Brzmi jak tytuł kolejnego dissu na - zamienić tylko „oni” na MesBizon Twoja Strata pisze:ja się mogę z kimś kochać, ty się możesz z kimś kochać, a oni to się mogą tylko ruchać".
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:26 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
czemu kasujesz swoje posty?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- igorzastyy
Kłaniam się w pas wszystkim użytkownikom. Jest to mój pierwszy wpis tutaj. Uważam, że beef bezapelacyjnie wygrał Jacek Tede Graniecki ztj. Granich. Co prawda bitewnie jest cieniem siebie samego z okresu beefów z Płomieniem i Peją, ale na osobę niezrównoważoną psychicznie i muzycznie to wystarczyło.
Ze strony Mesa najlepszym dissem jest "Posprzątaj po swoim psie" gdzie w końcu rzucił coś co Jacę mogło zaboleć, a więc wersy o byciu tylko bankomatem dla swojej dziewczyny. Tedas jak czytał te wersy miał pewnie flashbacki z relacji z kobietą pazerną i chciwą, którą opisał w kawałku Zdzi-ro na Esende. To były jedyne celne rzeczy jakie rzucił Mesik w Tedego, więc jak miał to wygrać? Przecież on na linijki Jacka nie odpowiadał. Jak można wygrać beef nie odbijając niczego co zarzuca ci rywal. Muzycznie, technicznie i pod względem estetycznym za najlepszy kawałek uważam Tede to frajer. Najwięcej razy go przesłuchiwałem.
Tede tym razem przybrał głównie taktykę odbijania piłeczki, którą mieszał z rzadszymi atakami rakietowymi, z którymi nie poradziła sobie tytanowa kopuła w głowie Mesa. Na lepszego rywala by to nie wystarczyło, ale na Piotra jak najbardziej. Najlepsze ex equo dissy Tedzika to 64lajny, gdzie Jacek zrobił ze swojego oponenta psychola w obszczanych spodniach, co Mesa zabolało, o czym świadczyła chęć zemsty w postaci zlania się na kabackie łoże, a także Drimlajny, gdzie uderzył w hustlerstwo Tego Typa, sugerując że ten sypia kobietami posiadającymi penesy. Najlepszy i najczęściej słuchany przez mnie utwór muzyczny byłego członka GTW to Tego Typu Mess, z magicznym bitem i nawijką przypominającą lepszą wersje Fiodora z lat 2013-2015.
Ostatni akapit chciałbym poświęcić jednemu wersowi z utworu Tego Typu Mess, bo mam wrażenie, że przeszedł niezauważenie, a wedle mojej interpretacji pada tam sugestia żydowskiego pochodzenia Schmidta. Z tego co mówił Jac-A ten kawałek miał iść jako pierwszy zamiast 64lajn, nie było pewne czy Mesiwo odpowie.
"Nie będzie dissów, za wysoki lotu pułap
daj spokój i tak chroni cię kopuła"
Czy Tede mówi tu do Mesa - Piotrku śmiało, atakuj, czego się boisz? Przecież tak jak twoich kuzynów chroni cię kopuła - w domyśle żelazna, chociaż wiemy, że u byłego szefa Alkopoligamii, raczej jest to tytanowa płytka.
Ze strony Mesa najlepszym dissem jest "Posprzątaj po swoim psie" gdzie w końcu rzucił coś co Jacę mogło zaboleć, a więc wersy o byciu tylko bankomatem dla swojej dziewczyny. Tedas jak czytał te wersy miał pewnie flashbacki z relacji z kobietą pazerną i chciwą, którą opisał w kawałku Zdzi-ro na Esende. To były jedyne celne rzeczy jakie rzucił Mesik w Tedego, więc jak miał to wygrać? Przecież on na linijki Jacka nie odpowiadał. Jak można wygrać beef nie odbijając niczego co zarzuca ci rywal. Muzycznie, technicznie i pod względem estetycznym za najlepszy kawałek uważam Tede to frajer. Najwięcej razy go przesłuchiwałem.
