Kanye West - BULLY (2026)
Re: Kanye West - BULLY (TBA)
Ehh… No wkurwia mnie to nie powiem, ale cóż. Teraz to już na pewno wyjdzie (
): przeprosil, podpisał kontrakt wydawniczy, jutro/pojutrze koncerty w Meksyku na największej na świecie arenie byków (oficjalnie streamowane), ponoć 2 nowe europejskie koncerty będą niedługo zapowiedziane (jeden w Hiszpanii). Generalnie wszystko idzie w dobrym kierunku, mógłby w sumie jakimś singlem rzucić albo coś zagrać jutro na koncercie, żeby hajp wzrósł. Czekam, już tym razem spokojniej, na rozwój wydarzeń 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Oczywiscie wstalem o 3 żeby obejrzeć na żywo. 2 i pół godziny występu w majkiem w ręku. Łezka w oku była podczas Only One które zaśpiewał z North. Piękne zakonczenie koncertu Runaway z fajerwerkami na każdą nutkę pianina na początku. Dużo klasyków rapowanych od deski do deski, trochę zadyszki też było, nie no powiem wam że warto było to obejrzeć. Dzisiaj w nocy powtórka ale już drugiej nocy zawieść nie planuję, za to polecam każdemu kto nie widział pierwszego dnia.
Dodano po 49 minutach 41 sekundach:
Runaway bez Pushy i z długim outro
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
look how they massacred my boy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wygląda jak taki zmęczony byczek Fernando.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Jakieś plotki latają o koncercie w Istambule 23 maja na Stadionie Fenerbahce
Ye robi atak na Europę, osobiście wybieram się na koncert we Włoszech
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Ja chyba będę w Holandii. Ye ziomeczku jak to czytasz to nie spierdol tego 
melduje sie w Holandii. Choc mam watpliwosci, ze sie to odbedzie - ale najwyzej sie zrobi tripa do amsterdamu, bo to niedaleko.
No właśnie nie wiem, który koncert ma większe szanse się odbyć. Po drodze ma ogłosić jeszcze Turcję i Hiszpanię, więc chyba to nie są ćwiczenia
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Meksyk wyszedł zajebiscie, myślę że to już koniec złej passy i każdy z koncertów się odbędzie. Szkoda że Turcja czy Hiszpania nie są jeszcze ogłoszone bo można by przekalkulować gdzie będzie najlepiej się wybrać no ale chyba nie będę czekał, tu mi akurat termin pasuje 
Turcja wg mnie ma najwieksze szanse sie odbyc. Kanye moze w kazdym momencie zostac cancelniety w Europie, wystarczy tylko, ze to ktos naglosni u rzadzacych.
Udało się komuś dostać bilety? Ja czekam dalej w kolejce 
najgorsza strona w historii. biletow jest jeszcze od zajebania, ale nikt nie moze prawie kupic lo
Dodano po 42 minutach 7 sekundach:
dostalismy 5 biletow za 220 eur kazdy, lol. drogo w chuj. A i tak w sumie licze sie, ze tych pieniadzy sie nie odzyska. Gamba, daje jakies 20% szans, ze sie to odbedzie.
Dodano po 42 minutach 7 sekundach:
dostalismy 5 biletow za 220 eur kazdy, lol. drogo w chuj. A i tak w sumie licze sie, ze tych pieniadzy sie nie odzyska. Gamba, daje jakies 20% szans, ze sie to odbedzie.
Kupione, 650€ lżejszy (2 bilety) ale banan z japy nie schodzi 
Ja dałem sobie spokój bo nie można było wybrać żadnej opcji. Napływają informacje, że we Włoszech ma być grubsza impreza i ye ma być w ramach festiwalu, na którym ma się pojawić travis scott,offset, ice spice, Ty dolla sing i tak dalej, ale jak to ma się odbywać nie ma wielu konkretów
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Ogłosili second date, lol. Nie biorę, wezmę tylko jeżeli się odbędzie ten pierwszy koncert.
Ja myślę, że to będzie dzień po dniu byczku, więc możesz nie zdążyć
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
wiadomo, ze to bedzie dzien po dniu. albo przynajmniej w przyblizonym terminie.
Problem w tym, ze ja w ten koncert nie wierze. Te 220 eur traktuje jak hazard, gdzie mam 20% szans na wygranie koncertu Kanye.
I nie chce dwa razy obstawiac na to samo. 
Na pewno sie znajdzie ktos kto zachoruje na drugi dzien i bedzie chcial sprzedac bilety z tego albo innego powodu.
Problem w tym, ze ja w ten koncert nie wierze. Te 220 eur traktuje jak hazard, gdzie mam 20% szans na wygranie koncertu Kanye.
Na pewno sie znajdzie ktos kto zachoruje na drugi dzien i bedzie chcial sprzedac bilety z tego albo innego powodu.