Ja pierdolę, typ dał oświadczenie do internetu.

Jeszcze ma czelność w oświadczeniu odpowiadać na diss. Jak się bał, że filmik czy diss mu zablokuje na youtubie, to było go wrzucić na facebook, instagram, twitter, gdziekolwiek, a potem zrobić mirrory i wrzucić link tam, gdzie wrzucił to oświadczenie. Chujowa wymówka dla przygłupów.
Chuj komu po tych oświadczeniach, najgorsza forma wyrażenia siebie z możliwych. Jego fani - dzieci wychowani na tik tokach, nie będą mieć siły nawet tego czytać. Nawet mi, ponadprzeciętnie wykształconemu hip hopowemu erudycie, się nie chciało, a co dopiero jakimś dzieciom.
A jeszcze po streszczeniu widać, że miota się w tym oświadczeniu jak gówno w przeręblu i nie wie czy się bronić czy atakować, czy się tłumaczyć, czy oskarżać, a jak oskarżać, to o co - o to że Bonus jest niegrzeczny, czy grzeczny. Atak z nory oświadczeniem.
Mówiłem, że to "hej twardzielu" nigdy już nie zabrzmi tak samo, po tym jak potulnie siedział we własnym domu przed panem detektywem, ale że da to na kartkę, to już przerosło moją wyobraźnię.