Tede tym razem przybrał głównie taktykę odbijania piłeczki, którą mieszał z rzadszymi atakami rakietowymi, z którymi nie poradziła sobie tytanowa kopuła w głowie Mesa. Na lepszego rywala by to nie wystarczyło, ale na Piotra jak najbardziej. Najlepsze ex equo dissy Tedzika to 64lajny, gdzie Jacek zrobił ze swojego oponenta psychola w obszczanych spodniach, co Mesa zabolało, o czym świadczyła chęć zemsty w postaci zlania się na kabackie łoże, a także Drimlajny, gdzie uderzył w hustlerstwo Tego Typa, sugerując że ten sypia kobietami posiadającymi penesy. Najlepszy i najczęściej słuchany przez mnie utwór muzyczny byłego członka GTW to Tego Typu Mess, z magicznym bitem i nawijką przypominającą lepszą wersje Fiodora z lat 2013-2015.
Ostatni akapit chciałbym poświęcić jednemu wersowi z utworu Tego Typu Mess, bo mam wrażenie, że przeszedł niezauważenie, a wedle mojej interpretacji pada tam sugestia żydowskiego pochodzenia Schmidta. Z tego co mówił Jac-A ten kawałek miał iść jako pierwszy zamiast 64lajn, nie było pewne czy Mesiwo odpowie.
"Nie będzie dissów, za wysoki lotu pułap
daj spokój i tak chroni cię kopuła"
Czy Tede mówi tu do Mesa - Piotrku śmiało, atakuj, czego się boisz? Przecież tak jak twoich kuzynów chroni cię kopuła - w domyśle żelazna, chociaż wiemy, że u byłego szefa Alkopoligamii, raczej jest to tytanowa płytka.
- marmolad_k2
Jeszcze, że suka jest robotna, ale robi byle jak.
- Haczapurjan
Podbijam, najlepszy repeat valueigorzastyy pisze: ↑13 lut 2026, 22:27 Najlepszy i najczęściej słuchany przez mnie utwór muzyczny byłego członka GTW to Tego Typu Mess, z magicznym bitem i nawijką przypominającą lepszą wersje Fiodora z lat 2013-2015.
- marmolad_k2
Prawda, podobnie Szfarny wrzesień.
no ta, w końcu melodia podjebana z suki w refrenie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Zgoda co do eseju igorzastego, ale imo dedlajny niedocenione, punch o dwoch psach jest dowcipny i caly numer fajnie poskładany + g funk jako odpowiedz na suke
- gods bidness
Pies mu morde lizał no pancz w chuj powiem ci, że aż dunder świśnie
pies mu mordę oszczał, bo z tym lizał to faktycznie nie wiadomo o co chodzi
No w skali tego beefu dowcipny
Ostatnio zmieniony 14 lut 2026, 0:35 przez KoolSido, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 14 lut 2026, 2:07 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 3 razy.
Dobry powód, acz historia o ruchaniu mnie urzekła trochę bardziej
znaczy definicji ruchania
znaczy definicji ruchania
to kurwa forum rap, nie wizaż
To niesłusznie bo ładne posty piszesz
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
Jak dyszy Mes po ostrym seksie, kiedy już zejdzie z Tedego:

Spoiler

-
Bizon Twoja Strata
Nie mrugam, bo przegapię edity
Ogólnie to Mes dzisiaj wrzucił 7 zdjęć na prywatny czacik na ig, ale od razu usunął. Ciekawi mnie co tam mogło być, bo usunął w jakieś naście sekund od dostania powiadomienia
Ogólnie to Mes dzisiaj wrzucił 7 zdjęć na prywatny czacik na ig, ale od razu usunął. Ciekawi mnie co tam mogło być, bo usunął w jakieś naście sekund od dostania powiadomienia
to kurwa forum rap, nie wizaż
-
Bizon Twoja Strata
Ja widziałem. Były to zdjęcia płodów.
-
arystokrata91
Pewnie dodał na kacu gigancie nudle tej aktorki z filmu romantycznego i szybko się zorientował.