Noo, co najmniej 2 wywiady są z okresu 2012-2014 gdzie Tede deklaruje, że nagrałby z Mesem.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
VerminatorX
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Nawijasz o felgach to dla fanów twych obelga!
- marmolad_k2
I to byłaby jego najlepsza płyta od kilku lat.VerminatorX pisze: ↑06 lut 2026, 12:42 Jeśli już jakiś raper ma sekciarski fanbase, to Rychu. On dosłownie mógłby wydać płytę pod tytułem "Dupa", gdzie byłoby 60 minut pierdzenia
- gods bidness
Disco polo robisz śmierdzisz mi!
Tak czytam posty pomijając autorõw i czytając twõj od razu pomyślałem że to ty...no i faktycznie,już o tym pisałem i powtórzę raz jeszczegods bidness pisze: ↑06 lut 2026, 12:14Ominął kilka wersów np. pasujecie do siebie jak twerk do nazisty. I ogólnie widać, że się wkurwił, już się głupio nie naśmiewał, bo tekst tu był mocniejszy, więc szybko zmienił temat, rzucając się do innej gry, innej niecki.
Ty nestem jedynym typem co na każdym livie widzisz zdenerwowanie czy obsraną zbroję Jacka...kiedy jest wręcz przeciwnie...ładną masz odklejkę w temacie tedenovelive
Poza tytułem to idealny opis remaku na legalu przecież.marmolad_k2 pisze: ↑06 lut 2026, 13:05I to byłaby jego najlepsza płyta od kilku lat.VerminatorX pisze: ↑06 lut 2026, 12:42 Jeśli już jakiś raper ma sekciarski fanbase, to Rychu. On dosłownie mógłby wydać płytę pod tytułem "Dupa", gdzie byłoby 60 minut pierdzenia
- gods bidness
Widzę że się wkurwiłeś jak twój idol Tede, wyluzuj chłopie, piąteczek jest.spoken pisze: ↑06 lut 2026, 13:27Tak czytam posty pomijając autorõw i czytając twõj od razu pomyślałem że to ty...no i faktycznie,już o tym pisałem i powtórzę raz jeszczegods bidness pisze: ↑06 lut 2026, 12:14Ominął kilka wersów np. pasujecie do siebie jak twerk do nazisty. I ogólnie widać, że się wkurwił, już się głupio nie naśmiewał, bo tekst tu był mocniejszy, więc szybko zmienił temat, rzucając się do innej gry, innej niecki.
Ty nestem jedynym typem co na każdym livie widzisz zdenerwowanie czy obsraną zbroję Jacka...kiedy jest wręcz przeciwnie...ładną masz odklejkę w temacie tedenovelive
Niektórzy tutaj traktują to tak, że jak ktoś ma bekę z Tedego, a dany użytkownik akurat uważa, że to Tede wygrał beef, traktowane jest to jak personalny pojazd na samego użytkownika. Z popierającymi Mesa bywa tak samo. Chyba jedyne prawidłowe i najdojrzalsze podejście to #wyjebane
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Jebniete na głos w tramwaju, więcej mi to sprawiło radości niż którykolwiek kawałek w tym beefie
- scam_sakawa
ano, @Haczapurjan tworzy cudowne neologizmy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Haczapurjan
Dziękuję za propsy Panowie, pozdrawiam
- marmolad_k2
Już 7 marca Tede zaczyna koncertować. Czy ktoś wie, kiedy koncerty Mesa? Bo chciałem posłuchać Tede to frajeeeer na żywo z orkiestrą dęta, a nie widzę żadnych informacji 
- SieKurwaNieInteresuj
Będzie info na specjalnym kanale dla Meszołomów(6os + trolle i podglądacze)
pewnie zapostują
pewnie zapostują
Ostatnio zmieniony 06 lut 2026, 18:28 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
To tak jakby malarz malował na scenie albo rzeźbiarz rzezbil, bez sensu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
orkiestra dęta niepotrzebna bo już sam Tede to frajer dętymarmolad_k2 pisze: ↑06 lut 2026, 18:10 Już 7 marca Tede zaczyna koncertować. Czy ktoś wie, kiedy koncerty Mesa? Bo chciałem posłuchać Tede to frajeeeer na żywo z orkiestrą dęta, a nie widzę żadnych informacji![]()
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:27 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
Mes nie gra koncertów bo family first
gods bidness pisze: ↑06 lut 2026, 13:33To nie jest mój idol ...przed epitafium ostatnią płytę jaką jego słuchałem w całości t o karmagedon...co nie zmienia faktu że bitewny Tede to najlepszy Tede
-
VerminatorX
A tedzia udaje że nie słuchała dissow bo stanowski first?