Najbardziej bezpłciowy polski raper?
- oKulTywowany
Re: Najbardziej bezpłciowy polski raper?
Nie no nie ma gorszego jak Włodi
This page is no longer available.
Temat marihuany go trochę charakteryzuje. Czy na plus to już inna kwestia.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- bialyjelen
pelson przemkiem frankowskim polskiego rapu
-
jerzy_klemens_werner
Włodi, Pelson, Vienio (to że ma chrypę i jest strasznie głupi jest mylone z charyzmą), Rover. Huczu, Procentee, Duchu (serial Londyńczycy, zarapowany na chujowum bicie Drake Type, Bleiz), Dziarma (jakby nie pokazywała dupy nikt by nie wiedział kto to) no i wgl jeszcze ze 100 osób ale po co xD Myślę, że jakbym miał wybrać jednego, któremu trzeba napierdolić za szkody zakazać rapować to TPS
Rover i Huczu smutni
Duchu śpiewane refreny
Wlodi jaranie
odpadają
Duchu śpiewane refreny
Wlodi jaranie
odpadają
shellerini - rapuje juz tyle lat co jakiś paluch, sloń i inni a mam wrazenie ze ciągle ten sam kawalek slucham w jego wykonaniu, wszystko mi sie zlewa w jedną calość i to flow ma strasznie monotonne, pewnie by potrafil lepiej ale jakoś tego nie robi
bisz - bo jeszcze go nie bylo w tym temacie i chociaz lubie zioma to uwazam ze gdyby nie jego bezplciowość i popadanie w jakąś melanholie i pisanie o bólu istnienia móglby teraz być duzo wyżej, brakuje mu tego luzu i ekstrawertyzmu jak u niektórych dzbanów z milionowymi wyświetleniami
bisz - bo jeszcze go nie bylo w tym temacie i chociaz lubie zioma to uwazam ze gdyby nie jego bezplciowość i popadanie w jakąś melanholie i pisanie o bólu istnienia móglby teraz być duzo wyżej, brakuje mu tego luzu i ekstrawertyzmu jak u niektórych dzbanów z milionowymi wyświetleniami
Ciekawi mnie Twoja definicja bezpłciowości. Wiadomo, że odbiór jest czysto subiektywny, ale ja dla odmiany to uważam, że ostatnio Gural, a zwłaszcza Paluch są bardziej rapowo bezpłciowi niż Sheller, który dał fajną, dopracowaną płytę, jest tam nawet taki kawałek na drumnbase bicie, czyli coś takiego czego u Gurala mi brak.tomek5lg pisze: ↑13 lut 2026, 12:25 shellerini - rapuje juz tyle lat co jakiś paluch, sloń i inni a mam wrazenie ze ciągle ten sam kawalek slucham w jego wykonaniu, wszystko mi sie zlewa w jedną calość i to flow ma strasznie monotonne, pewnie by potrafil lepiej ale jakoś tego nie robi
A Bisz to już w ogóle imo nietrafiony w opór, właśnie ten jego smutek, ból istnienia, filozoficzne kminy w tekstach wyróżniają go na tle setek bezpłciowych raperów napierdalających o hajsie, bibach, sukach gdzie każdy wers jest zrymowany do nazwy popularnych marek. Emo-rap bijacz, a nie setny klon klona.
Bezpłciowy nie znaczy zniewieściały.
Nie żebym uważał, że Bisz taki jest, no ale rozumiem, że to o tę jego wrażliwość właśnie chodzi.
Nie żebym uważał, że Bisz taki jest, no ale rozumiem, że to o tę jego wrażliwość właśnie chodzi.
Bisza już nie słucham od lat i raczej hejtuję, ale to jest płciowy raper jak skurwysyn.
O chuj Włodek bardziej bezpłciowy od dwójki przydupasów xD
Można chłopu zarzucić monotematyczność czy przymuloną nawijkę, ale postać jest to dosyć wyrazista mimo wszystko, a że nie robi wokół siebie szumu to inna kwestia. Drzazgi chyba nie były słuchane, a spuchlak został tam wpierdolony i dobrze, że uszaty Leszek nie dograł swojej zwrotki ostatecznie, bo nie jestem w stanie go sobie wyobrazić w tej konwencji btw
Można chłopu zarzucić monotematyczność czy przymuloną nawijkę, ale postać jest to dosyć wyrazista mimo wszystko, a że nie robi wokół siebie szumu to inna kwestia. Drzazgi chyba nie były słuchane, a spuchlak został tam wpierdolony i dobrze, że uszaty Leszek nie dograł swojej zwrotki ostatecznie, bo nie jestem w stanie go sobie wyobrazić w tej konwencji btw
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

pewnie nawinąłby, że stary napierdalał go kijami pamięci po plecach
- Haczapurjan
Nie no Włodi nie jest specjalnie charyzmatyczny, to fakt, ale nie powiedziałbym, że bezpłciowy
- igorzastyy
Zdecydowanie Numer Raz. Nie pamiętam żadnego wersu tego rapera, pomimo że Powrócifszy i PraWFDpowiedziafszy za małolata katowałem. Każda jego zwrotka to było z mojej strony oczekiwanie aż skończy i wjedzie Tede.
Zresztą jego karierę podsumował czterema wersami raper Mezo. Żadnego dobrego numeru solowego i zawsze w cieniu lepszego kolegi. A na sam koniec kiedy już się wreszcie sprężył, by po latach docinek (Numer kiedy płyta) nagrać zapowiadany solowy album, to zaczął na nim seplenić i nie dał rady wypaść lepiej na tracku od Peji, który nagrał prawdopodobnie najgorszą zwrotkę w swoim życiu.
Zresztą jego karierę podsumował czterema wersami raper Mezo. Żadnego dobrego numeru solowego i zawsze w cieniu lepszego kolegi. A na sam koniec kiedy już się wreszcie sprężył, by po latach docinek (Numer kiedy płyta) nagrać zapowiadany solowy album, to zaczął na nim seplenić i nie dał rady wypaść lepiej na tracku od Peji, który nagrał prawdopodobnie najgorszą zwrotkę w swoim życiu.
- marmolad_k2
Moim zdaniem jego zwrota była lepsza od Pejego.
jan rapowanie, solar, kinny zimmer, young igi i pewnie jeszcze bym dopisał na listę z 10 ksyw, ale mi się nie chce myśleć nawet o tych cipach
dziwki basen i machanie kutasem
young igi?
z tym się zgadzam
mógłby być w 11-16 powiedzmy, ale na pewno nie tera
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia