[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Nie chodzi o przemoc tylko kompromitację z detektywem, wyszczekany cwaniczek z youtuba okazał się zwykłą pizdą w realu co potulnie okazuje dowód obcemu typowi.
Otóż nie, w komciach na YT u Bonusa jest właśnie dużo nawróconych Mateuszy. A robienie kapuchy za wszelką cenę i potem wypieranie się i pisanie do prezydenta, to są te prawdziwe, uliczne i antysystemowe wartości? Zabawny jest stopień wyparcia u obu fanbejsów
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
Tak, ale ta sama potulna pizda w realu spowodowała, że Bonus wynajął w ogóle tego detektywa, zrobił pielgrzymke w 20 osób i od ostatniego filmu kręci się w odmętach szaleństwa widząc wszędzie hejterów, nagrywając dissy na hejterów, storki na hejterów, koszulki na hejterów i nie potrafi przyznać przed samym sobą, że ludzie w komentarzach pod nutą z Oliwką Brazil to po prostu jego rozczarowani słuchacze którym nie podoba sie taka popelina od ich dawnego idola
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Dokładnie, wystarczy wejść w komentarze na profilach Bonusa i zobaczyć ile osób opowiada historie w stylu Bonus wychowałem się na RPK, ale nie wiem co się z tobą stało. Po feacie z Oliwką Brazil i filmie Grande jest tego masa.
O kurwa z Oliwką nagrał, holokaust to przy tym chuj nie zbrodnia.
Z jakiegoś powodu większość uliczników nie nagrywa z Oliwką, Fagatą albo Żabsonem. Mi to rybka i lubię niektóre nuty całej trójki, ale to ulicznicy przyjęli sobie takie, a nie inne zasady i Bonus jest teraz rozliczany na własnych zasadach o których rapował. Najpierw rapujesz nie żadne dolce gabana dziwko, a potem pokazujecie się w dolce gabana i krzyczycie że chcecie ten hajs na ciuszki, no to sorry memory 
uliczne i antysystemowe wartości każą jebać system jeśli jest taka możliwość dla własnej korzyści - w to wpisuje się również udawanie niewiniątka i mydlenie oczy władzy kiedy trzeba, akurat tutaj nie ma przypału bo prośba o ułaskawienie to nie jest wpierdalanie swoich kolegów po fachu w zamian za mniejszy wyrok
także tutaj spokojnie Bonus 1:0 grande
to, że komuś udało się sprowokować inną osobę wcale nie oznacza, że mówimy o jakimś wybitnym graczuTak, ale ta sama potulna pizda w realu spowodowała, że Bonus wynajął w ogóle tego detektywa
jeśli zapijaczony żul bezzębny zaczepia Ciebie i Twoją dziewczynę w miejscu publicznym i dostanie od Ciebie plaskacza na odmułę to wcale nie stawia żula w jakkolwiek wygranej pozycji bo "udało mu się Ciebie sprowokować" - po prostu pokazałeś mu miejsce w szeregu i tyle... normalne ustalenie hierarchii poprzez dominację fizyczną, a nie żadne "danie się sprowokować"
gdyby Bonus stosował w życiu taką nową poprawną politycznie psycholgię, że silniejszy nie daje się sprowokować słabszemu to by na ulicy był conajwyżej plackiem jak dawid obserwator, ale gościu zbudował potężny movement na ulicy i poza internetowymi pieniaczami typ ma na każdym osiedlu w polsce szacun
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Chuj z Olwiką, ważne że reklamowanie interesów nazistom jest teraz wpisane w uliczny kodeks benc
Edit:
Wow, efektowny fikoł99mayday pisze: ↑08 lut 2026, 20:22 uliczne i antysystemowe wartości każą jebać system jeśli jest taka możliwość dla własnej korzyści - w to wpisuje się również udawanie niewiniątka i mydlenie oczy władzy kiedy trzeba, akurat tutaj nie ma przypału bo prośba o ułaskawienie to nie jest wpierdalanie swoich kolegów po fachu w zamian za mniejszy wyrok
także tutaj spokojnie Bonus 1:0 grande
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
Chuj z Oliwką, ważne że się wydawało kolesia który skakał innemu po głowie na krawężniku, zabijając go, byleby mieć lepsze dojścia do mafijnych narkotykow.
