a tam gdzie nie ma taga to bity nie są wzięte z innych kawałków? na ręce do góry jest bit z punk tactics. dlatego chyba bym nie liczył na wyjście tego na innych platformach
Kony (Ćpaj Stajl) - Dublin Story (2026)
Re: Kony (Ćpaj Stajl) - Dublin Story (2026)
wygląda na to że na jutuba trafiła wersja na nowych bitach - Hakima i najpewniej taka będzie na strimingach i ewentualnie płytach fizycznych
https://www.youtube.com/watch?v=U_rVL0Y ... 5gg3KZcbqc
ogólnie to słucham w kółko odkąd wyszło, dojebana płytka, a zawsze się bałem że jak nie będzie bitów Cool P to będzie chujnia
o dziwo nie
ale wolałbym i tak jego bity i ograniczenie się do ewentualnych refrenów i adlibów
i dalej czekam na taką płytę
w ogóle kony to jeden z niewielu raperów którzy rapują o waleniu konia, szacunek za nie omijanie tematów tabu!
https://www.youtube.com/watch?v=U_rVL0Y ... 5gg3KZcbqc
ogólnie to słucham w kółko odkąd wyszło, dojebana płytka, a zawsze się bałem że jak nie będzie bitów Cool P to będzie chujnia
o dziwo nie
ale wolałbym i tak jego bity i ograniczenie się do ewentualnych refrenów i adlibów
i dalej czekam na taką płytę
w ogóle kony to jeden z niewielu raperów którzy rapują o waleniu konia, szacunek za nie omijanie tematów tabu!
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
klimatyczne te bity hakim arabian crew, te nielegalne lepiej pasują ale ni ma tragedii
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
wogle mi nie siedzą, już się przyzwyczaiłem to tej pierwszej wersji
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
Nawet mi się podobają niektóre z tych bitów, ale niestety usłyszawszy już wersję z soundclouda, ciężko mi się przestawić.
Ostatecznie najważniejsze dla mnie będzie to, co artysta miał na myśli, ale z tego co rozumiem, to te bity z soundclouda są bliżej wizji Konego. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Ostatecznie najważniejsze dla mnie będzie to, co artysta miał na myśli, ale z tego co rozumiem, to te bity z soundclouda są bliżej wizji Konego. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
bardzo podoba mi sie ta plyta, szkoda ze nie ma z 3 piosenek wiecej pozostaje pewien niedosyt. kony to chyba moj ulubiony raper z ostatnich lat, fajne hip hopowe rzeczy. szkoda ze ten jego kolega wybral robienie muzyki dla zelkow po mefedronie
-
bobermann3000
nie sprawdzałem tego w weekend i teraz nie wiem czy zacząc od og czy od wersji hakima(jestem fanem hakima)
Od wersji hakima jak chcesz normalnie ze streamingów słuchać w przyszłości albo fizyka kupić
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
bobermann3000
Białe Szaleństwo było pełne bangerów i MELINA jest po 2 miesiącach stwierdzam ciekawym projektem z mocnymi momentami ale oczywiście mam nadzieje że alick jeszcze kiedyś wróci w łaski konego a jak nie to kony bier bity od qzyn, noona, opiata the phantoma i expo 2000 i nakoorwiaj
Mam tak jak boberman, bo nie chciało mi się ściągać albumu jak w średniowieczu. Dlatego sprawdziłem wersję YT i jest zajebiście, bo innej nie znam. Czasem trzeba na spokojnie, wyczekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Wersja z sc ogień
e: na bitach Hakima niestety straciło cały pazur, nie słuchajcie co tam wyżej ktoś pierdoli jbc
e: na bitach Hakima niestety straciło cały pazur, nie słuchajcie co tam wyżej ktoś pierdoli jbc
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- marmolad_k2
Lemik rozczarował, ale Kony jak zaimponował, wspaniały album, miłość od pierwszego odsłuchu 
nie słuchajcie tego pierdolenia wyżej, obie wersje są bardzo spoko
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
W zeszłym roku tylko epkę Mielzkiego zapętlałem tak często, dawno mnie żaden album aż tak nie zachwycił.
Szanuję chłopa, daje jakość, tak brzmi dobry rap.
Wersji z bitami Hakima jeszcze nie odpalałem.
Wersji z bitami Hakima jeszcze nie odpalałem.
Niesamowicie mi się podoba konwencja utworu "Sam".
Zajebiste to, zasłużone propsy. Takiego rapu zdecydowanie brakowało w Polsce od lat. Szczery, z energią, brudny, dobry technicznie, mocne wersy, jest bum bap.
- yungXpaproch
btw na “ludzie mi zawsze” jest nawiązanie do ponadczasowego bangera yeti kotleti
Kony pisze: Zostałem sam tak jak yeti
Spoiler
Yeti Kotleti pisze:Yeti kotleti został sam
- Pomiot_Liryczny
póki co płyta roku
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Jest rap w rapie.