[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
- gods bidness
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Bonus rozgrywa beef jak 50 Cent. Nagrał diss, pokazał dominację, nagrał film, wynajął detektywa. Czekamy na pięcioodcinkowy dokument na Netlixie o Grande.
bonus nagral diss znowu z jakimis oskarzeniami o ktore nikt nie prosil a nagral vlog z wyjasnieniami na ktore czekalismy w dissie jprd

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
piotr474747
Masz na myśli normalnie wydawać ebooki o tym jak osiągnąć sukces mieszkając w zagrzybiałej kawalerce i nagrywać pół godzinne materiały o Josefie Bratanie na yt?WesolyJozek pisze: ↑05 lut 2026, 20:57 Grande w kazdym filmiku mowi ze trzeba byc od tego jak najdalej i normalnie pracowac.
On naucza i nie musi tak
ja nie wiem co sie im ujebalo z tym wiezieniem xD patrzenie przez swiat zza krat. no ale co, policja ma cie nie zlapac a zwykli ludzie przymykac oczy jak Kanalion z Zatorem trzaskaja w komitywie fanta w postaci torebki z komorka? jak zyjesz tym zyciem to chyba to, ze bedziesz mial przerwe w zyciorysie jest jedynie ETAPEM na twojej drodze - cos jak mi vida loca w poludniowym cali: mlodosc, szalenstwo, pucha/smierc. a ten latal do dupy o ulaskawienie i ze jakis niedzwiadek go tam sobie pomowil xD i chuj z tym, life of a G till the grave or TDC jak nawijal odpierdalajacy dozywocie Lil Bing
miec ciastko i zjesc ciastko, typowe. kto mu kazal? xD
jezdzi do "frajera youtubera", bo mu cos tam nagral. rzygac sie chce na sama mysl ze ktos moze byc w tak ciezkim wyparciu
edit, bo troche nie na temat polecialem
miec ciastko i zjesc ciastko, typowe. kto mu kazal? xD
jezdzi do "frajera youtubera", bo mu cos tam nagral. rzygac sie chce na sama mysl ze ktos moze byc w tak ciezkim wyparciu
edit, bo troche nie na temat polecialem
tutaj dziala teoria wybitej szyby
Bez sensu są te internetowe rozkminy na temat więzienia, grypsowania, zasad więziennych i tego kiedy można a kiedy nie można się rozjebać. Zasada, że nie wynosi się tego na wolność była tak mądra, że ten kto ją wymyślił musiał być jasnowidzem, który przewidział że w 2026 grypsować będą dzieci na tik toku. No cóż, założenie było dobre, ale nie pykło - świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, youtube, a potem to już z górki - Sobota z gitami na bosaka. My na forum rozmawiający o tym czy Grande mógł czy nie mógł się rozkraczyć jesteśmy tego odpryskiem, bo z założenia normalnych ludzi to nie powinno w ogóle dotyczyć. I Bonus jak mówi, że nie ma problemu z tym, że normalni ludzie idą na policję gdy są ofiarami czy świadkami przęstepstwa, ale będzie jechał z przestępcą, który w przypadku gdy powinęła mu się noga, żeby złagodzić sobie wyrok, zaczął donosić na kolegów, to ma rację. Grande uczestniczył w tej zabawie w bandytkę i sam chwalił się, że siedział i grypsował więc teraz jest traktowany na zasadach właściwych dla świata, do którego sam się zapisał. I tak - to jest świat, w którym jak jesteś słaby a udajesz charakternego, to źle się to kończy.
Spoiler
I dobrze. Pierdolić lamusa, frajera-youtubera, który zaczepia Bonusa.
Bonus: 3min nawija ze grander 60 sie rozjebal na kolezkow + robi 20min vlog gdzie wyjasnia jak dostal info o tym, pokazuje nawet naocznych swiadkow rozjebania sie
Burakson: przesluchal juz 10 razy diss i 3 posty o tym jak zajebisty jest to diss:

Burakson: przesluchal juz 10 razy diss i 3 posty o tym jak zajebisty jest to diss:
Zasmialem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Moltisanti
Niby beka, ale jakby zamiast grande to bylo wycelowane w jakiegos ulicznego rapera to ta akcja z klipem pod jego klatuwą i otagowaniem bloku byla by epicka i nie pierdolcie że nie. Szkoda że nie uchwycili polskiego Andrew Tatea wyglądającego zza firany xd
Czyli:
- wykorzystywanie twarzy swoich dzieci w klipie obok baunsujących dup -> spoko, no problemo
- przytoczenie tej sytuacji -> HURR DURR!!! JAKIM PRAWEM!!!???
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
W całej tej historii najbardziej intryguje krótkowzroczność Grande.
Grande od ponad roku był świadomy, że został rozkminiony, że są ludzie (gici?), którzy wiedzą gdzie mieszka i szukają kontaktu, żeby to nagłośnić.
I mimo to uderzył w Bonusa, choć Bony chwilę wcześniej interweniował w sprawie jakiegoś jutubera, który musiał go finalnie przeprosić i wymuszenie sprostowania się rozegrało realnie.
Trudno uwierzyć, że nie mógł przewidzieć, że to się tak potoczy i że dalej siedzi w tym mieszkaniu w Lublinie.
Skoro lublińscy sześćdziesiątkojebacze się odzywali rok temu do Odwróconego, który nawet nie grypsował, i wysprzęglili Grande, to trzeba być wyjątkowo naiwnym, iżby wierzyć, że nie zrobią tego w kierunku Bonusa, tym bardziej, że pewnie każdy z nich ma jego plakat w pokoju.