-
nescafeklasyg
Ej a on do tych naziolów to nie został zaproszony przez Kęke?I to nie było przypadkiem jego towarzystwo?Nie żeby tu kogoś bronił ale no jest jednak szansa że wpadasz na szybko na plan klipu, witasz się z 20oma chłopami, nie skanujesz każdego oczami jak travis scott kolczastego więc jest szansa że jednak zrobił co zrobił na nieświadomce.Chujowe jest jedynie to że po tym jak to wyszło po prostu nie edytował jakoś tego klipu i nie usunął tej polecajki dla sklepu z odżywkami nazistowskimi.
Jeśli to był znajomy KęKę to jeszcze następuje kompromitacja radomskiego rapera, którego pamiętam ze starych kawałków jako narodowca i piewcę patriotycznych treści xd
na vlogu mówił że na plan teledysków zaprasza znajomych, którzy przychodzą często ze znajomymi którzy przychodzą ze znajomymi itd., no i ciężko żeby każdego prześwietlał przed nagraniami, ale faktycznie mógłby to jakoś wyblurować po fakcie czy coś, bo chyba jest taka opcja na YT dla twórców
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
@dogbert to fan grande z tych komentarzy z wyparciem. Przesledzcie jego postografie na forum, 17 postów wszystkie z bólem dupy o grande albo z narracja typowa dla grande i do tego na 8 akapitów. Przypał jak ta akcja co jakaś dupa od jedkera zaczęła postowac 
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
No i dobrze, po to jest forum dyskusyjne, żeby debatować z obydwiema stronami konfliktu 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Typie, pokaż mi jeden post, w którym propsuję Grande. JEDEN.
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
Przecież u Bonusa takie akcje to chleb powszedni. I to nie tylko u niego.
Robert RS77 piony bił i na klipach występował u połowy sceny (Bonus, Paluch, Kizo, Jongmen itd.), a w pralce 13 kg klefedronu trzymał i jego partnerka biła swoje własne dziecko: https://www.se.pl/warszawa/zona-gangste ... -DLHv.html
I Bonus na vlogu ci powie, że on zawsze jechał z domowymi ninjami
Jak RS77 by wyszedł z puchy to Bonus dalej by z nim piony kleił.
Nie ma co ukrywać, że o ile fajnie jest sobie posłuchać raperów ulicznych, tak wkręcanie, że oni są jakoś super honorowi i mają jakieś sztywne zasady to jest jedno wielkie xD
Robert RS77 piony bił i na klipach występował u połowy sceny (Bonus, Paluch, Kizo, Jongmen itd.), a w pralce 13 kg klefedronu trzymał i jego partnerka biła swoje własne dziecko: https://www.se.pl/warszawa/zona-gangste ... -DLHv.html
I Bonus na vlogu ci powie, że on zawsze jechał z domowymi ninjami
Jak RS77 by wyszedł z puchy to Bonus dalej by z nim piony kleił.
Nie ma co ukrywać, że o ile fajnie jest sobie posłuchać raperów ulicznych, tak wkręcanie, że oni są jakoś super honorowi i mają jakieś sztywne zasady to jest jedno wielkie xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
rozkminianie ulicznych zasad przez ludzi co się siedzą na forum hip-hop i nie ruchali lasek które wyglądają jak Mei Bee i którym mama podawała obiad pod monitor i jedyny stres to znają jak szef nakrzyczy w pracy nie ma sensu. Według mnie to współczesny odpowiednik chlopomanii, a jedyny godny rap uliczny bez przypału to Rogal DDL, ale to już wiedza powszechna
Nie ma czegoś takiego jak uliczne zasady po prostu, bo oni sobie je naginają dla własnych korzyści, tylko dużo o tym pierdolą, a i tak szanowany jest nie ten co jest według ich "zasad" dobrym człowiekiem, a ten co ma mocne plecy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
dokładnie jak mówisz, rogal nie raz o tym przewinął. Zasady są dla mamienia oczu plotek, które biegają z tematem dla grubszych, od zawsze tak było w świecie ulicy
nie są, ale żadna w tym zasługa grandego, więc trudno żeby miało to wpływ na odbiór beefu.
bo o tym się łatwo pierdoli, ale jak się potem konfrontuje z realiami i wychodzi, że połowa ziomków odpierdala jakieś krzywizny i leje ciepłym na te zasady to łatwiej zamknąć dupę i udawać że nic się nie dzieje niż odciąć się od takiej znajomości albo chociaż zwrócić uwagę. nie oszukujmy się, ludzie co pierdolą o tych wszystkich ulicznych zasadach to zazwyczaj osoby, które nie przekraczają ilorazem inteligencji półki z dezodorantami w supermarkecie. dlatego nie ma co tracić czasu na rozkminianie tego
dziwki basen i machanie kutasem