Red Dead Redemption 2
Moderator: con shonery
Re: Red Dead Redemption 2
Po 66 godzinach gry dotarłem do epilogu. Bez sensu dalej grać. 
gram w to teraz na xboxie po odbiciu się ze 3 razy i widzę że od groma ludzi miało tak samo (tylko 49 procent odblokowało achievement przejścia 1 rozdziału, czyli jakaś pierwsza godzina gry
) i nie znam drugiej gry z tak zjebanym sterowaniem
Ostatnio zmieniony 06 lut 2026, 18:54 przez gloryboy, łącznie zmieniany 1 raz.
ja dotarłem do tego największego miasta co to przypomina nowy orlean i tu niby powinna się zacząć zabawa, a ja jestem wymęczony i nie mam ochoty wracać
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
no bo ta gra to jest nuda jak sam huj. wielki piękny świat w którym w ogóle nie ma kontentu, do porzygu linearna fabuła, brak swobody przy wykonywaniu misji, tragiczne sterowanie, wkurwiające i przesadzone strzelaniny z absurdalną ilością wrogów. to nawet nie jest top 10 rockstara.
fabularnie zaczyna się tak w 3/4 gry
Przeszedłem ten epilog, ale kompletnie niepotrzebny. Pobujałem się trochę na dzikim zachodzie, rozjebałem parę miejscówek Del Lobo i tyle.
Grałem klawa + myszka. Na pada nie miałem nerwów xdd
Grałem klawa + myszka. Na pada nie miałem nerwów xdd
niestety, kolejny raz dotarłem do obozu po 1 rozdziale (kiedyś już zaczynałem ale musiałem zacząć od nowa, bo się save poszedł jebać) i psycha siadła, gram w to tylko na bieżni i czasem trochę na padzie na TV ale sił brakbaqlashan pisze: ↑06 lut 2026, 20:07 no bo ta gra to jest nuda jak sam huj. wielki piękny świat w którym w ogóle nie ma kontentu, do porzygu linearna fabuła, brak swobody przy wykonywaniu misji, tragiczne sterowanie, wkurwiające i przesadzone strzelaniny z absurdalną ilością wrogów. to nawet nie jest top 10 rockstara.
zbieram sie ostatnio zeby zrobic 4 podejscie do przejscia tego, ale nie zachęciliście przypominając mi problemy tej gry
ale to moze dobrze to nie bede czasu marnował
ale to moze dobrze to nie bede czasu marnował
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Rozpierdalator
W jedynkę zagrajcie, nie nudzi tak (też odpadłem szybko w dwójce a jedynkę szybko pochłonąłem całą)
- marmolad_k2
Ja przeszedłem całość w jeden tydzień (około 70 godzin) i do dziś jest to najwspanialsze doświadczenie, jakie miałem w jakiejkolwiek grze.
Może nie najwspanialsze ale jedno z lepszych, ale ja jestem gierkowym casualem
Choc zgadzam sie z absurdalna ilością wrogów, poł miasteczka wystrzelałeś a to dalej funkcjonuje jak gdyby nigdy nic
Choc zgadzam sie z absurdalna ilością wrogów, poł miasteczka wystrzelałeś a to dalej funkcjonuje jak gdyby nigdy nic
- jest_zasadzka
Top 2 gier od Rockstara i moje top 5 najlepszych ever. Nie wiem ocb z tym, że duży świat, ale nie ma contentu. Dawno nie grałem, ale z tego co pamiętam jest mnóstwo "przypadkowych" przechodniów, każdy z nich ma jakąś ciekawą historię i aktywności do wykonania z nimi też są super. Do tego jeszcze tropienie "legendarnych zwierząt". Trudności w sterowaniu też nie rozumiem. Grałem na padzie i może poruszanie na koniu nie jest na zasadzie gaz/hamulec, ale to lepiej, bo to nie jakiś assasin creed. No i jak przystało na R, miasta, przedmieścia dopracowane pięknie w każdym szczególe. Fabuła powolna no ale tak miało być. Trzeba się wczuć, bo to nie miał być film nieustającej akcji
- yungXpaproch
to już się chyba tak przyjęło żeby hejtować otwarte światy że są puste, nawet jeśli nie są. w rdr2 idealny balans pomiędzy wypełnieniem świata zawartością, a realizmem że nie na każdym centymetrze pustyni jest coś do odnalezienia
- marmolad_k2
724 skrzynki i 15 questów zabij 5 skorpionów
dla mnie faktycznie 99% otwartych światów jest bez sensu, zazwyczaj w mojej topce są te bez otwartych, a jak już jakaś ma to raczej pomimo problemów otwartego świata się tam znajduje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
świat nie jest problemem tej gry, tylko liniowe questy i sterowanie
świadomość swojej ignorancji
I ciumciok jako bohater, nic chyba nie uratuje tego jak ujemna on ma charyzme, grasz wkurwiony ze musisz nim lazic i tylko przewracasz oczami podczas narracyjnych scen
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Tak, tak Arthur ciumciok. Ciekawe jak Ty byś sobie bronek poradził na takim dzikim zachodzie.
Arthur właśnie był badassem w chuj. Na chłodno i z sarkazmem podchodził do wielu kwestii. Jedna z najlepiej napisanych postaci w historii gier. Czuło się więź z główną postacią od początku do końca.
Arthur właśnie był badassem w chuj. Na chłodno i z sarkazmem podchodził do wielu kwestii. Jedna z najlepiej napisanych postaci w historii gier. Czuło się więź z główną postacią od początku do końca.