To wypierdalaj do dagestanu trzymać się za ręce i chuja z małpoludamiweź ty nie idź na mecz, a już nie daj boże w lato, bo jak zobaczysz co się w młynie tam wyprawia to padniesz plackiem. powiem ci jeszcze więcej - w ultra-męskich kulturach, takich jak żydowska, czy dagestańska, czeczeńska itp całkowicie normalne jest, że faceci tańczą w kółku, trzymając się za ręce (sic!) to dopiero muszą być pedały
[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
-
WesolyJozek
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
ktoś tu śmiał umniejszać umiejętnościom lirycznym waruni www p56?
dziwki basen i machanie kutasem
Tak wracajac do tematu grande, ktos 2-3 strony wstecz podjal yemat kim sa jego wyznawcy. Odpowiadam raczej za wszystkich: osoby które mialy takie same poglady jak on juz wczesniej i temu przytakują. Widziałem wypowiedzi jednostkowych osób ktore mowily otworzyles mi oczy, albo wstydza sie ze kiedys kogos tam sluchali. Ale u mnie to bylo poprostu tak ze zawsze kisnalem z wiekszosci polskich raperow, jak ktos sie jaral jakims malikiem to od razu wypierdalal z kregu znajomych, a co do jakis wyjcow ciezko mi bylo tlumaczyc jak wielki jest to brak umiejetnosci, wiec po prostu z wiekiem przestawalem sie wdawac w dyskusje o rapie w myslach mowiac sobie "co ty tam wiesz jak hujem miales gwalcone uszy". Az w koncu wyszedl gosciu ktory umie to fajnie i zabawnie rozlozyc na czynniki pierwsze i komus przetlumaczyc, plus oczywiscie nie byloby to tak dobre gdyby nie ten montaz i wstawki "nigga wuuut?"
- TooMuchSmoke
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.baqlashan pisze: ↑06 lut 2026, 20:27 weź ty nie idź na mecz, a już nie daj boże w lato, bo jak zobaczysz co się w młynie tam wyprawia to padniesz plackiem. powiem ci jeszcze więcej - w ultra-męskich kulturach, takich jak żydowska, czy dagestańska, czeczeńska itp całkowicie normalne jest, że faceci tańczą w kółku, trzymając się za ręce (sic!) to dopiero muszą być pedały.
Doskonałym przykładem gejowskiej watachy nabuzowanej teściem i amfetaminą jest klip „Zabrzańskie Słowiki” byłego członka ciemnej strefy, dzis szanowanego świadka koronnego, Kiszlo Boruta (wiem ze postać znana na forum). Tam na klipie jest JEDNA kobita, która (tu cytat): „gości wszystkich wita” oraz 47 chłopów bez koszulek.
-
WesolyJozek
W Dagestanie to prawie szczyt meskosci, tylko ta babe pogonic
Aż sprawdziłem. Normalny klip, chłopaki se jaja robią. Niezłe przewrażliwiony jesteś że wszędzie widzisz gejówTooMuchSmoke pisze: ↑06 lut 2026, 21:47 Doskonałym przykładem gejowskiej watachy nabuzowanej teściem i amfetaminą jest klip „Zabrzańskie Słowiki” byłego członka ciemnej strefy, dzis szanowanego świadka koronnego, Kiszlo Boruta (wiem ze postać znana na forum). Tam na klipie jest JEDNA kobita, która (tu cytat): „gości wszystkich wita” oraz 47 chłopów bez koszulek.
Dorośli ludzie machają fakami do kamery i robią trzodę pod blokiem. Raper leci pół tekstu na czasownikach i go nie wykręca ze wstydu. Dobrze że nie zaatakował domofonu jak inny ancymon.
I pomyśleć, że większość z nich wychowuje dzieci i stanowi podstawową komórkę tego społeczeństwa… Niby 2026, a mentalnie lata 90 na pełnej.
Moim zdaniem to prawda, ze wesolyjuzek i toomuchsmoke zdradzają objawy lekkiego przewrażliwienia (homofobii?) I ewidentnie przesadnie próbują doszukać sie czegos, co ublizy ludziom do ktorych czują niechęć z innych powodów,
ALE
jednocześnie jestem przekonany, ze niejeden gej marzyłby o wkręceniu sie do takiego towarzystwa i chłopaki muszą mieć orient na parówki jeśli chcą dbać o czystość orientacyjną ekipy. Pewnie gdybym był homosiem, to sam zabiegałbym o występ w takim klipie
ALE
jednocześnie jestem przekonany, ze niejeden gej marzyłby o wkręceniu sie do takiego towarzystwa i chłopaki muszą mieć orient na parówki jeśli chcą dbać o czystość orientacyjną ekipy. Pewnie gdybym był homosiem, to sam zabiegałbym o występ w takim klipie
nigdy nie wiadomo czy inspiracja czarnymi prekursorami ze stanów ograniczyła się jedynie do machania łapami i kładzenia rymów pod werble, czy jednak pojawiło się również zjawisko down low
- Moltisanti
Fantazjowanie o seksie z innymi mężczyznami w więzieniu? Pewnie to też gejoza wg niego
- TooMuchSmoke
Oj zartuje sobie ze coś tam jest „gejowskie”, ale po prostu beka z troglodytów
wygrzance upocone sie ocierają klatami i drą na całą pizde jakieś przypalowe hasła
No, ale dobra, wróćmy do tematu: czy ktoś z Wysokiej Rady Gitów jest w stanie zweryfikować prawilnosc Gaduły (tu sama ksywa budzi podejrzenia…), Uszatego oraz tego trzeciego (nie pamietam ksywy). Bo nie wiem czy jebac grande od spodu czy jeszce sie wstrzymać…
No, ale dobra, wróćmy do tematu: czy ktoś z Wysokiej Rady Gitów jest w stanie zweryfikować prawilnosc Gaduły (tu sama ksywa budzi podejrzenia…), Uszatego oraz tego trzeciego (nie pamietam ksywy). Bo nie wiem czy jebac grande od spodu czy jeszce sie wstrzymać…
Afrojaxa to nikt na scenie nie ruszy, nawet Bonus, co raczej też nie kalkuluje.
Po pierwsze dlatego, że Afro rapowo przerasta każdego, po drugie jest kompletnym świrem i jakby trzeba było to by wyszedł z każdym.
Jego na huki nikt nie weźmie, czego najlepszym przykładem jest historia z Hemp Gru, gdy mu się odgrażali wjazdem ekipą na koncert, a on ich publicznie wyśmiał, że są lamusami i chuja mogą mu zrobić.
Po pierwsze dlatego, że Afro rapowo przerasta każdego, po drugie jest kompletnym świrem i jakby trzeba było to by wyszedł z każdym.
Jego na huki nikt nie weźmie, czego najlepszym przykładem jest historia z Hemp Gru, gdy mu się odgrażali wjazdem ekipą na koncert, a on ich publicznie wyśmiał, że są lamusami i chuja mogą mu zrobić.
- gods bidness
Trzeba by się zastanowić, czy taki Bonus w ogóle wie o istnieniu takiego Afrojaxa. W totomixie płacili 1,24, że nie wie.
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Grande miał niewiele do stracenia, a i tak stracił wszystko. Co najgorsze, Bonus odarł go nawet z marzeń. Absolutnie największy pogrom w historii polskich beefów.gods bidness pisze: ↑06 lut 2026, 19:05 Bonus RPK ZMASAKROWAŁ biednego Grande, zgnoił go, osaczył, upokorzył i odarł z marzeń o byciu jutuberem i guru dla zagubionych nastoletnich prawiczków.
- SieKurwaNieInteresuj
Druga osobowosc bideta zgodzila się z pierwszą xDDD
Ostatnio zmieniony 07 lut 2026, 11:55 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Szok! To jednak nie Gabi zamówiła detektywa! Ciekawe kto to mógł być hm
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
suja mówił że to ona, więc to ona
dziwki basen i machanie kutasem
- rozklad_gaussa
mowil, ale filmik usunal 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Teraz mówi ze to Blanka od Cygana