To wyjaśnia czemu jego prime trwał tak krótko. No ale ten prime miał niesamowity.
Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
To wyjaśnia czemu jego prime trwał tak krótko. No ale ten prime miał niesamowity.
No coś w tym jest, że posturę miał nietypową i dzięki temu zyskiwał na zwrotności niesamowicie. Dla mnie Eden jest w top 3 graczy w historii Premier League. Pamiętam jak przechodził z Lille, to oglądałem wtedy każdy mecz pre-seasonu, co mi się rzadko zdarza. Ale już w nich się wyróżniał techniką.
Adama Traore
za rzut kudłatym cwelem i pospolite ruszenie na Żało Pedro, który od razu się zesrał widząc jak wielki chłop zmierza w jego kieruku

Spoiler
żoa pedro centralnie ci mówie ten no tego wypierdalaj stąd chłopie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Thomas Frank poleciał
De Zerbi akurat poleciał z Marsylii to może on? Albo czekają na Pochettino do lata, chociaż to trochę ryzykowne
De Zerbi akurat poleciał z Marsylii to może on? Albo czekają na Pochettino do lata, chociaż to trochę ryzykowne
- rozklad_gaussa
ryan mason bezrobotny od miesiaca
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Slot do Tottenhamu, Alonso do LFC, ja jestem za
Sean Dyche poleciał
Imo on by to jakoś uratował przed spadkiem, a teraz to już polecą
Imo on by to jakoś uratował przed spadkiem, a teraz to już polecą
Przerósł Franka wielki Tottenham, trochę mnie to dziwi jak bardzo, zwłaszcza że dobrą robotę w Brentford i mocne okienko transferowe mieli. A to jak bardzo przerósł to jeszcze większa zagadka, bo skończył jako najgorszy ever jeśli się nie mylę.
Ten grek owner z Forest też szalony, Dyche by dowiózł to utrzymanie, a teraz chuj wi. 3 trener w sezonie wyjebany, a rok temu 7 miejsce, liga konferencji, a teraz to walczą o godność i przeżycie.
A i jako, że nikt jeszcze nie pochwalił Sir Michael Carrick'a to ja to zrobię, bo ugrać 13/15 punktów z takimi przeciwnikami, very nice. Ciekawe jak na dłuższą metę, bo mecz z WHU to wyglądał trochę bardziej jak końcówka kadencji Ole, atak, atak, atak, ale bez pomysłów na niski blok i z problemami gdy siły napastnicze akurat mają gorszy dzień.
Rosenior w Chelsea też spoko, efekt nowej miotły na plus.
To jedno, ale o co tam chodzi z kontuzjami od dłuższego czasu? Przecież praktycznie nonstop pół drużyny nie ma.
Vitor Pereira ma przejąć Nottingham i zaliczyć dwa spadki w jednym sezonie, piękna się tam zrobiła karuzela
Dodano po 20 godzinach 30 minutach 6 sekundach:
A Igor Tudor ma dokończyć sezon jako trener Tottenhamu a potem się zobaczy. Latem faworytami do objęcia ich w Championship mają być ci których wymieniałem parę postów wyżej.
Dodano po 20 godzinach 30 minutach 6 sekundach:
A Igor Tudor ma dokończyć sezon jako trener Tottenhamu a potem się zobaczy. Latem faworytami do objęcia ich w Championship mają być ci których wymieniałem parę postów wyżej.
- ConeyIsland
Niech to pierdolone forest z tym pierdolonym grekiem wypierdala do championship. Taki fajny skład mieli pod Nuno w ub sezonie to grubasowi się zachciało chuj wie czego. Gibbs white, anderson i paru innych z miejsca znajdzie sobie lepsze miejsce na ziemi. Ha tfu na greka.
- ConeyIsland
Jutro mecz na szczycie Championship o 21 ale chyba brak transmisji u nas, a szkoda
Dodano po 12 godzinach 44 minutach 28 sekundach:
Dodano po 12 godzinach 44 minutach 28 sekundach:
jego to się nie spodziewałem xDTottenham Hotspur znalazł następcę Thomasa Franka – choć tylko na okres tymczasowy. Nowym szkoleniowcem klubu został Igor Tudor.
ciekawy ruch greka, ale i tak go jebaćNottingham Forest ogłosił zatrudnienie nowego trenera, następcy Seana Dyche'a. Na stanowisku w miejsce Anglika wylądował Vítor Pereira.
Mamy to!! do końca sezonu
- Cz4rny1337
- Moderator
- MaszTuOgienOdSkaja
Jutro pierwszy test Igora Tudora. Nie mogę się doczekać tego meczu.
- ConeyIsland
Arsenal -1.5 brzmi tutaj wyjątkowo kusząco