Grande od ponad roku był świadomy, że został rozkminiony, że są ludzie (gici?), którzy wiedzą gdzie mieszka i szukają kontaktu, żeby to nagłośnić.
I mimo to uderzył w Bonusa, choć Bony chwilę wcześniej interweniował w sprawie jakiegoś jutubera, który musiał go finalnie przeprosić i wymuszenie sprostowania się rozegrało realnie.
Trudno uwierzyć, że nie mógł przewidzieć, że to się tak potoczy i że dalej siedzi w tym mieszkaniu w Lublinie.
Skoro lublińscy sześćdziesiątkojebacze się odzywali rok temu do Odwróconego, który nawet nie grypsował, i wysprzęglili Grande, to trzeba być wyjątkowo naiwnym, iżby wierzyć, że nie zrobią tego w kierunku Bonusa, tym bardziej, że pewnie każdy z nich ma jego plakat w pokoju.
-
nescafeklasyg
Ja może nie byłem #teamgrande ale nie powiem, podobała mi się cała ta jazda, wywrócił chłop scenę do góry nogami ale co z tego skoro finalnie okazał się jakimś przyczajonym pędzlem któremu dupa lata po bułki bo nie wychodzi z nory.Już te ezoteryczno/kołczingowe poradniki mi wiały chujem ale jakoś przymykałem oko ale teraz to już po zawodach i współczuję tym którzy tu tego nie kumają.Jak się bierzesz za takie wyjaśnianie to chociaż sam bądź poziom wyżej od tych których masz na celowniku.
A Bonus to chyba tylko na ślizgawce dostaje względne propsy bo i na instagramie i na jutube z nim jadą strasznie i na 1000 komentarzy może ze 4 widziałem pozytywne.Za bardzo się chłop w to wczuł i przepalił.Powinien odpuścić ten temat i zniknąć na jakiś czas i wrócić jak Doda która teraz kompulsywnie głaska pieski żeby zmyć całe szambo które się na nią wylało.
A Bonus to chyba tylko na ślizgawce dostaje względne propsy bo i na instagramie i na jutube z nim jadą strasznie i na 1000 komentarzy może ze 4 widziałem pozytywne.Za bardzo się chłop w to wczuł i przepalił.Powinien odpuścić ten temat i zniknąć na jakiś czas i wrócić jak Doda która teraz kompulsywnie głaska pieski żeby zmyć całe szambo które się na nią wylało.
Bonus jest zawzięty i ma wyjebane na feedback ogółu.
Rdzeń jego fanbejsu to ludzie, którzy albo byli ofiarami konfidentów, albo doskonale widzą, że kiedyś będą ich ofiarami, bo rzeźbią w takiej branży.
Dla słuchaczy Bonusa ważniejsze jest krzewienie więziennych wartości niż to, co inni piszą o Bonusie na Insta.
Bony adresuje swój przekaz do neogitowców, mentalnych dresiarzy, kryminalistów i nie musi się oglądać na resztę.
Nawet jak 90% komentarzy będzie go równać z ziemią, to ten trzon z ciemnej strony mocy i tak będzie przy nim.
Rdzeń jego fanbejsu to ludzie, którzy albo byli ofiarami konfidentów, albo doskonale widzą, że kiedyś będą ich ofiarami, bo rzeźbią w takiej branży.
Dla słuchaczy Bonusa ważniejsze jest krzewienie więziennych wartości niż to, co inni piszą o Bonusie na Insta.
Bony adresuje swój przekaz do neogitowców, mentalnych dresiarzy, kryminalistów i nie musi się oglądać na resztę.
Nawet jak 90% komentarzy będzie go równać z ziemią, to ten trzon z ciemnej strony mocy i tak będzie przy nim.
Sprawa Gonciarza, chociaż go nie lubię, nauczyła mnie jednego, nie wydawaj osądów dopóki druga strona nie odpowiedziała. Nikt nie wie czy tam jest grandę w tej chałupie przecież.
Pobicie, a później # i petycja do prezydenta + zbiórka, bo ktoś pobił informatyka z nory, a ten na teledysku powiedział że nie skończy się na piosenkach.
Pobicie, a później # i petycja do prezydenta + zbiórka, bo ktoś pobił informatyka z nory, a ten na teledysku powiedział że nie skończy się na piosenkach.
Pytanie odnośnie Vloga, jak ktoś oglada, i zna sie na dietetyce - czy dieta jajka gotowane + kapusta kiszona, to takie typowe pożywienie gitów ?
Czy twardy stolec robią frajerzy, bo lubią twarde w dupie, a gity tylko sraka?
Czy twardy stolec robią frajerzy, bo lubią twarde w dupie, a gity tylko sraka?
#pytaniedoeksperta Tak gwoli ścisłości, te otwarte konserwy, które ponoć Grande zabierał to jest jakiś gryps, hasło grypsujących, czy po prostu żal im dupe ściskało, że se nie pojedzą?
Moment z gotówko-rekwizytem mnie rozbawił, jak pada zdanie "na którą moi fani się... oburzyli" 
trochę tego nie rozumiem też, ja nie chciałbym po kimś jeść otwartej konserwy, może Grande podobnie uważał i je zabrał po prostu, bo jakby zostawił to współwięzień by powiedział że śmieci po sobie zostawia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Przestanmy prosze gloryfikowac tchorzostwo tych typow, bo nie oszukujmy sie kazdy bialy czlowiek widzi ze te wszystkie gitowe kodeksy to tak naprawde ukrywanie kleksow w pampersach bo nie daj boze sami tez pojda (zasluzenie skoro odpierdalali
-
GrubasNaBicie
Bonus dobru czlowiek TM
Grande pijawka podrabianiec
Grande pijawka podrabianiec