Red Dead Redemption 2

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
trez

Re: Red Dead Redemption 2

Post autor: trez »

Po 66 godzinach gry dotarłem do epilogu. Bez sensu dalej grać. :bag:
Awatar użytkownika
gloryboy

Post autor: gloryboy »

gram w to teraz na xboxie po odbiciu się ze 3 razy i widzę że od groma ludzi miało tak samo (tylko 49 procent odblokowało achievement przejścia 1 rozdziału, czyli jakaś pierwsza godzina gry :shock:) i nie znam drugiej gry z tak zjebanym sterowaniem
Ostatnio zmieniony 06 lut 2026, 18:54 przez gloryboy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ja dotarłem do tego największego miasta co to przypomina nowy orlean i tu niby powinna się zacząć zabawa, a ja jestem wymęczony i nie mam ochoty wracać
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

no bo ta gra to jest nuda jak sam huj. wielki piękny świat w którym w ogóle nie ma kontentu, do porzygu linearna fabuła, brak swobody przy wykonywaniu misji, tragiczne sterowanie, wkurwiające i przesadzone strzelaniny z absurdalną ilością wrogów. to nawet nie jest top 10 rockstara.
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

fabularnie zaczyna się tak w 3/4 gry
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Przeszedłem ten epilog, ale kompletnie niepotrzebny. Pobujałem się trochę na dzikim zachodzie, rozjebałem parę miejscówek Del Lobo i tyle.

Grałem klawa + myszka. Na pada nie miałem nerwów xdd
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

baqlashan pisze: 06 lut 2026, 20:07 no bo ta gra to jest nuda jak sam huj. wielki piękny świat w którym w ogóle nie ma kontentu, do porzygu linearna fabuła, brak swobody przy wykonywaniu misji, tragiczne sterowanie, wkurwiające i przesadzone strzelaniny z absurdalną ilością wrogów. to nawet nie jest top 10 rockstara.
niestety, kolejny raz dotarłem do obozu po 1 rozdziale (kiedyś już zaczynałem ale musiałem zacząć od nowa, bo się save poszedł jebać) i psycha siadła, gram w to tylko na bieżni i czasem trochę na padzie na TV ale sił brak
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

zbieram sie ostatnio zeby zrobic 4 podejscie do przejscia tego, ale nie zachęciliście przypominając mi problemy tej gry

ale to moze dobrze to nie bede czasu marnował
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

W jedynkę zagrajcie, nie nudzi tak (też odpadłem szybko w dwójce a jedynkę szybko pochłonąłem całą)
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja przeszedłem całość w jeden tydzień (około 70 godzin) i do dziś jest to najwspanialsze doświadczenie, jakie miałem w jakiejkolwiek grze.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Może nie najwspanialsze ale jedno z lepszych, ale ja jestem gierkowym casualem

Choc zgadzam sie z absurdalna ilością wrogów, poł miasteczka wystrzelałeś a to dalej funkcjonuje jak gdyby nigdy nic
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

Top 2 gier od Rockstara i moje top 5 najlepszych ever. Nie wiem ocb z tym, że duży świat, ale nie ma contentu. Dawno nie grałem, ale z tego co pamiętam jest mnóstwo "przypadkowych" przechodniów, każdy z nich ma jakąś ciekawą historię i aktywności do wykonania z nimi też są super. Do tego jeszcze tropienie "legendarnych zwierząt". Trudności w sterowaniu też nie rozumiem. Grałem na padzie i może poruszanie na koniu nie jest na zasadzie gaz/hamulec, ale to lepiej, bo to nie jakiś assasin creed. No i jak przystało na R, miasta, przedmieścia dopracowane pięknie w każdym szczególe. Fabuła powolna no ale tak miało być. Trzeba się wczuć, bo to nie miał być film nieustającej akcji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

to już się chyba tak przyjęło żeby hejtować otwarte światy że są puste, nawet jeśli nie są. w rdr2 idealny balans pomiędzy wypełnieniem świata zawartością, a realizmem że nie na każdym centymetrze pustyni jest coś do odnalezienia
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

yungXpaproch pisze: 09 lut 2026, 15:22 na każdym centymetrze pustyni jest coś do odnalezienia
724 skrzynki i 15 questów zabij 5 skorpionów
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

dla mnie faktycznie 99% otwartych światów jest bez sensu, zazwyczaj w mojej topce są te bez otwartych, a jak już jakaś ma to raczej pomimo problemów otwartego świata się tam znajduje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

świat nie jest problemem tej gry, tylko liniowe questy i sterowanie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

I ciumciok jako bohater, nic chyba nie uratuje tego jak ujemna on ma charyzme, grasz wkurwiony ze musisz nim lazic i tylko przewracasz oczami podczas narracyjnych scen
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Tak, tak Arthur ciumciok. Ciekawe jak Ty byś sobie bronek poradził na takim dzikim zachodzie. :lol:
Arthur właśnie był badassem w chuj. Na chłodno i z sarkazmem podchodził do wielu kwestii. Jedna z najlepiej napisanych postaci w historii gier. Czuło się więź z główną postacią od początku do końca.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
ODPOWIEDZ