najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
Ale żeby to miało sens to chyba każda opcja z każdą powinna mieć sparing a nie w dwójkach.
Popi.jaku
wiem że to anegdotyczne opowieści ale byłem kilka razy na jakiejś sytuacji typu piwo/znajomi z taką bardzo męską lesbijka która darła się głośniej niż łebki stolik obok jak meczyk leciał i widziałem że kręciły się zębatki w głowie bo jak to baba ale kibicuje naszym co jest do chuja? ja sam wyjeżdżając z Polski miałem dużo do powiedzenia o mitycznych hehe pedalach a potem się okazało że pracuje z nimi i że jak to z każdym towarzystwem - są fajni i niefajni ludzie, myślę że część prawilniakow po kuracji w brighton mogła mieć podobne odkryciaglokk pisze: ↑07 lut 2026, 8:30 a ogólnie jak to jest w ulicznym rapie z szacunkiem dla osób nieheteronormatywnych? Czy jeśli Kara okazałaby się lesbijką, czy miałaby jechane od pedalstwa najgorszego (sprawdzać czy nie więzienne przygody bonusorpk podobnych) czy jednak jak kobita to nie, nawet lubię se hehehe popatrzeć?
Zagłosowane. Zagwozdkę miałem jedną, czy wybrać wspaniałą acz zajętą Tadżifi, czy jednak dać szansę egzotycznej Ja22y.
Również już spełniłem obywatelski obowiązek.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
głosy oddane, props za drabinke
dodam tylko jeszcze, że kolejne rundy startują w cyklu środa-sobota i tydzień na głosowanie finałowe, więc ostatniego dnia lutego będziemy mieć zwyciężczynię
Widać, że żaden z was nigdy nie siedział. Homoseksualizm jest pod celą, bardzo delikatnie mówiąc, niemile widziany - takie skłonności są tępione z pełną surowością. W przypadku ich ujawnienia u któregoś ze współosadzonych jest chuj do dupy i to bynajmniej nie w przenośni.
W gumie woreczku od chleba się nie liczy!
jak ruchanie w dupę innego faceta nie jest homoseksualizmem, to nie mam pojęcia co nim jest
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
dzięki art, pomogłeś
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
jebać pedałów w dupę!@211
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Oportunistycznyebaka
Ciekaw co powiedzielibyście w sytuacji gdyby zostało wam 5 i więcej lat do wyjścia.
Dać sobie obciągnąć w więzieniu to nie homoseksualizm. Usta to usta, nie ważne czyje, każde są tak samo miękkie.
Dać sobie obciągnąć w więzieniu to nie homoseksualizm. Usta to usta, nie ważne czyje, każde są tak samo miękkie.
Każdy ten prawilniak by obciągnął żeby wyjść szybciej
- scam_sakawa
odbyt to odbyt, nieważne czy żeński czy męski, tak samo służy do defekacji i ewentualnego penetrowaniaOportunistycznyebaka pisze: ↑08 lut 2026, 9:28 Usta to usta, nie ważne czyje, każde są tak samo miękkie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w tak prostej ankiecie, wiadomo, że Rena Stopro
ja zaznaczyłem Young Leosie, ale zobaczymy jak się to ułoży w drabince pucharowej
Spoiler
stety niestety muszę przyznać że cycki Kary wydają się top
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- scam_sakawa
macie jakieś zdjęcia z uwydatnionym biustem Kary?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Widać, że twórca ankiety nie lubi Kary, bo nie wybrał tego zdjęcia.
Z drugiej strony to jest jedyne zdjęcie, na którym wygląda atrakcyjnie, więc może to by było nie w porządku i wypaczyło wyniki.
Spoiler

na ślizgawce cisnę beczkę