Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
jaki on ma fanbase, że ta nagrywka z Fagatą wywołała taką reakcję? Mi się wydawało, że on już od dłuższego czasu robi gównorapik pod niuansowe dzieciaki i kręci się w pobliżu warszawskiej influenceriady, a tu się okazuje, że typ miał rzekomo jakiś street credit
Gangsta raper z wyrokami wypomina innemu ze ten nagrywa z bedbicz ktora demonizuje (chyba chodzilo mi demoralizuje) dzieci xd Polski rap nie przestaje zaskakiwać.
Fagata ładnie zjadła frostiego
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Ale, że kto? Jak Oska z Berlina to na budowie pracuje z bratem (tylko chyba nie jako ciecie, a jakoś wyżej, może firma kogoś z ich rodziny nwm), żaden z niego gangster xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
BublOner pisze: ↑12 lut 2026, 14:02
kogoś to dziwi jeszcze? przecież frosti to przygłup, który czasami potrafi zajebiście zarapować. nie wymagajcie za wiele od niego
Ale, że kto? Jak Oska z Berlina to na budowie pracuje z bratem (tylko chyba nie jako ciecie, a jakoś wyżej, może firma kogoś z ich rodziny nwm), żaden z niego gangster xD
BublOner pisze: ↑12 lut 2026, 14:02
kogoś to dziwi jeszcze? przecież frosti to przygłup, który czasami potrafi zajebiście zarapować. nie wymagajcie za wiele od niego
tak jak mówiłem. kozacki kawałek
Przesłuchałeś chociaż?
Ale mnie wykręca z żenady. Rymów mniej niż wersów. Format jakby to miał być jakiś pokaż skilli jak linie vnma, freestyle Taco czy alphabet challenge dge, a ten takie gówno dał. Od tego ostatniego być może podjebany patent ale za to krócej i dużo hujowiej.