz to 8 czy 7 przy kompletnej chujni a tu sie z tym nie pierdola
- jest_zasadzka
Props. Dzięki, będzie oglądane.jest_zasadzka pisze: ↑16 lut 2026, 7:45 wracając jeszcze do oglądania NBA to dla mnie idealne jest https://basketball-video.com/. Oglądam na następny dzień w HD, nie zarywam nocy, nic tam nie tnie, zero reklam. Będę płakał jak to zamkną.
Miałem Premium Passa przez kilka miesięcy, ale jednak się nie sprawdziło na dłuższą metę. Tutaj za darmoszkę zawsze spoko.
oprócz KD files w ten weekend jeszcze LeBron robiący loda izraelowi i MJ ujawniony jako osoba, która odwiedzała wyspę Epsteina (Tusk island), był też podobno jakiś mecz gwiazdSWN pisze: ↑16 lut 2026, 0:07 Podobno znowu jakaś nowa drama z Durantem przyłapanym na obgadywaniu ziomków z drużyny przy użyciu gównokont w internecie, ale się jeszcze nie wczytywałem. Miał już taką akcję w czasach OKC, kiedy na twitterze pisał o sobie w trzeciej osobie że Durant dostaje chujowy support i zapomniał się przelogować![]()
Pasowałby na ślizgawce
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)