Bisz
- IllEisenheim
Re: Bisz
Też mi się coś takiego obiło o uszy. Tak samo, że niektóre zwroty z tego projektu trafiły na album Labirynt Babel
- Pomiot_Liryczny
a ukryte w śniegu nie jest z zwrotek które miały być na technikolorze? also skąd wiadomo że na labiryncie babel wykorzystane teksty?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Ta pogłoska się wzięła chyba przez "Opowiedz mi o swoich planach", ale przecież sam Labirynt jest generalnie antropocentryczny. No i Bisz siłą rzeczy musiał pisać te albumy w tym samym czasie, więc mógł pewnie wykorzystać na Labiryncie jakiś tekst, który pasowałby do koncepcji Tehnikoloru, ale trudno w takim przypadku mówić, że jakieś teksty z Tehnikoloru trafiły na Labirynt. To już prędzej uwierzę, że niewykorzystane zwrotki trafiły później faktycznie na Ukryte czy inne projekty
- Pomiot_Liryczny
Ta pogłoska o zwrotkach z Technikoloru na Labiryncie wzięła się z tych wypowiedzi Laika, że
No i właśnie Opowiedz mi o swoich planach się wpasowywało w to, wydawało mi się że coś jeszcze, ale z pamięci innego przykładu nie pamiętamBisz na tej płycie ma być Bogiem i mistrzem narracji. Ja natomiast będę zwykłym człowiekiem, który budzi się do życia bez uczuć i potrzeb.
Elhuana udostępnił kiedyś Tehnikolor - Micro Beat Preview
.mp3, który składa się z prevek trzech bitów, z których później dwa poszły na "Ukryte w śniegu" z Biszem.
.mp3, który składa się z prevek trzech bitów, z których później dwa poszły na "Ukryte w śniegu" z Biszem.