Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No zgadza się, jesteśmy dziadami, niech pan zapyta Acheamponga, niech pan zapyta Caicedo, niech pan zapyta tych innych naszych chłopaków co kurwa zrobili, co kurwa zrobili jak jedziemy żeby podać.. a nie chce mi się panie i brawo dla Leeds
Ja pierdole
Do pustej
Do pustej
Props Leeds 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ani West Ham nie podgonil Tottenhamu za bardzo, ani nie zamkna mordy o tym kasztanie z włosami, przegrał hip hop
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No cóż, chyba nie tylko ja patrząc po postach innych, ale ważne że Ciebie bawi więc chyba szykuje się kolejna porcja tego humoru z uwagi na ten wynik meczuemcess pisze: ↑10 lut 2026, 21:33dla mnie to dość zabawny meme typu sałata która wytrzymała dłużej niż Liz Truss, nie wiem dlaczego się zesrałeśpotter pisze:No tak, najważniejsze te włosy, wszystko w około tego meczu się toczy bo jakiś chłop postanowił, że nie będzie się ścinać dopóki nie wygrają 5 meczów, psychiatryk
Ja pierdolę, nie do uwierzenia kurwa. 7 minut chuj dodaje, a sesko wciska gola jak prime Quagliarella
Ciężary oglądać znowu ten sam cykl - West ham schodzi niziutko i blisko siebie blok do obrony, a na koniec i tak nie mogą wybronić. Chyba 20 pkt w pizdę straconych w meczach w których było prowadzenie
Nadal wierzę że to będzie Nottingham, ale no te pkty trzeba łapać. Jak na ten level mavropanosów to dowieźli 2 zajebiste mecze z Chelsea i Man utd żeby wyjść z 1 oczkiem, a tu jeszcze man city, Liverpool, Villa, newcastle na wyjeździe
Ciężary oglądać znowu ten sam cykl - West ham schodzi niziutko i blisko siebie blok do obrony, a na koniec i tak nie mogą wybronić. Chyba 20 pkt w pizdę straconych w meczach w których było prowadzenie
Nadal wierzę że to będzie Nottingham, ale no te pkty trzeba łapać. Jak na ten level mavropanosów to dowieźli 2 zajebiste mecze z Chelsea i Man utd żeby wyjść z 1 oczkiem, a tu jeszcze man city, Liverpool, Villa, newcastle na wyjeździe
yer a wizard, Harry
- rozklad_gaussa
spoko utrzymaja sie, ja wierze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- FruitOffTheWall
city z golem
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
5 goli w samej pierwszej połowie meczu, w którym najmniej goli bym postawił. xD Uroki Premier League.
Dodano po 30 minutach 21 sekundach:
Ale chujowe te mecze dzisiaj ja jebie. Wczoraj były ciekawsze.
Dodano po 30 minutach 21 sekundach:
Ale chujowe te mecze dzisiaj ja jebie. Wczoraj były ciekawsze.
Wygrać na Sunderlandzie? No szacun The Reds
-
genocidegeneral
miałem małe zaćmienie i dopiero po czasie sobie przypomniałem, że tam nie ma goal line XDD
Ale jedzie Kotletico. Tu już powinno być 4-0.
Kompromitacja
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan